Jump to content

SjaakZ1967

Newbee
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Company info

 • Company or organization name
  DirectAdvies

Vision

 • I'm looking for people who
  graag een eigen zaak willen starten en ondersteuning zoeken bij de opstart van het bedrijf en de daarbij horende administratie met goede adviezen door een ondernemer die veel ervaring heeft in ondernemen.
 1. Dag Chris, met grote belangstelling heb ik je bericht gelezen. Ik ben zelf ook hier mee bezig om plannen op dit gebied uit te voeren maar dan meer richting buitenlandse ZZP-ers b.v. uit Polen. In het verleden hebben wij ook vaak huisvesting voor deze mensen georganiseerd en een aantal van deze mensen zijn ook klant geworden bij ons administratiekantoor. Gezien de krapte op de markt kan dit een grote vlucht nemen. Mocht je interesse hebben dan kunnen we misschien vrijblijvend een afspraak maken. Met vriendelijke groet, Sjaak
 2. Ik ben een ondernemer met meerdere ondernemingen maar ben vorig jaar aan een avontuur begonnen wat niet goed op gang komt. Deels door ontbreken van relevante ervaring in deze branche. In het verleden heb ik dit wel vaker gedaan in andere branches en lukte dat ook. In mijn ogen is ondernemen beheerst risico nemen en zonder te proberen en te durven kan je ook geen succes verwachten. Echter nu betreft het een restaurant in het centrum van stad in het oosten van het land. Het is 7 dagen in de week open en het lukt mij niet om daar meer dan 3x in de week aanwezig te zijn naast de werkzaamheden voor mijn andere bedrijven. De omzet komt niet van de grond en zoek dus iemand die ervaring heeft en bewezen heeft dit te kunnen. Maar waar kan je zo iemand vinden die en verstand en ervaring in fast service restaurants in pasta en pizza heeft? Overdag is de zaak geopend als lunchroom. De zaak heeft met name als doelgroep jongere mensen, zoals studenten, werkende jongeren etc. Kortom ik zoek tips waar ik dergelijke betrouwbare mensen kan vinden die tijd hierin willen steken en dan bij bewezen groei een aandeel of het hele bedrijf op termijn willen overnemen. Heeft hier iemand suggesties voor?

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept