Jump to content

T. Griffioen

Junior
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Company info

 • Location
  Amsterdam

Vision

 • I'm looking for people who
  can share their experience
 1. @rh0 & @TwaBla dank voor jullie reacties! @TwaBla: Goede vraag:-) Het is een vast bedrag voor iedereen, wij werken namelijk met (pre)gepensioneerden. Zij hebben in principe allemaal veel ervaring. Daarnaast is de financiële beloning niet meer de motivator nummer 1. Zij zetten graag hun opgedane kennis en ervaring in om bedrijven verder te helpen. Vanuit de ogen van een ondernemer: zou je als eventuele opdrachtgever wel voldoende informatie van de website halen? Of mis je dan ook nog zaken? Dankjewel nogmaals!
 2. @TwaBla dank voor je input en het leuke Oudzend-idee;-) Leuk en interessant ook de opmerking qua hooggeschoolde professionals. Waarom denk je dat juist dit een goede doelgroep is? En zou je zelf met deze groep willen werken?
 3. @AuthenticImportNiet gezien, dus bedankt voor de tip!:-D
 4. @Norbert Bakker: Dank voor de tip van het board 'wat vinden jullie van mijn'. Ik zal daar voortaan posten m.b.t. onze propositie. Groeten, Tessa
 5. @yann: super, dank. Heb je nog tips m.b.t. bepaalde kanalen/platforms? Of verschilt dat per type klus?
 6. @Branko Collin: inhoudelijk erg verschillend, maar vaak op adviesniveau. Bijv. strategische vraagstukken, of wanneer ik een ervaren kijk nodig heb op het gebied van marketing of financiële kwesties.
 7. Hallo, Ik ben op zoek naar jullie ervaringen m.b.t. het inhuren van externe medewerkers voor tijdelijke opdrachten. Waar kan ik het best zoeken en voor wat voor 'soort' opdrachten schakelen jullie meestal externen in? Alle input is heel erg welkom:-) Alvast dank!!! Tessa Griffioen
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept