Jump to content

Geanonimiseerd

Junior
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

 • You are:
  anders
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  partner-site

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  sitedeals.nl / tbfor
 1. Had je dat niet al voor het open maken van een topic kunnen doen?
 2. Uiteraard, met goede hulp van Danny en Peter heb ik het al weer wat verder geschopt. Het ondernemen gaat uiteraard weer verder, en hoop hier over een paar jaar ook een steentje kunnen bijdragen aan het forum.
 3. Als ik vragen stel reageert Meneer hier niet op. En heeft het schijnbaar met x andere zaken ingediend. Hoe bedoel je geen reactie? Heb je wel gebeld? Met mailen kom je er niet. Alleen met persoonlijk contact maak je kans op een begripvolle dialoog. Mail is veel te afstandelijk. 2x geprobeerd en helaas geen antwoord.
 4. 4 domeinnamen bij Versio met een gratis push. Dan komen daar geen extra kosten bij kijken hoor!
 5. Inmiddels vaste schrijver op een x aantal sites. Deze mensen zijn allemaal zeer tevreden.
 6. Als ik vragen stel reageert Meneer hier niet op. En heeft het schijnbaar met x andere zaken ingediend.
 7. Ach ach, wat leuk dat je dit topic even naar voren haalt. Het is toch overduidelijk tenzien dat dat topic al heel heel heel lang geleden is aangemaakt toen ik 12 was. Die vraag in het topic was volkomen te recht, omdat de eigenaar van die site in eens heeft besloten: als je een website wilt verkopen moet je betalen. Dit van de ene op de andere dag, bekijk ook de reacties, meer mensen hadden er vragen over.
 8. Die gaat nergest op in. Dit is het eerlijke verhaal, dus daar geen commentaar op.
 9. Dank voor de toelichting. Ik ben meestal wat kort van stof. Ik ken TS zijn topics op andere fora, ga er maar van uit dat dit geen uitzonderlijk geval is. Hoe bedoelt u? Kunt u dit formulieren. Inzit inderdaad op andere fora's met 30+ goede feedbacks. Als ik een keer verkeerd handel met iemand, betekend dit niet dat dit vaak voor komt.
 10. Heb echt voor 9 euro een aantal domeinnamen aangeschaft. Zelf begrijp ik nog niet helemaal hoe het nou zit dat er weer 20 euro bij is. Ik krijg 5 dagen de tijd om te betalen, heb nu nog 3 dagen. En ineens is er al weer 20 euro bij opgeteld? En het maakt niet uit hoe oud je bent, iedereen vergeet toch wel eens wat!
 11. En dit was gisteren ook al het geval toen ik van half 6 tot 8, wel 4 keer heb gebeld op verschillende tijden. Feedback op andere reacties volgt nog.
 12. Beste, Mijn ouders zijn op de hoogte van wat ik doen. En vinden het prima, zeker omdat ze zo nu en dan wel wat positiefs lezen. Ik heb me zelf hier nog niet helemaal in verdiept, maar ik zal toch maar eens gaan kijken. Thenextevent ziet er in ieder geval wel leuk uit!
 13. Beste, Ik vind het een leuk initiatief, en zie er ook wel toekomst in. Zit zelf nu in 2e klas HAVO, en op mijn school heeft (bijna) iedereen wel Facebook. Verder is er een bekend ''scholieren'' forum waar ook docenten op zitten. Bekijk het volgende forum eens: Klik hier! Veel succes met uw project!
 14. Beste Danny, Ik zal u en Peter even een PM sturen. Alvast bedankt,
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept