Ga naar inhoud

Richard Theuws

Moderator
 • Aantal berichten

  1328
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

109

Persoonlijke info

Registratie

 • Hoe heb je ons gevonden:
  anders
 • Jij bent:
  ondernemer
 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  36-40
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  ondernemen algemeen
 • Welke andere websitesover ondernemerschap en/of innovatie bezoek je regelmatig?
  marketingfacts, boom

Bedrijfsinfo

 • Bedrijfs- of organisatienaam
  Merchandise.nl
 • Adres
  Raambrug 36, Bladel, 5531AG, Nederland
 • Telefoonnummer
  0497555320
 • Branche
  Relatiebeheer
 • Branche 2
  Groothandel
 • Branche 3
  Overig
 • Websiteadres

Visie op

 • Ik zoek mensen die
  serieus werk willen maken van hun promotie, merchandise of bedrijfsimago.
 • Mijn mening over ondernemerschap
  gewoon doen.
 • Mijn mening over innovatie
  noodzakelijk!

Recente bezoekers van dit profiel

Het recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Zoals Monique hierboven zegt is het misschien handig om een beeld te krijgen van de reden waarom de advocaat er niet zo enthousiast over is. Buiten dat heb je bij de meeste rechtsbijstandsverzekeringen vrije advocaatkeuze dus het kan de moeite zijn daar naar te informeren.
 2. Richard Theuws

  Software urenregistratie en facturatie

  ik ken een paar developers die hier software voor op de markt hebben, maar heb er zelf geen ervaring mee: - https://www.gripp.com/ (voorheen WhiteWorks, compleet pakket) - https://www.urenoverzicht.nl/ (facturatie via Moneybird) - https://usethyme.com/ pure open source timetracking, project van een oud-werknemer van ons
 3. Richard Theuws

  Affiliate marketing met meme pagina's?

  Ik las gisteren dit stuk over facebook/aff marketing, misschien staan er nog wat bedrijfsnamen in waar je wat informatie kunt halen?
 4. Topic heropend met het verzoek om de relevantie voor ondernemers/bedrijfswagens in beeld te houden.
 5. Ja dat maakt het lastig inderdaad. Heeft het dan misschien wat langer geduurd voor je het bewijs van aflevering in kon dienen? Onze ervaring met Paypal is eigenlijk heel goed, en ja, ze zijn er in het voordeel van de consument, maar dat beweegt dus ook consumenten om gemakkelijker te bestellen. Wat je huidige situatie betreft; als ik het goed begrijp was er eerst een claim, heeft PP ook het geld teruggestort, en heeft de klant daarna alsnog (aangegeven) het pakket (te hebben) ontvangen? Dat is op zich natuurlijk een goed signaal; klant geeft aan pakket te hebben ontvangen, alleen blijft de betaling nog even achterwege. Er wordt niet gereageerd op je e-mails; heb je ook gebeld? een brief gestuurd? Wie weet komen ze in de spamfilter of iets dergelijks.
 6. Richard Theuws

  Richard Theuws

 7. Richard Theuws

  [Column]Regelgeving belastingaftrek relatiegeschenken

  Overigens misschien ook leuk voor (o.a.) @Hans v N: een aantal jaren geleden zijn er een aantal onderzoeken door brancheverenigingen gedaan die ik toen ook samen heb gevat in een infographic. Die is destijds gepubliceerd op Marketingfacts -> https://www.marketingfacts.nl/berichten/infographic-relatiegeschenken-essentieel-voor-goede-marketingmix Blijkt toch aardig wat te blijven hangen en de effecten worden denk ik ook overzichtelijk en duidelijk vergeleken. ps ja natuurlijk zit er een 'wij van WC Eend' sausje aan vast, maar dat is volgens mij met ieder onderzoek dat door een branchevereniging uitgevoerd (en gepubliceerd) wordt.
 8. Richard Theuws

  [Column]Regelgeving belastingaftrek relatiegeschenken

  De werkkostenregeling is dan ook iets anders inderdaad; geschenken voor werknemers en (bestaande) relaties vallen als ik me niet vergis inderdaad in dezelfde categorie volgens de belastingdienst.
 9. Richard Theuws

  [Column]Regelgeving belastingaftrek relatiegeschenken

  Het is inderdaad altijd afhankelijk van diverse factoren. Acquisitiegeschenken beginnen bij promotie- en reclamemiddelen als pennen, notitieblokjes etc, maar worden ook toegepast in vormen als beursgeschenken, branding en imago-artikelen enzovoorts. Voorbeelden: laptoptassen (bij aankoop van een nieuwe laptop nu...), caps (we hebben bijv voor de Dakarproloog aan 2 bedrijven caps geleverd die ze daar uitdelen) en in jouw geval zou je bijvoorbeeld wat outdoor-items (bbq setje, frisbee etc) kunnen proberen. Ik hoor (natuurlijk) heel vaak mensen zeggen dat ze zich nog nooit hebben laten beïnvloeden door een relatiegeschenk, maar ik denk niet dat onze branche zo groot zou zijn als het niet zou werken. Het is gewoon een extra manier van reclame maken en een binding met je merk of bedrijf creëren.
 10. Richard Theuws

  bedrijfs verkoopadviseur

  Neem zeker met een paar verschillende partijen contact op om er een gevoel bij te krijgen. De verkoop van (onderdelen van) je bedrijf is een proces wat toch wel enige tijd in beslag neemt dus ga niet over 1 nacht ijs. Partijen als Marktlink en Bedrijventekoop (beiden te vinden door er .nl achter te plakken) zijn zeer benaderbaar, maar ook hier op het forum zul je diverse partijen tegenkomen die je van dienst kunnen zijn.
 11. Richard Theuws

  Incasso kosten klant reageert niet en nu?

  We hebben diverse (actieve) leden op HigherLevel die volledig thuis zijn in de materie: HL Lid @Lucien Ridderbroek is van https://e-legal.nl/ HL Lid @UwJurist is van https://www.uwjurist.nl/incasso/ Voor beiden lijkt me dat de details van de deal (zoals anderen ook zeggen) doorslaggevend zijn. Staat er niks (goed) op papier en zijn er geen duidelijke voorwaarden aan verbonden, dan kon het wel eens lastig worden. Wellicht dat Monique en of Lucien er ook nog iets aan toe te voegen hebben?
 12. Even een keer benadrukken voor TS er mogelijk overheen leest, aangezien het topic daar om draait.
 13. Richard Theuws

  We hebben nieuwe moderatoren

  Thanks allen, en hoewel ik op dit moment niet echt ruim in mijn tijd zit hoop ik in de toekomst toch zeker mijn steentje bij te kunnen dragen :)
 14. Richard Theuws

  Hier staat de titel (test topic)

  Ah de bruine rand is een modmelding, en die zie je alleen als moderator? Dan zou het idd wel heel fijn zijn als de modreacties ook direct zichtbaar zijn. Ik test ook nog even of ik een andere reactie aan de mod-que toe kan voegen.
 15. Yep, ook de link naar mijn persoonlijke website / blog vind ik een beetje vreemd staan daar.

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké