Jump to content

XelaKeep

Senior
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1
 1. De FOR is er toch voor dat je later een appeltje voor de dorst hebt? Dus als je 20K FOR hebt en er staat 20K op een zakelijke rekening, dan is de uiteindelijke zakelijke bestemming toch bekend? Als je dit aan activa zoals een auto gaat besteden, neemt dat in waarde af. Dus als ik 20K FOR wilt hebben, dan moet ik dit in 20K activa investeren ipv op een zekere bankrekening laten staan. Als het zo is, dan is het zo. Maar komt zo krom over.
 2. Dus als ik 20K oudedagsreserve heb credit en 20K liquide middelen(banksaldo), dan mag dit niet?
 3. Prima toch. Volgens mij vraagt er ook niemand naar.
 4. fingerspitzengefühl 8) 8) 8) 8) 8)
 5. Je klinkt als Moszkowicz. Hij\zij heeft gewoon gestolen, maar het is niet erg, want het is maar 1,95..:-)
 6. Mijn zoon (4 maanden) en dochter (4 jaar) samen op de bank zien zitten, zoonlief in een wipstoel uiteraard..:-) en 2 nieuwe klanten gescoord.
 7. Er is volgens mij geen database waar alle "stelende" werknemers in staan, maar als ze referenties nagaan zal je er niet lekker op staan, lijkt me dat je dat zelf ook wel kunt nagaan. Voor je eensmanszaak heeft het geen consequenties, behalve als je werkgever een klant van je was. In dat geval ben je 1 klant kwijt...
 8. "niet" schrijven 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
 9. Dat kan wel zo zijn, maar dan moet je schrijven dat de belastingdienst de schifting maakt
 10. Die schifting maakt de belastingplichtige volgens mij gewoon zelf in de aangifte IB bij de vraag: Is dit een zakelijke rekening? Als je JA aanvinkt wordt die als zakelijk aangemerkt en wordt het niet opgeteld bij de spaar te goeden in box 3
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept