Jump to content

Richard Theuws

Moderator
 • Content Count

  1,499
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Richard Theuws last won the day on October 30 2019

Richard Theuws had the most liked content!

Community Reputation

162

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  marketingfacts, boom

Company info

 • Location
  Bladel
 • Phone number
  0497555320
 • Branch
  Relatiebeheer
 • Branch 2
  Groothandel
 • Branch 3
  Overig
 • Website address

Vision

 • I'm looking for people who
  serieus werk willen maken van hun promotie, merchandise of bedrijfsimago.
 • My opinion about entrepeneurship
  gewoon doen.
 • My opinion about innovation
  noodzakelijk!
 1. Even benadrukken dat dit echt supertips zijn van Ward; adverteren op je bedrijfsnaam is namelijk ook nog eens érg voordelig (als deze tenminste onderscheidend is). Zeker de moeite om je even in te verdiepen. Google Mijn Bedrijf is gratis. Zorg in Google Ads overigens dat je in ieder geval je bedrijfsnaam als 'exact match' keyword instelt, bij 'brede zoekwoorden' laat google je advertentie ook zien op heel andere zoektermen.
 2. Hoi @Inbetween, HigherLevel is een forum voor ondernemers, werknemersvragen zijn alleen toegestaan als ze relevant zijn voor ondernemers. Dit topic is daarom gesloten. Zie eventueel onze forumregels voor meer informatie: https://www.higherlevel.nl/forumregels/
 3. @uwv_webcare is ook regelmatig actief op HigherLevel, zij lijken me het meest geschikt om je vraag te beantwoorden.
 4. Goeie tips Twan! @Maroul zorg dat je vooraf genoeg en kwalitatief onderzoek doet, en veel succes.
 5. Welkom @edwinjoosten Altijd leuk om meer ondernemers uit de gemeente online tegen te komen ;)
 6. Ik begrijp uit je post dat het ontwerp ook door/via het bedrijf verzorgd wordt; zit dat in de prijs meegerekend?
 7. Mooi dat je een keuze hebt kunnen maken. Zou je over een tijdje eventueel terug willen koppelen of het allemaal naar behoren werkt? Of dat je nog iets hebt moeten veranderen? Dergelijke vragen komen vaker voor en mensen komen regelmatig op HigherLevel uit als ze gaan googlen, dus jouw antwoorden kunnen dan heel behulpzaam zijn voor anderen. Succes en veel plezier in de zon!
 8. Bij levering aan consumenten is dat afhankelijk van wie de vervoerder heeft gekozen: https://www.acm.nl/nl/levering
 9. Is het geen optie om een eenmanszaak in Portugal op te richten?
 10. Klopt, maar die ongelijkheid zie je overal; in Oost Europa hebben (in onze industrie sowieso al) veel bedrijven uit de NL en BE met behulp van Europees geld (grote) productiefaciliteiten gebouwd om daar goedkoper te kunnen produceren voor de markt hier. Lagere loonkosten, andere milieu-eisen, en natuurlijk hier een afname van werkgelegenheid in datzelfde werkgebied. Tegelijkertijd is het hier ook lastiger om nog productiemensen te vinden en worden daar dan weer vaak arbeidsmigranten voor ingezet. Complexe materie.
 11. Ik heb nog nooit gehoord van een dergelijke database, maar er zijn wel legio platforms voor bedrijfsovernames en opvolgers, misschien is dat een goed startpunt?
 12. Belangrijkste in jouw case is je portfolio en eigen uitstraling, ga niet over 1 nacht ijs maar zet het beste van het beste neer, en vraag daarna mensen om hun eerlijke mening. Eventueel kun je dat ook online doen; er bestaan, of bestonden iig, sites waar ontwerpers elkaars ontwerpen beoordelen, zodat je ook échte feedback krijgt.
 13. Ik snap het niet helemaal; zoek je nu iemand met wie je samen iets nieuws wil gaan beginnen? En "wat" staat nog niet vast? Of zoek je een bedrijf waar je je een soort van in wil kopen?
 14. Op naam van Wim van der Leegte zelf; interessant om de discussie te voeren over of de overheid de punten die Wim aanhaalt in dit stuk (werkgelegenheid, handelsbalans, geld 'in Nederland houden') niet zwaarder mee moet laten wegen in hun beslissingen.
 15. Nou ja, das dus een goeie om over na te denken. Een logo kan overigens tussen de 50 en de 5000(0) euro kosten, afhankelijk van degenen die het maken en het trackrecord dat ze kunnen laten zien aan eerdere projecten en klanten.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept