Jump to content

WVDWVD

Newbee
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • You are:
  ondernemer
 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  juridische en fiscale zaken
 1. @Remco TH Bedankt voor je reactie en helder verhaal. Het klopt dat men ook alleen nog maar werkt (in mijn geval) met modelovereenkomsten. Het zijn wel vaak standaard overeenkomsten, en in mijn geval een heel korte en vage omschrijving over de aansprakelijkheid. - Artikel 7 Aansprakelijkheid/schade 7.1 De partij die toerekenbaar tekortschiet in de nakoming van haar verplichtingen, is tegenover de andere partij aansprakelijk voor de door deze geleden en/of te leiden schade. Mijn inziens veel te vaag en te breed. Tevens mis ik ook zaken als gevolg/indirecte schade en een max aan een bedrag. Hoe heb jij dit geregeld in jou modelovereenkomst? Wat is jullie mening mening hierover? en wat voor soort (max.) bedrag qua vergoeding is billijk? Tips zijn welkom :-) @Norbert Bakker Bedankt voor je reactie en nadere toelichting. Om specifieker te zijn is mijn exacte rol PMO, oftewel projectmanagement officer/ondersteuner. Ik ondersteun project/programmamanagers met name in de IT wereld en met name dus grote IT projecten. Dit zijn projecten in NL maar wel voor grote organisaties en/of overheid. Uiteraard ben ik ook benieuwd naar jouw reactie op bovengenoemd aansprakelijkheidsartikel. Wellicht heb je hier meer mee te maken gehad... Na bovenstaande uitleg komen er meer vragen wat specifiek in mijn geval het beste is, uiteraard wil ik goed verzekerd zijn (niet oververzekerd) versus een goede prijs. Dat is wel fijn als startende ondernemer :-) Is het een idee als wij maandag eens bellen met elkaar wat dit eventueel zou gaan kosten qua premies via jullie? Alvast bedankt!
 2. Goedemiddag, Ik ben benieuwd of er zzpérs zijn die opdrachten uitvoeren bij klanten (via een broker of rechtstreeks) en gebruik maken van een modelovereenkomst. Wat hebben jullie geregeld vwb de aansprakelijkheid? En hebben jullie zowel bedrijfs- als beroepsaansprakelijkheidsverzekering? Ik ga net starten en ben benieuwd in hoeverre beide relevant is. Ik zit in de hoek van projectmanagement. Ben benieuwd naar jullie reacties.

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept