Jump to content

Roel Thijsen

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Ik sluit me aan bij Stre. Dit lijkt me een fantastisch festival concept! In de 'gewone' Nederlandse wereld willen mensen toch meer keuzes aan snacks, maar op een festival kan dit juist erg goed werken. Blijft wel een feit dat de meeste mensen leker zijn op het gebied van aardappels, dus wel belangrijk om echt verschillende aardappels te nemen en ook te vermelden op welke manier die dan van smaak verschillen.
 2. Ik zou je teksten na laten kijken door iemand die ervaring heeft met het schrijven van SEO-content. Overigens valt me ook direct op dat je niet consequent gebruik maakt van hoofdletters. Ook zou ik het geheel visueel wat aantrekkelijker maken.
 3. Oei, ik vrees dat je gelijk hebt. Vergeet mijn reactie - ik was even in de war met een ander systeem. ??? Sorry voor de verwarring!
 4. Komende zomer is de pier weer open!
 5. Vind dit wel een interessant artikel omtrent #jesuischarlie http://www.demorgen.be/buitenland/bedenker-je-suis-charlie-vecht-tegen-merchandising-a2181535/
 6. Ben wel benieuwd hoe het er nu mee staat. Ben je al een stap verder? Ik denk dat dit de sturende factor richting Magento is. Dat staat bekend om de multi-store en multi-domain mogelijkheden, en wordt in de praktijk veel gebruikt in die situaties. Implementatie is echter niet zo heel eenvoudig, en als je daarnaast nog de ontwerpkosten voor meerdere storefronts meerekent kom je al snel aan een relatief prijzige webshop. Ik zou rekenen op minstens 2500 euro, maar dat kan afhankelijk van je wensen oplopen tot een veelvoud. Overigens is magento niet het enige pakket waarmee dit mogelijk is: Opencart kan het bijvoorbeeld ook, en is in de praktijk wat lichter in gebruik (zowel administratief als technisch). Qua hosting kom je echter niet om een VPS (of dedicated server) heen als je meerdere domeinen aan 1 backend wilt knopen. Niet dat dit direct zorgelijk is, voor een paar tientjes per maand kom je een heel eind! Hier ben ik het volledig mee eens. Maak voor jezelf gewoon een rijtje waarbij je alle kosten en baten op een rijtje zet. Je zult zien dat de kosten voor een dedicated server met windows in het niet valt in vergelijking met de initiele kosten voor een fatsoenlijke webshop, maar dat het wel kosten zijn waar je rekening mee moet blijven houden. Even ter illustratie: hier betaal je bijv rond de 115 euro per jaar voor een server. Is een erg belangrijke stap wanneer je, zoals jij beschrijft, meerdere domeinen aan een backend wilt knopen. In mijn omgeving hoor ik over Magento veel positieve verhalen, maar aan iedere software zitten natuurlijk voor- en nadelen. Denk dat het belangrijkste inmiddels al wel besproken is in dit topic, dus daar voeg ik verder niks meer aan toe :)
 7. Waar ligt je onderscheidend vermogen in vergelijking met gevestigde namen als textbroker?
 8. Mee eens. Doordat je niet op de sterren kunt klikken, komt de score van 9.8 wat ongeloofwaardig over. Verder vind ik het persoonlijk nogal irritant dat er onderaan het scherm direct een klantenservice chat opent, maar dat is persoonlijk en ik ben niet bekend met wat onderzoek op dat gebied heeft uitgewezen
 9. Je richt je echt op een niche-gebied en dat vind ik erg positief. Maar zorg er dan ook wle echt voor dat je assortiment op het gebied van motorhandschoenen immens groot is. Je moet eigenlijk in dat niche gebied ervoor zorgen dat je het meest ruime aanbod hebt. Heb je dat op orde, zorg er dan voor dat je website goed gevonden wordt door de motorrijder. Dat wil zeggen: Ga aan de slag met Search Engine Optimization!
 10. Ik denk dat er nog best wel een markt kan zijn voor producten van Nederlandse afkomst, maar dan zul je wel echt ervoor moeten zorgen dat het qua kosten interessant wordt voor Nederlanders. Als je nu theoretisch een pak hageslag in je webwinkel koopt en in buurland Duitsland zou laten bezorgen, ben je maarliefst €18.22 kwijt. Denk niet dat er iemand is die dat over heeft voor wat hagelslag :-[ PS. Niet je eigen beoordelingen schrijven he ;)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept