Jump to content

Remco van de Berg

Junior
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Company info

 1. Leuke site, oogt lekker. Jammer van de engelse termen hier en daar en ik ben nieuwsgierig of uw zoekfunctie wel goed werkt. Ik krijg bij een zoekopdracht in Utrecht namelijk Groningse appartementen voorgeschoteld. Succes met de site!
 2. Altijd op SEO richten maar voor het korte termijn effect toch ergens anders oprichten!
 3. Los van de Nederlandse kansspelwet is Facebook Nederland heel streng op gokken. De grote loterijen in Nederland mogen pas sinds vorig jaar profielen aanmaken(na goedkeuring) en mogen de verkoop van het product absoluut niet promoten via dit kanaal.
 4. Slechte SMTP/mail server voor uitgaande mail waarschijnlijk. Als iemand in het verleden veel spam heeft verstuurd, zoals hierboven al is aangegeven, kunt u dat ook merken. Probeer de uitgaandemail server van je internetprovider te gebruiken. Werkt voor mij ook prima.
 5. Beste Prodat, De site vertelt me vrijsnel wat ik hier kan verwachten, dit is een groot pluspunt. Ik zie echter wel direct 4 verschillende lettertype's zonder te scrollen. Dit maakt het geheel wat onsamenhangend. Probeer er meer een geheel in een huisstijl van te maken. Heel veel succes met de zaken!
 6. Ik doe zelf veel met dropshipment alleen het retouren probleem is daar niet mee opgelost. Wellicht even Googlen op Full-fillment bedrijven, deze kunnen je met dit soort logistieke problemen vast wel helpen. Lees bijvoorbeeld eens het verhaal van Mitchel van Duuren op internetmilionair.nl. Hij heeft een succesvolle website en heeft deze een half jaar geloof ik vanaf de andere kant van de wereld gerunt met behulp van een fullfillment partner.
 7. Oke mijn reactie is wat gekleurd, ik heb er één of twee slechte ervaringen met deze website gehad maar deze sites zouden niet al jaren succesvol zijn als ze alleen maar troep verkochte. Zoals ik al aangaf, test de producten(wat ik destijds helemaal niet deed) voor je ze zelf verscheept. Zoals bij iedere vracht kan een op de zoveel gebreken vertonen, laat je er dus niet door verassen.
 8. Probeer focalprice.com eens als je perse uit China wil importeren. Daar kun je al zeer kleine hoeveelheden uit China laten komen. Check wel even goed de kwaliteit voor je iets doorstuurt want mijn ervaring met dit soort sites is dat deze leveranciers hun producten niet voor niets zo snel mogelijk naar de andere kant van de wereld willen sturen ;)
 9. Ik hoop uiteraard dat Pietje mag blijven maar ben het nu wel met Bas eens :)
 10. Het advies blog binnen de website is inmiddels wel duidelijk lijkt me ;D Ik sluit me er volledig bij aan. Ik heb zelf een webshop met blog waarin ik onder iedere blog gerelateerde producten plaats en ook in de tekst links naar producten plaats. Zoals hierboven al wordt aangegeven: Ik scoor hoog in Google met me blogs, mensen komen binnen op een interessant gratis artikel, klikken door en kopen vervolgens bij me. Niet allemaal uiteraard maar dit is het pad wat het grootste gedeelte van mijn gratis zoekmachine bezoekers doorloopt: Blog > producten > kopen of niet
 11. Hallo, Mooie professionele website! Leuke combinatie tussen fyver en werkspot. Ik mis nog wel wat onderscheidend vermogen tov jullie concurrentie. Verder zou ik op de homepage direct al advertenties terug laten komen. Een nieuwe binnenkomend bezoeker scant in 3 seconden je homepage af naar interessante dingen. Je homepage staat nu bomvol info, ik zou hier gelijk je core-business neerzetten. De daadwerkelijke advertenties.
 12. Ik heb zelf een keer een product geïmporteerd waarvan we dachten dat het de oplossing was! Niemand in Nederland deed er iets mee dus hebben we een lading geprobeerd. Het werd alleen een totale flop omdat ik het niet kon vermarkten. Mensen zochten niet naar het product omdat ze het niet kende. Het was een oplossing voor een probleem die de meeste mensen niet eens als een probleem zagen, pas als ze het product in werking zagen werd het probleem ze duidelijk. Hierdoor werd mijn online marketing en SEO een hele grote uitdaging en is het helaas op niets uitgelopen. Ik hoop dat ik je niet ontmoedig met mijn verhaal maar neem het mee in je onderzoek en vergeet hier niet van te voren over na te denken! Heel veel succes met je plan verder!
 13. Je zit volgens mij in een markt met veel concurrentie. Als het bovenstaande jouw onderscheidend vermogen is waarom is dat niet het eerste wat mij duidelijk wordt gemaakt op de homepage? Ik zie, als ik de info hierboven niet weet, alleen maar dure babyschoenen. Een prima website maar voeg dus even een mooie bannerslider toe wat jou onderscheidend vermogen direct, op het eerste gezicht duidelijk maakt.
 14. Als ik jou verhaal lees kan ik maar aan één ding denken. Focus je op je webshops en doe er voor jezelf af en toe webdesign klussen naast voor 100% van de opbrengst. Acquisitie hierop hoeft niet lastig te zijn en kan bijvoorbeeld al heel goed via een van de Freelance platformen. Succes!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept