Jump to content

SjaakZ1967

Newbee
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Company info

 • Location
  IJsselstein

Vision

 • I'm looking for people who
  graag een eigen zaak willen starten en ondersteuning zoeken bij de opstart van het bedrijf en de daarbij horende administratie met goede adviezen door een ondernemer die veel ervaring heeft in ondernemen.
 1. Aangezien je al iPads in bezit hebt kan ik je waiterone aanbevelen. De licentie kost slechts € 6,- per maand en je kan onbeperkt aantal iPads aansluiten. Ook iPhone en Ipod kan je er op aansluiten en gebruiken als handhelds en zelfs één van je iPad inzetten als keukenscherm zodat je niet zoveel papier hoeft te gebruiken. Enig nadeel is dat alleen als pin de SumUp direct aangesloten kan worden op dit moment (via bluetooth). SumUp is iets duurder in transactiekosten. Je kan natuurlijk wel anders nog werken met pinautomaat waar je het bedrag zelf in moet voeren. Dit is wel fout gevoeliger maar afhankelijk ook wel van hoeveel pintransacties je hebt. Mocht je met name voor bezorgen een systeem willen dan kan je eens kijken naar foodticket. Je kan daar de verschillende bezorg platformen zoals thuisbezorgd en deliveroo op aansluiten en daarbij krijg je ook nog je eigen webwinkel en app erbij. Alle bestellingen komen dan binnen op 1 systeem. Dit kost je € 30,- per maand en hier zit ook nog extra tools bij zoals je bezorgers volgen, route direct zichtbaar op je telefoon, direct daaruit de klant bellen en je kan zien wanneer de orders afgeleverd worden. Dit programma heb ik zelf een paar jaar gebruikt tot dat ik mijn restaurant verkocht heb eind december afgelopen jaar. In foodticket zit ook nog een kassaprogramma maar dat werkt op een computer, daar kan je dan wel een kassaprinter op aansluiten die ook de kassalade aanstuurt. Alleen je kan dan niet met handhelds werken. Succes!
 2. Ik ben een ondernemer met meerdere ondernemingen maar ben vorig jaar aan een avontuur begonnen wat niet goed op gang komt. Deels door ontbreken van relevante ervaring in deze branche. In het verleden heb ik dit wel vaker gedaan in andere branches en lukte dat ook. In mijn ogen is ondernemen beheerst risico nemen en zonder te proberen en te durven kan je ook geen succes verwachten. Echter nu betreft het een restaurant in het centrum van stad in het oosten van het land. Het is 7 dagen in de week open en het lukt mij niet om daar meer dan 3x in de week aanwezig te zijn naast de werkzaamheden voor mijn andere bedrijven. De omzet komt niet van de grond en zoek dus iemand die ervaring heeft en bewezen heeft dit te kunnen. Maar waar kan je zo iemand vinden die en verstand en ervaring in fast service restaurants in pasta en pizza heeft? Overdag is de zaak geopend als lunchroom. De zaak heeft met name als doelgroep jongere mensen, zoals studenten, werkende jongeren etc. Kortom ik zoek tips waar ik dergelijke betrouwbare mensen kan vinden die tijd hierin willen steken en dan bij bewezen groei een aandeel of het hele bedrijf op termijn willen overnemen. Heeft hier iemand suggesties voor?

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept