Jump to content

Lisa-TCO

Junior
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Company info

 • Location
  Amsterdam

Vision

 • I'm looking for people who
  mijn vragen kunen beantwoorden over het openenen van een fysieke winkel
 1. Ik neem aan dat jullie werken aan een 030 nummer? Ik zie dat die namelijk leeg is bij contact. Verder is het een heldere website. Best een velle groenen kleur, maar dat is denk ik een kwestie van smaak ;) Wat Edwin hierboven ook al zegt, zou ik ook niet neerzetten "onze serice voor Utrechtse ondernemers". Waarom richt je je alleen op deze doelgroep? Dat is voor mij niet duidelijk.
 2. Ziet er strak uit! Zelf wel een beetje allergisch voor de inspiringende teksten. Ik zou de navigatie bovenaan ook anders inrichten. Het gaat over inkoop en verkoop, dus ik zou die bovenaan naast home neerzetten. Hopenlijk heb je er wat aan!
 3. Een tip om eens te kijken is wellicht Fashion For good! Zie de website https://fashionforgood.com, ze hebben een museum met meer informatie over duurzame stoffen en verpakkingen en vaak ook events. Daarnaast hebben ze een incubator programma, wellicht interessant om een keer naar zo'n lezing te gaan
 4. Het is zover, mijn droom gaat in vervulling: Ik ga een kledingwinkel openen in Amsterdam! Nu ben ik alle praktische zaken aan het regelen en zo ook de bedrijfsverzekering. Vanuit de verhuurder wordt gevraagd een glasverzekering en inboedelverzekering af te sluiten. Mijn vraag is aan welke verzekeringen jullie nog meer hebben afgesloten als winkeleigenaar(esse). Ik heb zelf nog rechtsbijstand en bedrijfsaansprakelijkheidsverzerking in het rijtje staan. Ik hoor het graag :) Tips voor verzerkingspartijen zijn ook welkom!
 5. Lief dat je met mij meedenkt! Ja de Shopify Retail Kit is inderdaad niet hier te koop. Ik hoop wel dat dit in de toekomst komt! Ze hebben zelfs een pinsysteem wat echt fantastische eruit ziet. Ik kan helaas nog geen informatie vinden over iemand die in Nederland de combinatie heeft van Shopify POS en externe hardware en hoe ze dat hebben aangepakt. IDEAL en creditcardbetalingen ontvang ik nu via Mollie die gekoppeld is aan Shopify. Als ik een pop-up heb ik merk Izettle, maar dat is natuurlijk niet te doen als ik een winkel heb met die inventaris 😉 Ja die Shopify communicaty ken ik, helemaal niet aan gedacht haha! Laatste keer zo fijne reacties en eerlijke feedback gekregen via Higher Level dat ik daar als eerste aan dacht 🙂
 6. Ja! een pinautomaat, bonnenprinter en een scanner om artikelen te scannen. Ik heb al uitgezocht hoe je barcodes kan printen, dit gaat via een app van Shopify en kan het worden uitgeprint met een labelprinter. Het gaat dus alleen om een pintautomaat , bonprinter en scanner. Ik ben benieuwd hoe dit te koppelen is aan het POS systeem van Shopify 🙂 Ik ben eigenlijk vooral benieuwd via topic wat de ervaringen zijn van mensen met het koppelen van hardware aan een kassasysteem waar Shopify Wellicht dat er andere kassa systemen worden gebruikt, deze heb ik namelijk ook online gevonden. Tweedehands is een goede tip! Ik heb gezocht naar een tweedehands markt hiervoor maar niks gevonden. Heb wel nu verschillende websites gevonden die systemen verkopen, die volgens mij te combineren zijn met Shopify POS, dus die ga ik sowieso even contacten 🙂
 7. Ja daar ben ik bekend mee, alleen kom ik er niet helemaal uit hoe de koppeling met hardware werkt. Dit aangezien de hardware die Shopify verkoopt (nog) niet in Nederland worden verkocht. Ik ben erg benieuwd naar iemand die Shopify POS gebruikt en met welke hardware hiervoor is aangeschaft of wellicht een ander systeem gebruikt 🙂
 8. Beste mede ondernemers, Op dit moment ben ik druk bezig met het schrijven van een ondernemingsplan, zo wil ik namelijk een fysieke winkel openen naast mijn al bestaande webshop The Collection One. Mijn webshop is gebouwd op Shopify, nu ben ik op zoek naar een kassa systeem die dit ondersteund (ivm voorraad) en waar ik gemakkelijk hardware aan kan toevoegen. Ik las op dit forum iemand de Vendd gebruikt, maar ik ben ook benieuwd naar andere systemen en/of bedrijven die mij hiermee kunnen helpen!
 9. Hi! Ik heb je website bekeken en zie een aantal puntjes: - ik zie als eerste de feestadagen en jaarwisselings melding: die kan er nu weer naar mijn idee, toch? - ik vind de groen best heftig: wellicht een zachtere kleur groen gebruiken of minder groen in het geheel? - ik mis een soort introductie voordat je alle categorieen ziet op de homepage. Wellicht kort benoemen dat je verschillende isolatieplaten verkoopt dat daaronder de catagorieen staan. Verder vind ik de productpagina helder en overzichtelijk, zoals hierboven genoemd is het misschien slim om de Ik ben particulier (prijzen inclusief BTW) Ik ben ondernemer (prijzen exclusief BTW) knoppen toe te voegen.
 10. ah ja, die balk krijg ik niet helemaal weg zelf maar kan ik wel opvullen met een mooie foto want zorgt dat alles ook meer sfeer geeft. Working on it! Anders ga ik inderdaad vragen om hem gewoon te verwijderen. Bedankt voor je reactie!
 11. Helemaal helder! Bedankt! Je bedoeld websites doornemen? Ga ik zeker doen, wel zo eerlijk! Ik ga daar echt even wat tijd voor vrijmaken. Wel zo logisch dat als ik iets vraag, dat ook teruggeef aan anderen, dus snap je comment. Nog steeds benieuwd naar je reactie op bovenstaande.
 12. Bedankt voor de feedback, het is een zekere zin ook een standaard template die ik heb aangeschaft. Wel kan ik bepaalde dingen laten aanpassen, daarin neem ik jullie feedback zeker mee. De loader zit er dus ook automatisch in, maar ik hoop dat door het verkleinen van die afbeeldingen dit veel minder is! @Think Twice Bedankt voor je feedback! De loze ruimte tot aaan het product zelf: over wekle pagina heb je het? De size guide link staat er trouwens onder, maar dat is waarschijnlijk te onduidelijk. Dit zal ik ook even aanpassen. @HighioOok bedankt voor jouw feedback! Wel heb ik nog een vraagje. Je hebt het over onderstaande Zou je bovenstaande nog meer kunnen uitleggen?Bedoel je hiermee dat je de vertaling van sfeerbeelden op Facebook en Instagram naar de website niet klopt of dat je de sfeerbeelden helemaal mist? Over de producteigenschappen: bedoel je neem ik aan deze punten te te voegen in de filter bij het overzicht van producten? Deze had ik nog op mijn lijstje staan, dus die ga ik dan na je feedback zeker toevoegen. Ik hoor het graag! Bedankt in ieder geval voor de moeite om mijn webshop door te kijken!
 13. Ik hoor graag jullie mening! Excuus trouwens voor de dubbele onderwerpen, maar naar mijn idee is het zo wat overzichtelijker met die dikgedrukte koppen.
 14. Bij mij loopt het inderdaad vast op het testen, dit moet ik meer gaan doen. Ik had juist even wat kritische feedback nodig en dat heb ik hierbij gekregen. Ik ben bekend met de bekende modellen zoals het AIDA model. Ik heb namelijk een opleiding Commerciele Economie afgerond dus veel gewerkt met dit soort modellen. PR en communicatie is daarnaast nog iets waar ik aan kan werken. Vandaar ook dit topic. Inderdaad ik been een eenpitter en merk aan mijzelf dat ik soms te weinig risico neem, dus dat moet ik ook meer gaan doen en hulp/feedback vragen als ik er niet uitkom. Des te blijer ben ik met jullie uitgebreide reacties. Over het persbericht: Ik denk dat ik het in verschillende stappen ga doen - een stappenplan maken voor mijn blog: interessante onderwerpen verzamelen om over te schrijven zoals materialen, maar ook bijvoorbeeld designers gaan interviewen. - nog meer investeren in infuencer marketing - Mijzelf meer laten zien - Een duidelijke lijst maken met welke media ik wil bereiken en op welke manier ik dit kan insteken.Ik vind de tip om redacteuren te mailen ook een hele goede. Bedankt mensen! Ik ben trouwens as we speak mijn homepage aan het omgooien. Ga wellicht inderdaad nog wel een topic over openen, ben blij dat ik dit medium heb gevonden!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept