Jump to content

Maximiliaan

Junior
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Maximiliaan

 1. Tja, ik ben ondernemer. Net even gegoogled maar de hele consument wet geld niet voor ondernemers, maar, mensen zoals ik die niemand in dienst hebben en weinig kennis hebben van het onderwerp vallen vaak wel weer onder het consumentenrecht. Ik weet niet meer wat ik moet doen.. Tevens is de onderneemtgroep het zelfde als Nederland Onderneemt, hier over valt wat meer te vinden op het internet over hun praktijken! Bedankt voor de titel verandering, inderdaad niet zo slim!
 2. Hallo iedereen, Op dit moment zit ik te staren naar een aanmaning van €315 van de Onderneemtgroep. Ik heb geen zin om dit te betalen omdat ik me opgelicht voel. Ik snap ook niet waarom ik ooit op hun in ben gegaan, ik kan jullie hulp er goed gebruiken! Mijn verhaal: Een tijd geleden wou ik wat nieuwe backlinks naar mijn site creëren, mijn plan: MaxPhone inschrijven bij verschillende telefoonboek-achtige sites. Dat ging allemaal goed en aardig maar ik heb me dus ook op een schimmige site inschreven. Na een paar dagen werd ik gebeld. Het was de Onderneemtgroep. Ze stelde mij vo
 3. Leuk ziet er goed uit! Wat vraagjes: Als iemand wat op mijn site plaats krijg ik dan nieuwe credits? Als er een link vanaf mijn site naar een erotiek site gaat denk ik dat mijn google ranking wel hard daalt.. Dus waarom is dit er?
 4. Ik ken wel iets wat er op lijkt, een bicycle alarm. Dit is dus een ding en dat maak je vast om een stang en zodra er beweging is gaat dat ding een herrie maken. Jammer is dat je deze moet ontgrendelen. Dus als je nou iets maakt dat je met je telefoon via Bluetooth uit zou kunnen zetten lijkt me dat best vet! NFC chip, mobiel er langs en je motor is weer beveiligt/onbeveiligt.
 5. Benm, ik ga is kijken wat voor leuke reviews ik kan vinden! Het verzenden heb ik deels verholpen, het kan niet helemaal goed. Ik kan zeg maar niet zeggen dat als iemand boven de 50 euro zit dat er geen andere optie hoeven te zijn. Think Twice, het eerste heb ik al aangepast! Verder kan ik me helemaal vinden in wat je zegt behalve dan dat het in een paar uur gedaan is! Heb je ook nog een tip om het wat meer uitstraling te geven?
 6. Hier kan ik veel mee, bedankt! Waar kan je zien dat ik ook aan bedrijven lever?
 7. Omschrijving van je concept: Op de site verkoop ik alleen Xiaomi producten, omdat die echt heel goed zijn voor het geld. Ook heb ik veel vertrouwen in het merk, de kans dat een Apple of Samsung kapot gaat is veel groter dan dat een Xiaomi kapot gaat. Het is dus echt een product dat goed concurreert maar ik wil graag wat meer verkopen. Ik wil dus graag horen of jullie de site handig, overzichtelijk en vertrouwd vinden. De site: MaxPhone Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Heel veel. Site is gemaakt met Wootheme Superstore maar daar moet nog wel het een en an
 8. Hallo allen, Ik zit er op dit moment zwaar over te denken om mobiele telefoons te gaan importeren vanuit China. Het betreft een hoog aangeschreven merk in China kwa kwaliteit, maar ik heb toch nog wat vragen over de garantie. Het product zal ongeveer 170 euro kosten. Al deze vragen waren niet uit te vogelen met google.. Ik weet dat het in de gehele verplicht is om in Nederland 2 jaar garantie te bieden. - Hoe bereken je de kans dat een product kapot gaat onder de garantie regeling? - Hoeveel geld nemen ondernemingen op in de verkoopprijs om dit te dekken? - Is het mogelijk om
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept