Jump to content

Richard Theuws

Moderator
 • Content Count

  1,458
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Richard Theuws last won the day on October 30

Richard Theuws had the most liked content!

Community Reputation

160

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  marketingfacts, boom

Company info

 • Location
  Bladel
 • Phone number
  0497555320
 • Branch
  Relatiebeheer
 • Branch 2
  Groothandel
 • Branch 3
  Overig
 • Website address

Vision

 • I'm looking for people who
  serieus werk willen maken van hun promotie, merchandise of bedrijfsimago.
 • My opinion about entrepeneurship
  gewoon doen.
 • My opinion about innovation
  noodzakelijk!
 1. Ah daarom kon ik deze niet vinden; site is inmiddels offline. Heb hen destijds met wat festivals in contact gebracht maar (toen?) was echt niemand geïnteresseerd in een externe partij die zich daarmee wil bemoeien: https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/194877/Nooit-meer-blijven-zitten-met-nutteloze-festivalmunten-betalen-met-je-mobieltje-met-My-Festival-App
 2. Ik vrees van wel, als in, er zijn verschillende partijen geweest die dit hebben proberen te lanceren. Ik moet even nadenken wat me verder nog te binnen schiet, deze wist ik nog: https://www.festivalwallet.nl/ (wat onderdeel van https://woov.com/ is geworden) > https://in-vista.nl/ (heette eerst anders als ik me niet vergis) > https://www.oberon.nl/digitaal-platform-ontwikkelen/evenement-platform/ (zitten geen betalingen ter plekke in overigens, maar zou wel zo toegevoegd kunnen worden)
 3. Ik heb persoonlijk een bloedhekel aan websites die op iedere pagina dezelfde ENORME header hebben. Zeker als ik door de afmeting van het scherm waarop ik aan het kijken ben niet kan zien of de pagina überhaupt wel veranderd is na het klikken op een menuknop. Snap wel dat je maar 1 doel hebt, maar misschien kan het geen kwaad om dat per pagina nét iets anders in te delen?
 4. Topic gemist, excuses (tag me gerust volgende keer) Lastig om op basis van deze info iets over te zeggen verder, hoewel de leverancier zo te zien direct toegaf fouten te hebben gemaakt. Goed om te zien dat het opgelost is.
 5. Waarom niet (ook) in het Nederlands? Je moet nu echt je best doen om erachter te komen dat een deel van de workshops in het Nederlands is.
 6. Een paar jaar geleden konden ons soort bedrijven via de groothandels in promotioneel textiel gewoon (een kleine selectie van) Nike inkopen, bedrukken en doorleveren. Dat is in Europa nu weer een stuk minder maar ik kan nog wel wat vinden in de vs: https://www.epromos.com/nike-promotional-products/_/N-4294959931 als ik me niet vergis werd er destijds wel al bij vermeld dat het niet de bedoeling was om het zelf door te verkopen aan particulieren.
 7. Ik vind het een beetje ingewikkeld, kun je het versimpelen?
 8. Dat 'iets' niet meteen het resultaat oplevert dat je had gehoopt is één ding. Zoek uit wat je kunt verbeteren en werk eraan. https://due.com/blog/thomas-edison-10000-ways-that-wont-work/
 9. ja dat kon wel eens een lastige zijn. Particulier / crowdfunding / participaties zijn denk ik je beste opties. (en meer merch verkopen natuurlijk hahahahahahhahahah)
 10. hahaha ja ik twijfelde letterlijk of ik zou zeggen "ik zou het weer eens moeten lezen maar ik kom er maar niet aan toe."
 11. Prima boek. (ik zou het eigenlijk weer eens moeten lezen overigens)
 12. Hoi Niels, Tof dat je je onderzoek zo uitgebreid motiveert en deze uitleg geeft, maar jammer genoeg is dat precies wat er op Higherlevel niet gewenst is. Uit onze forumregels: Ik moet dit bericht dan ook sluiten.
 13. Norbert is de man van de verzekeringen, die weet in dit geval volgens mij best goed waar ie het over heeft. Wil niet zeggen dat je het niet kunt proberen, maar hoe beter je je case voorbereid, hoe meer kans op slagen. Onderbouw je claim dan ook GOED.
 14. Wel belangrijk; wat je ook gaat doen, zonder 'iets' van een startkapitaal ga je er niet komen. Ik ben zelf 16 jaar geleden met mijn vakantiegeld begonnen en ben nog 3 jaar voor een baas blijven werken naast mijn bedrijfje (in kleding overigens). Daarna kon ik er pas een bestaan uit halen, en dat is lang niet altijd even makkelijk.
 15. Dat kunnen de meeste grotere web developers wel hoor, maar de haalbaarheid is afhankelijk van wat voor budget je beschikbaar hebt en hoe gecompliceerd het portaal is.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept