Jump to content

Richard Theuws

Moderator
 • Content Count

  1,363
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Richard Theuws last won the day on January 3

Richard Theuws had the most liked content!

Community Reputation

129

Personal info

Register

 • How did you find us:
  anders
 • You are:
  ondernemer
 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  marketingfacts, boom

Company info

 • Company or organization name
  Merchandise.nl
 • Address
  Raambrug 36, Bladel, 5531AG, Netherlands
 • Phone number
  0497555320
 • Branch
  Relatiebeheer
 • Branch 2
  Groothandel
 • Branch 3
  Overig
 • Website address

Vision

 • I'm looking for people who
  serieus werk willen maken van hun promotie, merchandise of bedrijfsimago.
 • My opinion about entrepeneurship
  gewoon doen.
 • My opinion about innovation
  noodzakelijk!
 1. Heb je ook andere afhandelaars gesproken? Hier zitten ook wel wat transport / im- & export experts die mogelijk wel even reageren.
 2. Richard Theuws

  Richard Theuws

 3. Ik denk niet dat je deze vraag "algemeen" kunt beantwoorden en betwijfel zelfs of ik er bij in ons geval ook maar IETS over zou kunnen zeggen. Als 1 grote klant een enorme order bevestigd op een donderdagmorgen om 10.00 uur kan het goed zijn dat ik voor dat jaar zou roepen "DONDERDAG IS ONZE TOPDAG!"
 4. Normaal gesproken neem je een concurrentiebeding op in een overeenkomst bij een bedrijfsovername, dat is in dit geval niet zo geweest? Ik zou sowieso bij een jurist of advocaat langsgaan voor professioneel advies.
 5. Waarom niet onderzoeken of je de afhandeling door een fulfilmentpartij kunt laten doen?
 6. Hoi @Webhosters, welkom op HL! Higherlevel is een actieve community van- en voor ondernemers die elkaar proberen te helpen bij allerlei zaken in en om hun bedrijven. We zouden het erg op prijs stellen als je even de moeite zou willen nemen om jezelf voor te stellen in 'de grote HL voorsteldraad' zodat we een beetje een beeld hebben van wie je bent. Vergeet overigens ook niet om een link naar je website in je signature op te nemen! gr. Richard
 7. Wellicht eerst eens proberen met een mediator?
 8. Welkom op HigherLevel Edwin! Korte vraag van mijn kant uit; hoe lang ben je al met content marketing bezig?
 9. Hoi Robert, Als importeur ben je product-aansprakelijk, dus lijkt het me echt belangrijk om te zorgen dat de kleding voldoet aan veiligheidseisen én dat je een goede verzekering voor productaansprakelijkheid afsluit. Ik weet (ook uit ervaring) dat het lastig is om overal aan te voldoen als je op kleine schaal wil beginnen, maar het is wel écht aan te raden. @Hans van den Bergh - het lijkt me niet altijd nodig om nieuwe mensen die een vraag stellen te wijzen op Google of de zoekfunctie op dit forum. Als je dan zelf toch al die doorverwijzingen opgezocht hebt plaats ze dan tenminste even in dit topic, met eventueel een link naar een eerdere vraag. Ook belangrijk om rekening mee te houden; als iemand zoekt naar oude topics en daar iets vindt dat 'wel in de buurt zit van de eigen vraag' komt er alsnog een waarschuwing of het nodig is om te reageren op zo'n oud topic. Het lijkt me dus logisch dat mensen er voor kunnen kiezen om een nieuwe vraag te stellen.
 10. Nou geef ik persoonlijk niks om carnaval, maar als dat wél zo zou zijn zat ik vandaag nog steeds als enige op kantoor (andere 8 zijn vrij vandaag en morgen, 3 ook woensdag), maar dan met een brakke kop :)
 11. Je bent nét te laat voor de Fashionmatch van de KvK / EEN -> https://fashionmatch-8thedition.b2match.io/ Ik kan je aanraden contact op te nemen met hen; ze organiseren o.a. handelsmissies naar Turkije (ook net geweest, december) en hebben een uitgebreid netwerk aan producenten die graag met je in contact willen komen. Ben zelf ook wel eens meegeweest en ondanks dat ik redelijk goed de weg weet in diverse productielanden was dat toch een zeer waardevolle ervaring om erbij te hebben.
 12. Dirk, je moet roeien met de riemen die je hebt. Veel dingen in de maatschappij zouden eigenlijk anders moeten, maar als ze dat niet zijn, dan is het wat het is. Wil je het systeem veranderen dan ga je de politiek in, wil die kennis van je dit vak leren, dan zal hij de opties aan moeten grijpen die er zijn. Daar worden volgens mij in dit topic best wat suggesties voor gedaan die hout snijden. Zet ze op een rijtje, maak bij iedere optie de afweging JA, NEE en MISSCHIEN, en kijk daarna wat de beste is: 1. Bezit verkopen om te financieren 2. Een werkgever zoeken die de opleiding wil betalen (met een regeling dat hij X jaar blijft werken of X percentage terugbetaalt als ie eerder weg wil) 3. Lenen van bekenden 4. (nog niet genoemd) - Eerst een andere baan zoeken waar veel overwerk gedaan kan worden en een jaar knallen om te sparen Als je zelf nog opties kunt bedenken, voeg ze gerust toe.
 13. Ik heb geen idee hoe zwaar de genoemde opleiding is, maar het is natuurlijk wel realiteit dat niet alles meer haalbaar is na het maken van eerdere andere keuzes. Zo kan ik me voorstellen dat het zonder gedegen vooropleiding na je 25e al lastig gaat worden om nog astronaut te worden, na je 30e nog van nul te beginnen aan een opleiding hersenchirurg etc. Toch; niks is onmogelijk, en waar een wil is is een weg.
 14. Geld verdienen met een webshop met generieke producten valt niet mee. Als je denkt dat het 'noodzakelijk' is om gratis verzending en gratis retouren aan te bieden zou ik eerst wat héle goede rekensommen maken voor je er aan begint. https://nos.nl/op3/artikel/2263443-jouw-gratis-retourzending-is-niet-zo-gratis-als-je-misschien-denkt.html

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept