Jump to content

Akuffo

Junior
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

Company info

 • Location
  Flevoland
 1. Ze kunnen blijven bellen en denken dat ik stom ben maar ik heb mijn les met mijndienstverlener geleerd. Ik blijf altijd weigeren als ik meteen kvk in het gesprek hoor of hulp bieden voor mijn bedrijf.
 2. Blijkbaar werkt het niet want ik heb alles gedaan en zelfs de niet bellen register aangedaan maar de oplichters blijven me terug bellen. Zelfs als ik nu geen interesse zeg bellen ze me weer terug >; . Ik snap het niet. Soms blokkeer ik gewoon de telefoon nr dan heb ik geen last meer van hetzelfde bedrijf :P.
 3. Waarschijnlijk wel ;) Want in de maand april alleen ben ik gebeld door ongeveer 10 oplichters en bij allemaal heb ik gelijk GEEN interesse gezegd als ik de naam kvk in het gesprek hoor :)
 4. Vanochtend heeft DTG telefoongids mij gebeld maar door mijn ervaring met mdv heb ik meteen GEEN interesse gezegd en de meneer gevraagd mij niet meer terug te bellen. :P
 5. Waarom blijven mdv nogsteeds zaken doen met mensen? Ik snap echt niks van, ze zijn echte oplichters. Hoe is dat mogelijk in NL? ::)
 6. Mijn gegevens staan nogsteeds in hun systeem terwijl de zaak al lang opgelost is. >:(
 7. Mijn factuur had ook een Fact nr . Ik hoop dat de advocaat al de anderen kan helpen. :P
 8. Nou goed nieuws want mijn zaak met mdv is opgelost. Dankzij onze advocaat hebben ze de overeenkomst van Jeremiah en mij geannuleerd. Mijn advies aan de anderen gewoon door vechten. Schrijf een dreigendebrief naar de directuur van mdv of neem een goede advocaat. Succes.
 9. Beste Mooi. Nou als ik jullie verhaal lees denk ik dat iedereen hetzelfde verhaal heeft met mdv. Mijn advocaat heeft ten eerste op 23 maart een waarschuwing brief aan mdv verstuurd om niet meer contact met mij te nemen en mijn gegevens uit hun systeem te verwijderen maar mdv reageren niet op dat brief van mijn advocaat. De tweede waarschuwing brief van mijn advocaat was op 06 april nadat ik meerdere emails en een post van mdv thuis heb gekregen om binnen twee dagen te betalen anders zullen ze de vordering overdragen aan Das incassodiensten. We blijven allemaal volharden tot het einde.
 10. Dus als mdv blijven blaffen moeten ze al die geld aan hem betalen en dat kan oplopen tot 100.000 euro of meer. De vraag is durft mdv dat?
 11. Mdv zijn echt oplichters want ze reageren niet op de eerste brief van mijn advocaat alleen aan mij. De eerste brief heeft mijn advocaat bezwaar tegen bedrog en dwaling gemaakt daardoor heeft hij hen gevraagd om de zaak te betwisten en heeft hij ook hen gesommeerd om geen contact meer met mij te hebben en hen gewaarschuwd om alle kosten terug te betalen als ze doorgaan. Maar helaas blijven ze doorgaan. >;( Ik heb geen navraag gedaan op de bank rekening.
 12. Jeremiah en ik hebben hetzelfde advocaat en die heeft al op 23 maart een waarschuwing brief verstuurd, maar mdv blijven me heineringsbrief sturen en vandaag de brief in de post gekregen. Ik stuur altijd alles door naar mijn advocaat. Hij heeft vanmiddag alweer een brief aan mdv verstuurd daarin staat dat ze vanaf nu aansprakelijk maken op 275 euro per uur ex btw werk die hij aan me heeft gedaan terug te betalen. Jeremiah heeft ook een brief in de post van mdv vanmiddag gekregen. Als het zo doorgaat komt de zaak zeker in de rechtszaal terecht. Ik denk dat alle slachtofers mogen bij me of Jerem
 13. Beste Vrienden, Ondanks de waarschuwing brief van mijn advocaat blijven mdv blaffen aan mijn kant toe. Deze waarschuwing kreeg ik op maandag 2-4.-Streya Nederland B.V. Laatste waarschuwing! Deze factuur kan online bekeken en betaald worden. Bekijk en betaal Geachte heer of mevrouw A. Akuffo, Wij stellen onze goede relatie uiteraard op prijs, maar wij kunnen ons niet verenigen met de door u ruim overschreden betalingstermijn op het door u verschuldigde bedrag van € 465,85. Wij hebben u hier al meerdere keren over aangemaand en gecontacteerd. Alvorens wij
 14. Zo werkt dat niet als je als eenmanszaak opereert. Waarom zou je je laten weerhouden van ondernemen door Streya of Mijndienstverlener (MVD)? Of wat hebben zij al voor jou gepresteerd? Verkoop jezelf aan potentiële klanten, want dat levert waarschijnlijk meer op. Probeer gerust stuk voor stuk aangifte te doen als jullie persoonlijke ervaringen daartoe aanleiding geven. Ik zeg nog altijd dat er gewoon camera's op moeten en dat gedupeerden (slachtoffers of lotgenoten) aan dossieropbouw moeten doen en zich moeten organiseren. Betwist vorderingen. Groet, Highio Tuur
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept