Jump to content

Appie K.

Junior
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Lijkt mij verstandig om ook de herinneringen en gewijzigde data op de facturen te melden bij alle hiervoor genoemde instanties.
 2. Ik heb nog geen herinnering gekregen noch een aanmaning, zodra ik deze krijg zet ik een printscreen op deze site en ga een klacht indienen bij de Orde van Advocaten betreffende deze eventuele deurwaarder.
 3. NL250747121B02 is het BTW-nr. van Pronet Media sinds oktober, de B01 stond op naam van een schoonmaakbedrijf of schildersbedrijf en is al jaren ongeldig.
 4. Wie zegt dat dit dezelfde landingspagina is dan de landingspagina, waarnaar in de email werd verwezen. Nogmaals ik ben er 100% van overtuigd dat die informatie er niet stond. Als je nu op de link klikt kom je inderdaad op een landingspagina uit waar die informatie wel op staat. Ik werk al 20 jaar met grote partijen en contracten en laat me echt niet zo in de luren leggen. Dit was een andere pagina of er is achteraf gecorrigeerd. Mijn aanmelding was op 14 november en niet op die momentopname van 4 november. Het is belangrijk te achterhalen hoe dit precies is gedaan en ik geloof ook totaal niet dat iedereen zich in de luren heeft laten leggen, statistisch is die kans nihil. Misschien kan een goede ICT'er meer duidelijkheid verschaffen.
 5. Quote : JanDoeDel op Vandaag om 14:33:11 Waar blijkt dat uit? Quote : JanDoeDel op Vandaag om 14:33:11 Een nieuw BTW nummer wordt ook als ongeldig aangegeven daar deze nog niet officieel verwerkt is in het VIES bestand.
 6. Wij zullen de verzonden factuur niet gaan crediteren voor u omdat u zich niet tijdig heeft afgemeld zoals u zelf ook begrijpt. Wij krijgen dagelijks tientallen afmeldingen van andere ondernemers die nergens over klagen. U geeft aan dat het een ''misleidende bedrijvengids is'' maar dat is overigens niet correct want de fout begint bij u. Wat betreft de jurist en de media doe ik geen uitingen maar daarmee wordt de factuur niet voldaan. Als u denkt dat u in uw recht staat en dat u onder uw betalingsverplichting uit kunt komen(?) dan moet u vooral de factuur niet voldoen. Hopende u hiermee voldoende te hebben ingelicht zodat er geen verdere misverstanden kunnen ontstaan. Met vriendelijke groet, Eric Meijer Regiobedrijvengids.nl
 7. Onderstaand artikel van 9 juni 2011 heeft wel heel veel overeenkomsten betreffende ene Erik Meijer van PR Online en www.online-bedrijfsgids.com: http://www.sandradehaan.nl/portfolio/detail/acquisitiefraude/ Pistool op het hoofd? Ondertussen worden in de grote strijd soms kleine oorlogjes gewonnen. Het Europees Parlement omarmt vandaag als het goed is het voorstel van de Malteser europarlementariër Simon Busuttil kleine zelfstandigen als aparte groep op te nemen in de Wet oneerlijke handelspraktijken. Van Eck: ‘Nu beschermt die wet alleen consumenten.‘ Eigenaar van PR Online is niet bereikbaar voor commentaar maar bedrijfsleider Erik Meijer laat telefonisch weten dat wat hem betreft zeker geen sprake is van misleiding. ‘Hebben wij mevrouw een pistool op het hoofd gezet en haar gedwongen te tekenen? Nee toch. Wij verwachten van onze klanten dat ze goed lezen waar ze hun handtekening onder zetten. En als ze die handtekening zetten, verwachten we ook dat ze betalen.‘
 8. Gaat inderdaad om dit nummer, hieronder kopie briefhoofd factuur Pronet. ProNet Media De Cuserstraat 93 1081 CN Amsterdam 020 - 894 9151 info@regiobedrijvengids.nl KvK: 66986672 Btw: NL250747121B01
 9. Heeft iemand een idee hoe we de huidige leden van www.regiobedrijvengids.nl snel kunnen benaderen met de vraag of ze ook zijn misleid? Er staan momenteel 850 aanmelders op, om deze 1 voor 1 te benaderen is nogal een karwei.
 10. Er is ook een facebookpagina https://www.facebook.com/Regiobedrijvengids-zijn-Oplichters-1294313073964374/?fref=ts
 11. Het zal me niet verbazen dat de toegestuurde email met de vermelding Gratis, hier klikken, je doorverwees naar een andere landingspagina, dan de aanmeldpagina die er nu opstaat. Waarom zijn er zoveel klachten in zo'n kort tijdsbestek enkel van dit bedrijf. Ook de 100% starre onwrikbare houding spreekt m.i. boekdelen. Ik zou alle gedupeerden dan ook aanraden zich te verenigen, de facturen niet te betalen en collectief voor de gang naar de rechter kiezen.
 12. Mijn tegengas is bedoeld om te meten hoe sterk mijn argumenten zijn, daarvoor allemaal hartelijk dank. Ik laat het aan de rechter over. Blijft staan dat hier wel degelijk sprake is van misleiding en dat dit bedrijf gestopt moet worden, zodat hier niet nog meer slachtoffers vallen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept