Jump to content

hoveniertje

Junior
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. beste bt-belastingadvies Als ik voor een baas had gewerkt was ik niet langs gegaan want je werkt niet zo hard en veel als dat je voor jezelf bent,daarom ga ik naar een masseur om mijzelf los te houden en voorkomen van blesures want ik heb geleerd uit het verleden dat ik naar een manueel moest om mij los te maken waar ik toen veel vaker kwam als nu. zou ik de kosten dan kunnen opvoeren omdat er ook geen verzekering voor is wat een deel betaald. grt rene
 2. goedendag ik lees even mee want ik ben het met je eens dat je je overal tegen kan verzekeren maar als je maandelijks jezelf laat masseren omdat je een zwaar beroep hebt je dus prefentief bezig bent en die hele dure verzekering gaat vaak niet eens uitkeren als je redelijk versleten bent want dat zit dan net niet in de voorwaarden. ik doe maandelijks onderhoud en merk gewoon dat het voor mijn lijf minder last heeft,kost een beetje maar voorkomt erger. nou zij mijn administratie van je mag het niet opgeven als aftrekpost maar ik vindt van wel,zou ik hiervoor met de belastingdienst kunnen overleggen. vriendelijke groet rene (hovenier)
 3. hoi higio ja er zit nog geen schot in,ik ben nog druk met gewoon werken en daarbij heb ik niet veel verstand van websites bouwen zodoende moet ik het laten doen maar ik wil er even goed voor gaan zitten en alles goed doorgeven zodat het goed aangepakt kan worden. in de kerstvakantie heb ik er mss tijd voor om het door te spreken,maar dan zitten we ook met de kids die aandacht vragen. ik weet dat ik ermee aan de slag moet maar de tijd ontbreekt gewoon. er gaat wat mee gebeuren dat is zeker,alvast bedankt voor de goede steun van iedereen.
 4. heel makkelijk gedacht maar de laatste paar jaar kunnen we gewoon doorwerken en dat doe ik dan ook,scheelt weer een boel inhalen als het druk wordt, want dan loop je weer de benen onder je kont vandaan,dus zomaar 3 maanden niet werken zit er gewoon niet in en wil ik ook niet. @higio ik heb weet ook niet wat eris ,weet alleen dat mijn boekhouder dus niet met mij meedenkt en ga op zoek naar een die het wel doet,op korte termijn krijg ik van een econoom hulp om even verder te kijken. ik weet niet waar je woont maar anders was ik bij je langs gekomen om (even)te komen praten.
 5. als ik zeker weet dat ik 5 maanden stil kom te liggen zoek ik wat anders,kun je ook afspraken voor maken,maar ik weet niet of ik stil kom te liggen en als zeker niet hoelang. ik heb werk als het niet vriest of sneeuwt,maar het onzekere hiervan is dat je dus ook geen afspraken kunt maken omdat er mss wel klanten zijn die mij verwachten als het niet vriest.
 6. bedankt voor de kijk op de website. de adresgegevens heb ik speciaal voor gekozen om alles in te laten vullen omdat de klanten anders alleen een telefoonnr achterlaten en ik niet hun gegevens heb,om zonodig anders contact op te nemen als ze niet te bereiken zijn wat ik vaker heb meegemaakt,zo heb ik gelijk alle gegevens om terug te kijken en op de offerte/factuur te plaatsen. de foto's heb ik nog geen goed programma voor die ik daar in kan plaatsen en die makkelijk is voor mijn (on)kunde met de pc. iemand een idee ik zal met mijn websitebouwer overleggen en aan laten passen zodat het up to date site wordt. fijn weekend
 7. bedankt voor de kritische kijk op de website. ik doe mijn best om lokaal linken te ruilen en reclame via facebook vooral foto's plaats ik op facebook. de reclame onderop is van een product die ik zelf verkoop(dealer). je hebt gelijk dat ik niks snap van de foto's die ergens geplaatst moet worden',er was ooit op een oude website een link naar facebook maar zag zelf ook dat niet iedereen daar op kan. het gastenboek is niet nep maar gekopieerd van de oude website,maar allemaal opnieuw geplaatst door de bouwer van de website. tijd is wel een probleem om er elke week 2 uur voor te gaan zitten,zeker in de drukke periodes van maart tot nov/dec waar ik veel offerte bezoeken doe in de avondendat gaat hem niet worden. ik heb er voor gekozen om verplicht adresgegevens in te laten vullen omdat ik er vaak problemen mee heb gehad om contact te krijgen of door foute nrs of geen adres zodat je niet langs rijden,vandaar vaste gegevens ook makkelijk om gelijk de postcode te hebben ipv op te zoeken(kost ook weer tijd)
 8. ik heb ook wel een paar klanten waar ik iets kan doen in de winter maar na 2 weken houd het op,en ik denk dat er bij jouw in de tuin de laatste paar jaar niet gesnoeid is omdat er geen echte winter is geweest. het blijft lastig een winter als je buiten werkt.
 9. het gaat niet voor de langere termijn maar korte termijn
 10. Omschrijving van je concept: www.hovenierderoos.nl dit is mijn website en ik zou graag verbeterpunten krijgen omdat dit in een ander forum hier is aangeraden. Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: ik heb de website laten bouwen en later laten aanpassen op de nieuwste regels Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: betere bereikbaarheid en mss mgelijk meer klanten binnen slepen Hoe is dit anders dan bestaande concepten: geen idee wat er anders is maar dat mogen jullie zeggen Wat voor feedback hoop je te krijgen: positieve aandachtspunten verbeterpunten en oplossingen om een top website te krijgen
 11. SITE IS OPGEBOUWD EN INGERICHT DOOR EEN WEBDESIGNER,ik zal hem eens laten bekijken op de link,kan nooit geen kwaad ben benieuwd wat je voor ongekende mogelijkheden ziet. ik weet dat ik foto's erop moet plaatsen alleen had ik daar nog geen programma /app voor.
 12. zoals gezegd heb ik werk maar met vorst en sneeuw niet maar ja hoe vaak hebben we dat nog maar daardoor kan ik wel doorwerken en heb ik geen tijd om ander werk te doen omdat ik afspraken heb. maar als door het weer niks kan doen had ik een spaarpotje achter de hand willen hebben en mocht ik dit niet aanbreken daar iets van aanschaffen,2 dingen opgelost,en daardoor kwam deze vraag kun je iets reserveren zonder dat je daarover belasting betaald(antwoord heb ik al gehad=NEE).
 13. soms blijf je hangen omdat het nou eenmaal een boekhouder is en die zal het wel weten,mss toch wel handig om een andere te vragen naar zijn visie. alvast bedankt
 14. hoe komen jullie aan deze bedragen en wijsheid dat ik beginnend ben,mijn stille tijden is niet meer of minder jan/feb /maart als er sneeuw en ijs ligt zoniet is het niet hollen maar rustig doorlopen. maar is alles dicht gevroren dan staat alles stil,maar dat weet ik pas ff van te voren daar kan ik geen afspraken mee maken bij mogelijke baantjes. en omdat alles mss is zou ik wat achter de hand willen hebben en anders een machine ervan kopen,en we praten over max 2500euro. maar nog even wat anders,er wordt gepraat over een machine kopen en afschrijven,deze machine is toch kosten en daar betaal je dan geen belasting over.
 15. ik snap niet dat je uit mijn vraag kan halen dat ik mij niet kan verdiepen in dit onderwerp,ik ben al wezen praten met mijn boekhouder,hij kan mij alleen niet goed uitleggen hoe en wat dus vraag ik verder om mss wel tot een antwoord op mijn vraag te komen. basis kennis is aanwezig maar om de puntjes op de i te zetten is anders en mss kan er door ander inzicht tussen de regels door wat gebeuren(mazen in de wet/belasting). ik heb mij btw apart en ook wat extra geld,maar als ik pas volgend jaar die machine wil aanschaffen omdat de winter mss nog komt wil ik dat niet nu doen om wat te bufferen,maar zoals ik het nu begrijp betaal je altijd over je winst waar je die ook neerzet en dus kan ik volgend jaar minder investeren omdat dan de belasting er al vanaf is.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept