Jump to content

Haggis

Junior
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Mooi zo, blij dat ze weg zijn en hopelijk heeft dit probeersel ze stress en financieel verlies opgeleverd i.p.v. winst.
 2. Tsjongejonge, dat ze nog steeds bezig zijn. Wat een ongelofelijk vervelende lui. En steeds identificeert dezelfde persoon zich met een andere schuilnaam en belt 'ie met een anoniem nummer of met een NLV2NL dienst. Het feit dat ze korting geven op facturen zegt al genoeg. Mocht ooit iemand wel een incassobedrijf op bezoek krijgen (wat ik betwijfel), vertel diegene dan dat ze even mogen plaatsnemen in het zicht van een camera (moet je die wel in je zaak hebben natuurlijk) terwijl je de Politie belt en de gegevens van die gast opschrijft. Als je al duidelijk hebt gemaakt middels een brief of e-mail dat je bezwaar maakt tegen de factuur hoef je verder niet met ze in gesprek te gaan en kun je gewoon verwijzen naar die brief. En inderdaad, 40 bedrijven tegelijk voor de rechter slepen zou alleen in hun nadeel werken.
 3. Ik werd net gebeld door iemand van RBG. Ik geloof dat hij zich voordeed als "Marco" maar weet het niet meer zeker. Er verscheen ipv een telefoonnummer "NLV2NL" in het display van mijn telefoon. Hij wilde met iemand spreken van de crediteurenafdeling. Omdat ik met een klant in gesprek was heb ik het maar heel kort gehouden. Sowieso was ik niet geïnteresseerd in een lang gesprek met deze schobbejak. Ik heb gezegd dat als ze niet ingaan op brieven die ik ze heb verstuurd dat ik dan ook niet in ga op hun telefoongesprekken. Hij werd nijdig en gaf aan dat het een kwalijke zaak was om facturen te negeren o.i.d. en ik heb de verbinding maar verbroken. Maar even een waarschuwing: krijg je een telefoontje van NLV2NL, dan heb je kans dat het die RBG lui zijn. Ze blijven het dus proberen.
 4. Dit is goed nieuws! Ik denk dat dit een definitieve overwinning op deze flessentrekkers is. Hartelijk dank voor de samenwerking iedereen!
 5. Ik heb een aantal weken geleden de RBG site aangemerkt als een mogelijke takedown kandidaat bij Hostnet. Een vriend van mij werkt daar en die heeft het ook doorgekregen.
 6. Ik las net op klacht.nl dat het zelfs niet eens mogelijk is je bedrijf te verwijderen van hun website. Ik heb het zelf niet geprobeerd want ik wil helemaal niet inloggen bij die tent, maar als dat zo is dan zijn ze ook verkeerd bezig lijkt mij. Mijn bedrijf blijft dus zichtbaar zolang RBG dat wil. Dat zou niet moeten mogen.
 7. Zodra ik een herinnering met een ander rekeningnummer krijg meld ik mij opnieuw bij de instanties die ik al eerder aangedaan heb en geef ik het ook door aan SNS bank. Hoe meer meldingen tegen dit bedrijf, hoe beter. Goed om te zien dat steeds meer gedupeerden zich melden en het topic actief houden.
 8. Dat ze nu dus ook al beginnen met andere rekeningnummers (NL48 SNSB 0945 3137 64) zegt al genoeg. Het oude nummer is dus daadwerkelijk geblokkeerd ;D
 9. Inderdaad Trabo, niet betalen! En u doet er misschien goed aan uw ervaring met dit bedrijf bij zoveel mogelijk instanties te melden. Persoonlijk heb ik in ieder geval aangifte gedaan. Ik vraag me af of er inmiddels gedupeerden zijn die de betalingstermijn overschreden hebben en die daarover zijn benaderd?
 10. Ik dacht dat ik ook een ander bankrekeningnummer voorbij had zien komen maar zo te zien heeft dus iedereen hetzelfde rekeningnummer op de factuur staan (NL84 INGB 0007 6260 06) en als ik het goed begrijp is dit rekeningnummer dus inmiddels geblokkeerd? Dan lijkt het probleem mij eigenlijk al zo goed als opgelost. Ik heb in deze draad wel 3 verschillende BTW nummers gelezen maar van eentje denk ik dat het gewoon een typefout is geweest. Deze 3 nummers zag ik staan: NL250747121B02 NL250747121B01 NL250747212B01 Ik kreeg die met B02 op de factuur.
 11. Dan zou ik deze hele thread even moeten doorzoeken want ik heb die rekeningnummers niet genoteerd. Ik zal zo even kijken :)
 12. Zo te zien bestaat het BTW nummer op mijn factuur wel echt en het staat op naam van Pronet. Ik heb dus geen factuur gekregen waar verkeerde gegevens op staan. Veranderd dit iets aan de situatie? Het is wel van hetzelfde bedrijf afkomstig dat dus lukraak BTW nummers veranderd en facturen aanpast. De Politie heeft me geadviseerd niet te betalen dus dat ga ik niet doen.
 13. Vanochtend heb ik mij gemeld op het Politiebureau om aangifte te doen tegen dit schimmige bedrijf. De agent heeft mijn verklaring vastgelegd en heeft ook als advies gegeven: Niet betalen! Dat is dus het advies van de Politie voor iedereen die bang is voor deurwaarders. Ik lees hier op dit forum dat het rekeningnummer dat op de factuur staat inmiddels ook al geblokkeerd is? Dat is goed nieuws. Ik heb zelf een factuur gekregen met een ander BTW nummer dan sommigen van jullie gekregen hebben, het eindigt bij mij namelijk op B02 i.p.v. B01. Waarschijnlijk hebben ze het dus later veranderd in het "juiste" BTW nummer. Is het geblokkeerde rekeningnummer dan ook hetzelfde als het rekeningnummer dat op mijn factuur staat? Op mijn factuur staat NL84 INGB 0007 6260 06 maar ik zie hier en daar ook andere rekeningnummers vermeld staan.
 14. Heb jij inmiddels al een herinnering gekregen Appie? Dat zou ik ook graag willen weten. Ik heb vanmiddag contact opgenomen met de Juridische Helpdesk en met de Politie. De Politie wil dat ik me morgenochtend meld op het bureau om aangifte te doen aangezien het via internet niet gaat (ik kan als bedrijf alleen melding doen van winkeldiefstal).
 15. Ik lees op Trustpilot van een gebruiker dat Regiobedrijvengids 500 Euro boete per dag oplegt aan mensen die de factuur niet betalen. Mag dat zomaar? TwaBla geeft aan gedupeerden via e-mail met elkaar in contact te kunnen brengen. Ik kan geen PM's naar hem sturen omdat ik nieuw ben op Higherlevel dus bij deze laat ik weten graag op zijn aanbod in te willen gaan. Is er een plek waar gedupeerden van Rbg zich ophouden?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept