Jump to content

BitSec

Newbee
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  maak een keuze
 • How did you find us:
  zoekmachine
 1. Deze persoon heeft een .info domein (die overigens niet gebruikt word). Wij een .dev domein. We hebben hem/haar ook al een mail gestuurd via de mail die bij de KvK inschrijving staat. edit: Ik denk dat ik je reactie nu pas echt snap. Als hij voor overname beschikbaar is dan gebruiken ze de handelsnaam in princiepe niet. En dan zijn wij vrijuit om die te gebruiken. De registrar is namecheap en er is geen contactinformatie.
 2. De handelsnaam komt niet in het Merkenregister voor
 3. Iedereen bedankt voor alle reacties hierop. Dit helpt mij zeer. @Branko Collin Beankt voor je bericht dit is zeker erg nuttig om te weten. Waar hij/zei zaken doet is helaas niet te vinden via zijn website / contactgegevens of handelsnamen de vestiging zit in Amersfoort. Wij doen voornamelijk zaken online en rond Nijmegen. Wij gebruiken deze naam eigenlijk al sinds 2014 (toen waren we nog 15-16) om als hobby wat dingen onder die naam te doen vandaar dat we graag deze naam blijven gebruiken. @Roel J Ik wilde alleen even aangeven dat ik de indruk krijg dat deze persoon weinig tot niets doet met deze naam omdat hij zijn domeinnaam niet actief gebruikt. Ik dacht dat dit belangrijk zou kunnen zijn. @Norbert Bakker De domeinnaam maakt ons niet heel aangezien wij namelijk al een domeinnaam met een veel betere extensie (.nl en .dev)
 4. Ah dat is wel jammer. Zelf kan ik geen activiteiten vinden die verbonden zijn aan die handelsnaam. Het handelsnaam is ook niet geregistreerd als merk. Kunnen wij hem/haar wel vragen om zijn handelsnaam te laten vallen zodat wij deze hierna kunnen gebruiken?
 5. Hallo, Ik en 2 vrienden hebben onlangs besloten om een bedrijf op te starten (VOF). We hadden een naam bedacht voor ons bedrijf maar deze is helaas al ingeschreven bij de KvK. Wij willen nu het handelsnaams overnemen alleen weten niet precies wat we hiervoor moeten voorbereiden of doen. Wij vroegen ons af hoe wij deze persoon het best kunnen vragen of wij zijn handelsnaam mogen overnemen / gebruiken. Wat komt hier allemaal bij kijken? Moeten we dit laten doen door andere partijen of kunnen we dit zelf regelen? Ik heb artikelen gelezen die aangeven dat een handelsnaam niet zomaar overgedragen kan worden. Deze artikelen komen uit 2009 - 2012 en weet ik niet of ze up to date zijn. Extra Info: Deze persoon heeft 3 handelsnamen. De handelsnaam die wij willen hebben lijkt niet actief gebruikt te worden door deze persoon. De website die op de KvK staat geeft alleen een placeholder dat het domein is geregistreerd bij namecheap. Verder is van deze persoon geen enkele informatie te vinden over zijn/haar bedrijven of contact informatie (maar bij de KvK wel tegen betaling).
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept