Jump to content

Inspiresta

Senior
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  ondernemingsplannen
  juridische en fiscale zaken
  innovatief ondernemen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Tweakers
  Nu

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  Positieve energie uitstralen
 1. Maar tuurlijk is er nog ruimte voor winkels in een tijd waarin online goed gaat. Het is wel afhankelijk van je diensten of producten of het aanslaat. Ligt echt niet aan de tijd. Vooral niet denken dat het vanzelf gaat door de locatie.
 2. Denk een prima idee, maar je hebt nog flink wat huiswerk te doen. Uitwerken van dit plan geeft jezeld denk ik al heel wat inzicht in de haalbaarheid. Denk aan hoe ga je het platform ontwikkelen? Verdienmodel? (misschien wel het belangrijkste) hoe bereik je de doelgroep?
 3. Hey Gijs, scenario komt vaak voor. Helaas gaan bedrijven zich pas dan richten tot de specialisten. Niet alleen betaal je dan het herstel en zijn gevolgen vaak niet te overzien, maar zal je later alsnog investeren in de beveiligingen. Zou even kijken bij Ultimum. Heb hier goede ervaringen mee.
 4. Met jouw voorbeeld is geen probleem.. Maar als je wilt dat we helpen met het echte simepele woord zal je deze kenbaar moeten maken. Verder zijn dit ook simepele vragen voor een advocaat merkenrecht. Kleine investering, maar geeft een hoop zekerheid.
 5. Hier zelf ook mee te maken gehad. Met een hypotheekadviseur als tussenpersoon gaat het zeker lukken. Vertelt je precies wat je nodig hebt voor het verkrijgen van de hypotheek.
 6. Ja, zal zeker de winst drukken. Het zijn immers uitgaven.
 7. Is inderdaad een kwalijke zaak en kan grote gevolgen hebben voor het online succes. Denk inderdaad dat contact opnemen met Google de enige mogelijkheid is. Overigens is mij in dit soort gevallen vaak geadviseerd om juist zelf positieve reviews te verzamelen, zodat de 'fake' reviews ondergesneeuwd worden. Verder reageren op de reviews op een professionele manier en blijven reporten.
 8. Zelf goede ervaringen met Lightspeed. Zou ik ook zeker even naar kijken. Wellicht een idee om overal even een proefversie aan te vragen en te testen. Wel even een lijst maken van functionaliteiten die je zeker nodig hebt om vervolgens te kijken welk platform hieraan voldoet. Je wilt er niet op een later moment achterkomen dat je iets mist.
 9. Wat onderneemeneer zegt. Hier zijn bestaande producten voor. Ook steam heeft dit bijvoorbeeld: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=3303-QWRC-3436&l=dutch Misschien even googlen op termen als: - game cafe Internet cafe Pc cafe Is internationaal wat bekender.
 10. Zou het op freelance basis proberen en niet meer bieden dan hij waard is. Zeker niet omdat hij zelf hoge kosten heeft. Mocht het je uiteindelijk bevallen kan je stappen zetten om hem vast in dienst te nemen. Prima basis om af te tasten.
 11. Ongeveer 80 euro per uur is gebruikelijk. Zie overigens voornamelijk SEA activiteiten.
 12. Puur berekenen hoeveel uur het kost en dit in rekening brengen. Waarom zouden ze meer moeten betalen als meer mensen het zien. Wel kans dat je voor grotere bedrijven meer mag produceren dan drie videos. Als het werkelijk waarde voor ze heeft.
 13. Nee, naar mijn weten ben je verplicht om de BTW in rekening te brengen. Dit geldt ook voor 2e hands producten.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept