Jump to content

Patrick-Paylex

Newbee
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketing
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  kvk.nl

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  Mensen die bezig zijn met marketing en communicatie
 1. Vindt de pagina Verkocht wel apart zie dat meer mensen er al gereageerd hebben van wat is het nut van deze pagina. Ken ook geen enkele andere autosite die een Verkocht pagina heeft, zie hem in deze vorm voor de bezoeker niet als meerwaarde, maar misschien is het met aanpassingen wel mogelijk om dit ook voor een bezoeker interessant te maken. Bijv. *Ben wel benieuwd wat nu de prijzen zijn waarvoor elk van deze auto's verkocht zijn, hiermee zou je kunnen aantonen dat je gemiddeld boven de BOVAG koers of iets dergelijks verkoopt. *Of andere gegevens als deze auto was binnen 2 weken voor vraagprijs verkocht * De beoordeling van de kopende partij op prijs / kwaliteit / ... * Iets anders, kan zo snel niets verzinnen ... Kan me voorstellen dat noemen van bepaalde dingen zoals prijs vanwege bepaalde redenen niet wenselijk is, is ook maar een voorbeeld dat er iets op moet komen waar mensen nieuwsgierig naar zijn waardoor deze pagina ook voor bezoekers interessant wordt.
 2. Lastige in deze dat het moeilijk in te schatten is hoe lang dit soort crisis gaat duren.
 3. 4. Btw op e-books en digitale kranten omlaag Geld dit alleen op e-books of ook op ander digitaal materiaal zoals een online training bestaande uit webpagina's met tekst en video ?
 4. In 2020 krijgen meer dan 1,5 miljoen organisaties te maken met het UBO-register. We schrijven hiervoor een e-book/whitepaper waar we mensen inlichten over de gevolgen, welke acties je nu al kunt ondernemen en wat de UBO inhoud. Ik vroeg me af of er op dit moment op dit forum zich al aan het voorbereiden/inlezen op de UBO ? Welke vragen er op dit moment leven. En naar welke informatie je interesse hebt om in een e-book/whitepaper over UBO te lezen.
 5. Beste Delian, allereerst complimenten dat je op je 17e al onderneemt. Aangezien budget een probleem is voor marketing, zul je hiervoor zelf aan de slag moeten. Denk dat voor jouw product het ook goed kan werken om videos te maken van hoe je dingen maakt, en ook op Instagram/pinterest hier foto's van te posten. Om zo een social following te maken. In de videos kun je vervolgens linken naar je website.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept