Jump to content

Inspiresta

Junior
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  ondernemingsplannen
  juridische en fiscale zaken
  innovatief ondernemen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Tweakers
  Nu

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  Positieve energie uitstralen
 1. Zou het op freelance basis proberen en niet meer bieden dan hij waard is. Zeker niet omdat hij zelf hoge kosten heeft. Mocht het je uiteindelijk bevallen kan je stappen zetten om hem vast in dienst te nemen. Prima basis om af te tasten.
 2. Ongeveer 80 euro per uur is gebruikelijk. Zie overigens voornamelijk SEA activiteiten.
 3. Puur berekenen hoeveel uur het kost en dit in rekening brengen. Waarom zouden ze meer moeten betalen als meer mensen het zien. Wel kans dat je voor grotere bedrijven meer mag produceren dan drie videos. Als het werkelijk waarde voor ze heeft.
 4. Nee, naar mijn weten ben je verplicht om de BTW in rekening te brengen. Dit geldt ook voor 2e hands producten.
 5. Ja, dit is heel persoonlijk toch. Je hebt nu nog geen overeenkomst. Je kan er nu nog voor kiezen om alleen te starten. Heb je elkaar echt nodig? Misschien kan je hem wel inhuren en op die manier samenwerken. Komt helaas te vaaj voor dat er na verloop van tijd onenigheid ontstaat. Advies is om in elk geval een goede overeenkomst op te stellen.
 6. Opdrachtgever Luxemburg betaalt en is dus de partij waar je zaken mee doet.
 7. Groothandel is zeker interessanter. Zou je de inkoop afdelingen van al deze bedrijven moeten gaan bellen. - Supermarkten - Toko's - Arabische supermarkten - Online foodshops Verder kan je de dadels natuurlijk online aanbieden, maar zie dat er wel al veel concurrentie is. Wellicht kan je het best beginnen met een paar dozen. Vervolgens inkoop afdelingen bellen en vragen en of je een proefzakje / sample mag toesturen. Uitgaande van je antwoord zal het appartement niet bedoeld zijn voor (groot) zakelijk gebruik. Ik zou als ondernemer natuurlijk gewoon de eerste (drie) ladingdn thuis opslaan tot het concept zicht bewijst.
 8. Denk heel eerlijk dat je deze keuze niet puur op basis van het HL forum moet maken. Dit is groot genoeg (waarschijnlijk ook financieel) om door een advocaat te laten bekijken. Kan je naderhand een hoop zorgen besparen. Stiekem wel benieuwd om welk bedrijf het gaat.
 9. Dit heb ik met vrienden in Australie gedaan. Container gekocht via titancontainers. Deze konden we vervolgens in Australie ophalen. Zulke partijen hebben over de hele wereld containers staan, dus is geen probleem voor ze. Als het doel echt 'exporteren' van containers is. Zal je toch zelf een goede container leverancier moeten hebben. Verzenden kan dan dus via de bovengenoemde partijen.
 10. Voorwaarden is dus wel dat je niet aan consumenten verkoopt na het importeren.
 11. Haha, logboek is ook handig voor het aannemelijk maken van de 10 procent. Zo zie je precies, wanneer je met de auto of de fiets gaat.
 12. Wat dan weer niet mag is meeliften, oftewel: "ongerechtvaardigd voordeel trekken" van andermans inspanningen. Vandaag in een ander topic besproken door Twabla en goed om in het oog te houden. Goed om het dus te houden bij vergelijken of een review.
 13. Wanneer deze webshop een succes wordt zal 1 van de grote merken je hoe dan ook achterna komen. Zelfs als het eigenlijk mag wat je doet. Reviews bij elk product lijkt me nog geen eens een gek idee
 14. Persvrijheid is denk ik te snel gebruikt. Maar je bent toch zeker vrij om erover te schrijven? Misbruik is hier denk ik niet van toepassing. Denk inderdaad dat het vergelijken met het eigen product een gulde middenweg is.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept