Jump to content

TEFAL45

Junior
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Man
 • Country
  Nederland
 • First name
  TEFAL

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing

Company info

 • Location
  Deventer
 1. Beste Higherlevel leden, Ik heb sinds augustus 2018 een VOF met iemand die in Turkije woont. Mijn compagnon heeft een aanvraag bij de IND ingediend om een verblijfsvergunning te krijgen als Zelfstandig ondernemer. Deze aanvraag is vorig jaar juni afgewezen. De hoger beroep is ook afgewezen. Hij kan verder niet meer in beroep. Mijn compagnon krijgt ook geen Schengen visum meer ivm vestigingsgevaar. In 2018 kwam hij met een toeristenvisum naar Nederland om het VOF op te richten. We hebben geen VOF contract opgesteld. Ik ben destijds de samenwerking aangegaan omdat hij €30.000,- heeft geïnvesteerd in het bedrijf. Met die investering ben ik inmiddels gegroeid en werk nu geheel zelfstandig. Ik heb voorgesteld om hem uit te kopen maar hij wilt zijn aandeel niet verkopen. Ik werk bijna 60 uur in de week en moet de winst met hem delen. Hij werkt verder niet voor het bedrijf. Ik wil alleen verder. Wat kunnen jullie mij adviseren? Alvast bedankt!
 2. Wij maken ook gebruik van woocommerce. Deze hebben wij gekoppeld met q-invoice. Werkt heel goed! Naast het factureren via de webshop kunnen we ook "handmatig" factureren. Het volgnummer wordt zo overgenomen. Geen omkijken naar!
 3. Hallo, Door een plugin te installeren kan je de website ook vertalen naar Engels. Wel moet je zelf de vertaalde teksten schrijven. Als je naar de plugin pagina binnen Wordpress gaat dan kan je zoeken naar een de plugin. Er zijn meerdere beschikbaar. Succes!
 4. Beste Thijn, Je hebt een mooie website alleen in de footer werken de linkjes naar de verschillende pagina's niet. Ik kan er niet op klikken. Ik snap niet waarom je dit zo hebt gedaan.
 5. Je zou de klant kunnen bellen en het netjes verwoorden dat hij akkoord is gegaan met de offerte en je dit wilt afronden. Soms begrijpen ze de technische kant niet, ook al verwoord je het goed. Het is soms lastig. Ik maak dit soort situaties ook wel mee. Ik heb een overeenkomst van opdracht laten opstellen waar alle werkzaamheden in staat en dit maakt het ook duidelijk voor de klant.
 6. Beste De website ziet er vrij simpel uit. Je kunt het mooier maken met grafische elementen en neem ook logo. Wel een top idee! Succes ermee!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept