Jump to content

Richard Theuws

Moderator
 • Content Count

  1,527
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Richard Theuws last won the day on February 17

Richard Theuws had the most liked content!

Community Reputation

166

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  marketingfacts, boom

Company info

 • Location
  Bladel
 • Phone number
  0497555320
 • Branch
  Relatiebeheer
 • Branch 2
  Groothandel
 • Branch 3
  Overig
 • Website address

Vision

 • I'm looking for people who
  serieus werk willen maken van hun promotie, merchandise of bedrijfsimago.
 • My opinion about entrepeneurship
  gewoon doen.
 • My opinion about innovation
  noodzakelijk!
 1. Niet onbelangrijk, in heel veel gevallen worden QR codes erg weinig daadwerkelijk gebruikt. Er zijn overigens ook situaties waarin ze wel gebruikt worden, maar daarom is die meting dus verstandig.
 2. Meh, als ik er aan zou beginnen om afspraken te maken daarvoor zouden we hier iedere week 2-3 ontwerpers over de vloer hebben. Als ze ons mailen wil ik gewoon (veel) werk zien.
 3. Ik zou hiervoor een accountant benaderen die er midden in zit. Zeker als je gaat stallen, met veeartsen en ruiters te maken krijgt die betaald moeten worden. Mijn broer handelt ook in (spring)paarden maar woont en werkt in België dus mogelijk zijn de regels daar anders.
 4. Hoi Julius, Ik ga er voor het gemak even van uit dat jullie deze onderneming ook écht op gaan starten en het niet alleen een project voor jullie studie is; dat soort vragen zijn namelijk niet welkom op HigherLevel. Dan het volgende probleem; zoeken naar een toeleverancier hoor je eigenlijk via ons Vraag & Aanbod board te doen. Lees ook even onze forumregels, daar vind je o.a. dit: Dit topic zal ik dan ook sluiten, en ik plaats hier ook nog even het beleid (ook uit de forumregels) qua vragen van studenten:
 5. Ik heb verder nog geen tijd gehad, maar in de basis zou ik je aanraden om VEEL MEER WERK te laten zien en ook VEEL SNELLER. Laat me er niet naar zoeken op je site zeg maar.
 6. Je zou af kunnen spreken dat iedereen uren bijhoudt en je dat bedrag per onderneming te goed houdt van de nieuwe onderneming (ik laat de vorm even buiten beschouwing). Zeg dat dat uitkomt op 60k; 50k van jullie en 5k van de andere 2 partijen. Die ga je vervolgens uitbetalen van de opdrachten volgens een vooraf besproken verdeling, van 20, 50 of 80% per opdracht (ik roep maar wat). Als iedere opdracht 12k oplevert en je hebt 50% afgesproken is er dus bij iedere opdracht 6k die ingelost worden (5 voor jullie en 500 voor de andere 2 partijen). Met het vervolgtraject kun je eigenlijk gewoon zo doorgaan. Eventueel kun je ook een % afspreken dat je opbouwt als reservering.
 7. Ik kom hier later meer uitgebreid op terug (moet nu weg), maar je moet 'naar buiten'; word lid van allerlei facebook-groepen waar je doelgroep zich bevindt, maak een pagina met een 'aanbieding' op je site, laat VEEL meer werk zien, maak wat voorbeelden van werk wat je nog niet in opdracht gemaakt hebt maar wel zou willen (bijv. festival- en concertposters).
 8. (kortom; maak er een georganiseerde workation van die je ook aan andere zzp-ers aanbiedt*. Eventueel ism een onafhankelijk reisagent bij jou in de buurt) * als je het op eigen houtje doet even kijken of het binnen je KvK inschrijving past, of dat je die aan moet passen.
 9. Die financiering krijg je met een nieuwe partij écht niet rond deze week, richt je pijlen op andere oplossingen voor nu.
 10. Wij werken nogal wat voor merken waarvan de logo's redelijk bekend zijn, en laten voor hen ook veel in het buitenland produceren. Standaard-onderdeel van de procedure is dat we daar vooraf met de klant over spreken en er voor zorgen dat wij (aan douane e.d.) kunnen laten zien dat het een officiële opdracht van de rechthebbende is. Iedere aanvraag met een bekend logo krijgt van ons als eerste de vraag of ze schriftelijke toestemming van de rechthebbende kunnen overleggen, anders nemen we die aanvraag niet in behandeling. Eerste jaren kwam het ook regelmatig voor dat we aan moesten tonen dat we items mochten. Ondertussen valt dat heel erg mee; bij de douane kennen ze ons na 17 jaar ook wel.
 11. Ah mooi, hier zijn de vooruitzichten ondertussen een stuk verbeterd, en zijn we nog wat mogelijkheden verder aan het uitpluizen, mede dankzij de reacties op dit topic.
 12. Meh, nee, zo makkelijk gaat het via internet nog niet, en je zoekvraag (iemand die actief mee aan tafel komt) past eigenlijk ook beter bij dichter bij de deur zoeken. Wel kun je via https://www.investeerders.nl/eisen/ handige tips én een lijst met mogelijke partijen vinden waar je contact mee op kunt nemen. Buiten dat kun je via die netwerkclubs (waar je eigenlijk overal als 'gast' zo welkom bent, kan ik uit ervaring zeggen) wél gemakkelijker aan tafel komen bij mensen die je misschien kunnen helpen.
 13. Bank of crowdfunding al onderzocht? Een private investeerder voor een bedrag onder de 10k ga je waarschijnlijk niet makkelijk vinden via de grotere netwerken, daar gaat het toch vaak om andere bedragen. Je zou misschien eens aan kunnen sluiten bij netwerkclubs in je regio (bijv Ronde Tafel, BNI, Rotary, JCI, Lions enzovoorts) om daar je verhaal te pitchen en zoekvraag te stellen. Die hoge drempel, tja, daar moet je dan maar overheen. Edit; een pitch kun je overigens goed voorbereiden, dat helpt enorm. Google maar op 'pitch tips' ofzo.
 14. off topic maar mss voor TS wel handig; voor Woo / WP is http://www.wpallimport.com/ zo'n beetje de standaard (en werkt als een trein), misschien de moeite om die even uit te pluizen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept