Jump to content

Jelle van der Bij

Junior
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

 • Location
  Amsterdam
 • Branch
  Huisvesting & vastgoed
 • Branch 2
  Innovatie & concepten
 • Website address
 1. @Christine - ze bestaan al maar zijn nog veelvuldig in handen van personen zoals Petrocasi. Dus het zou best iets kunnen zijn -> het hangt natuurlijk helemaal af van de naam. Als je het domein aan een investeerder verkoopt, zal deze het domein dan gaan exploiteren of bewaren? Want als het dit laatste is, kun je het domein net zo goed zelf aanhouden toch? Grote kans dat je in de tussentijd een keer een email krijgt. verhandelen ia SEDO is ook een goede optie. Daar zitten tal van handelaren en dus eventueel kans op een betere prijs.
 2. Dat overzicht gaat ook over de voorgaande week. (Dus de week na de Penguin update zie je verschillen optreden).
 3. Ik ben het wat dit betreft met Maarten Stevens eens. Als je website al na twee weken goed gaat (en ik zie toevallig ook een filmpje van Omroep Zeeland dat een tijdelijke boost kan geven), dan denk ik dat jullie hier nu juist vol mee moet doorgaan en zorgen dat dit zo blijft. Later hoef je je pas druk te maken om de afhankelijkheid van een software leverancier. Focus op meer bezoekers en omzet in plaats van de perfecte website. Dat laatste komt nog wel een keer zodra de tijd ervoor rijp is. De afhankelijkheid van een software leverancier is erg dubbel. Je begint vaak goedkoop maar doorontwikkelen is duur en niet naar wens. Vergeet echter niet dat als je zelf met programmeurs in de weer gaat, de opstartkosten echt enorm hoog liggen en dat het zeer aan te raden is dat je eerst ervaring opbouwt zodat je niet verkeerd investeert. Als je je portemonnee trekt, wil je misschien iets meer dan twee weken ervaring. En die kun je in de beginfase - nu dus - juist mooi opdoen.
 4. handig topic. Mijn duit in het zakje bevat: handige Google commands: http://www.creativeconfusion.net/search_engines/google-commands.html En http://kpilibrary.com/ -> erg handig voor als je moeite hebt de juiste KPI`s vast te stellen. Inspiratie dus.
 5. Ik ben nu wel benieuwd naar de resultaten van dit avontuur :)
 6. Hi, ik gebruik af en toe gserp.com - die zitten in de beta en is nu gratis. handig tooltje. Je voert een lijst woorden of combinaties in en je kunt selecteren of je de wijzigingen per week, maand of twee maanden wilt bekijken. Krijg je er ook een grafiekje bij. Deze tool is (nog) niet echt geschikt voor grote aantallen maar meer als je een paar keywords in de gaten wilt houden. Ik zit nu zelf net te kijken naar de chrome app: seo serp workbench Dit proggie houdt je posities in de gaten van jezelf en je concurrenten. Ziet er handig uit en daar ga ik ook even induiken. Overigens vind je in Google`s webmastertools ook een redelijke indicator als je het een beetje algemeen in de gaten wilt houden. verkeer > zoekopdrachten > met wijziging
 7. Leuk toppic en lekker out-of-thebox. Ik ben het echter eens met de bovenstaande reactie. Er moet ergens een soort kruisbestuiving zijn wil het nuttig zijn. En die vind ik hier niet superlogisch. Dan kun je denk ik beter de ruimte gebruiken voor een extra zonnebank, of juist voor extra tafeltjes en je op die manier focussen op een goed product. specialiseren dus. Een ander verhaal wordt het als degene achter de balie (tussen de klanten door) broodjes laat maken, dan zie ik daar wel een soort van tijdswinst element in. Wellicht is het leuk om dit concept eens te bekijken: Wash & coffee (wash-coffee.nl). Daar wordt wassen en broodjes/koffie gecombineerd. Die combinatie vind ik wel weer kloppen. Als extra aanvulling op bovenstaande reactie: misschien kun je richting functional food: http://en.wikipedia.org/wiki/Functional_food.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept