Jump to content

Utrecht

Junior
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Country
  Nederland
 • First name
  Mark
 • Last name
  Liere
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  ^25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing

Company info

 • Location
  Utrecht
 1. Ik denk dat ik een heel eind kom met jullie advies! Dit is echt een heel fijn forum waar mensen echt goed meedenken. Dank allen!
 2. Ik ga het nog eens even goed uitzoeken.. Zoals jullie kunnen zien is er al jaren niets aan de website gedaan door de oude eigenaar. Hij heeft dan ook al jaren niets veranderd op de site en er is ook geen factuur gestuurd, wat allemaal een beetje raar is. Ik zal jullie tips opvolgen. Bedankt allemaal, we gaan er iets moois van maken!
 3. Maar als ik het goed begrijp kan ik met de verhuistoken ergens anders mijn domein naar toe verhuizen. En als ik dan een nieuwe site af heb en het domein er aan koppel, dan zou de oude website moeten verdwijnen? Of heb ik het nu mis? 😁😁
 4. Sentia heb ik inderdaad gecontact, alleen hun vertelden mij dat onze site niet bij hun bekend is..
 5. Hallo allemaal! Ik ben een tijdje bezig met het overnemen van een schoenenwinkel. Alles is rond alleen loop ik nu tegen een raar probleem op. De huidige eigenaar gaf niets om zijn website en heeft er al jaren niets aan gedaan. Nu heb ik na heel veel moeite een verhuistoken gekregen maar de huidige eigenaar heeft geen idee waar de website word gehost. Wat ik heb kunnen vinden via internet is dat het word gehost door Reasonnet. Alleen dit bedrijf is dus failliet.. Maar ik moet toch de oude website offline krijgen.. Hebben jullie een idee wat te doen.? 😁 Fijne avond! Mark
 6. Utrecht

  Wel of geen webshop

  Dat is zeker een goede! Wij hebben inderdaad alleen maar duurzame merken. Thanks!
 7. Utrecht

  Wel of geen webshop

  Yes ik ben aangesloten bij Inretail. Erg fijne brancheorganisatie. Thanks!
 8. Utrecht

  Wel of geen webshop

  Thanks allemaal! De twijfel was enorm maar door jullie reacties weet ik nu zeker dat we ons 100% gaan focussen op de stenen winkel, de website & social media,voor nu zonder webshop. Nogmaals dank!!
 9. Utrecht

  Wel of geen webshop

  Dat niet perse, maar het kan altijd beter natuurlijk :)
 10. Utrecht

  Wel of geen webshop

  Thanks Wouter. Dat is een goed plan. Ik heb opzich wel ervaring met een webshop in de retail maar met schoenen is dit toch net iets lastiger. Kijk naar het retouren aantal van een Zalando.
 11. Utrecht

  Wel of geen webshop

  Hallo allemaal. Ik ben hier nieuw, dus ik hoop dat ik dit op de goede plek post.. Ik heb een goedlopende schoenenwinkel maar zonder webshop. Dit kan eigenlijk niet meer anno 2019,i know. Maar we twijfelen gigantisch. Onze voorraad is best wel exclusief en per model hebben we ongeveer 8 tot 10 stuks. Als we dus online verkopen ben ik bang dat mensen 2 of zelfs 3 maten bestellen en dan 2 stuks retourneren. Dan ben ik bang dat ik ondertussen nee moet verkopen in mijn stenen winkel. Hebben jullie ideeën, tips etc? Qua extra grote etalage is het heel aantrekkelijk maar qua nee verkoop natuurlijk niet. Thanks!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept