Jump to content

Michel0709

Newbee
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • You are:
  anders
 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  juridische en fiscale zaken
  Financiën / administratie en credit management

Company info

 • Location
  Uithoorn
 1. Om medewerkers (langer) te binden willen we ze de mogelijkheid geven om ook een klein aandeel in de onderneming te krijgen. Wel willen we zelf de zeggenschap behouden. We willen hier niet iedere keer voor naar de notaris. Hoe zou je zoiets kunnen vastleggen? Daarnaast is er nog de uitdaging om op een bepaald moment de waarde vast te stellen van bijvoorbeeld 1% van de aandelen. We zijn een kleine onderneming dus er is geen beurskoers. Heeft iemand hier ervaring mee?
 2. Hartelijk dank voor jullie reacties. Hier kan ik verder mee!
 3. Dank voor de reactie. Er is geen CAO van toepassing. De functie is niet helemaal een nieuwe functie. Hij blijft zijn huidige werkzaamheden uitvoeren alleen krijgt hij daar iets meer verantwoordelijkheden en taken bij. Ron, je hebt het over een tijdelijke loonverhoging als toeslag. Als we zijn bruto salaris verhogen dan ontvangt hij daar toch vakantiegeld over en de pensioenopbouw zal ook toenemen. Het gaat er dus echt om dat als blijkt na 3 of 4 maanden dat de rol toch niet past dat hij weer terug kan naar zijn huidige functie met bijpassend salaris.
 4. Een medewerker die al een tijdje in dienst is gaat de rol van voorman vervullen. Wij willen hem hiervoor een salarisverhoging geven. Het is echter de vraag of hij wel geschikt is voor deze rol. Daarom willen we hem nog geen definitieve salarisverhoging geven. Als na verloop van tijd blijkt dat hij de rol van voorman niet aan kan dan gaat hij weer terug naar zijn huidige functie en het oude salaris. Is dit toegestaan en hoe kunnen we dit op papier vastleggen? Iemand ervaring mee?

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept