Jump to content

AnitaK

Junior
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 1. Ik heb hem ook ontvangen op 2 april. Precies dezelfde mail. Ik heb hem vandaag wel doorgestuurd naar Twabla en vorige week ook doorgestuurd naar onze rechtsbijstand,die hierop natuurlijk gaan reageren.
 2. Ik heb vorige week een telefoontje gehad van MKBopreis, dat ze een coulanceregeling wilden treffen voor ons. Een annuleringsverzoek van € 140,36 te betalen voor 18-03-2020. Ik heb gezegd dat hij dat wel kon sturen, maar dat ik toch niet ga betalen. Factuur meteen doorgestuurd naar onze DAS verzekering en hierop werd ik gebeld door onze juriste van de DAS, die mij ook uitdrukkelijk verzocht dit niet te betalen,omdat ze toch geen verdere stappen ondernemen. Mochten ze dit wel doen zei ze, dan zal zij ons tot het laatste hiertoe bijstaan. Lekker gevoel dus....
 3. Ik heb vandaag ook de 2e aanmaning gekregen en deze meteen doorgestuurd naar mijn jurist van Rechtsbijstand, die er ook mee bezig is bij ons.
 4. Onze rechtsbijstand heeft ook gereageerd en gaat een dezer dagen contact opnemen met MKBopreis. Ik ben ook heel benieuwd hoe ze gaan reageren.
 5. Zojuist ook betalingsherinnering gekregen: Geachte heer , Uit onze administratie is gebleken dat de bijgevoegde factuur van €434,39 nog niet is voldaan. Vermoedelijk heeft u deze factuur over het hoofd gezien. De betalingstermijn van 14 dagen is reeds verstreken. Wij verzoeken u daarom om binnen 5 werkdagen het openstaande bedrag over te maken op rekeningnummer IBAN NL17ABNA0849413249 ter name van MKBDIENSTEN BV onder vermelding van uw factuurnummer 2019.01736. Indien uw betaling deze email heeft gekruist, kunt u deze betalingsherinnering als niet verzonden beschouwen. Alvast bedankt voor de afhandeling. Hoogachtend, B. de Boer
 6. Nee nog steeds geen herinnering gekregen terwijl de betalingstermijn al 3 dagen is verlopen. AnitaK.
 7. Nee. De meesten hebben deze mail in de spam gekregen en hierin staat vermeld dat je binnen 7 kalenderdagen moet annuleren.
 8. Heeft er iemand een kopie van de overeenkomst van mkb op reis. Ik heb deze nodig voor mijn rechtsbijstandverzekering en op de een of andere manier heb ik die verwijderd uit mijn pc. U zou mij er enorm mee helpen
 9. Ik ben vanmorgen gebeld door een juriste van de DAS Rechtsbijstand en zij vertelde dat het inderdaad veelvuldig voorkomt. Zij adviseerde mij ook om beslist niet te betalen en DAS gaat hiermee aan de slag om dit op te lossen voor ons. Zij gaan MKBopreis medewerkers zelf benaderen. Dus is mijn advies: als je rechtsbijstand bent verzekerd, geef het zeker uit handen aan hun. Zij lossen het voor je op. Groet, Anita
 10. Wij hebben het hele verhaal inmiddels ook doorgespeeld naar onze rechtsbijstandsverzekering.
 11. Goedendag, Helaas zijn ook wij erin geluisd. Er is op 20 december naar mijn man gebeld met inderdaad een mooi verhaaltje over korting op reizen. Omdat ons bedrijf gesloten was van 21 t/m 29 december hebben wij geen mail gekeken en op 30 december jl. zat er dus inderdaad al een factuur in de mail. Gemaild dat wij gesloten waren en dus niet in staat zijn geweest te annuleren. Helaas pindakaas, te laat. Aangegeven dat ik het niet vertrouw en dus niet ga betalen, kregen ook wij de opname toegezonden. Bijna niet te verstaan, zo snel is er gesproken. Ook dat per mail aangegeven en ook maar even gebeld naar hun. Daarna ook die coulance mail ontvangen vol met taalfouten. Vervolgens een screenshot opgestuurd over die aangifte bij de politie en hier het zakennummer uitgehaald. Vervolgens kregen wij onderstaande mail. U moet begrijpen dat we wettelijk gezien niet verplicht zijn om een coulance beleid aan te houden. Het doel van ons coulance beleid is om klanten die geen lid willen worden niet te moeten verplichten om gebruik te maken van het lidmaatschap. Op het moment dat u akkoord ging met de mondelinge overeenkomst heeft u een volgens de wet goedgekeurde overeenkomst gesloten. Zodoende is het aan de ondernemer vrij om de voorwaarden van de overeenkomst uit te leven. In de eerder door ons verzonden mail van 31 december 2019 hebben wij u de mondelinge overeenkomst verzonden. Hierin kunt u duidelijk horen dat wij u de mail binnen 7 dagen zouden versturen en dat u daarna nog 7 dagen bedenktijd had. U bent zelf in gebreke gebleven door niet tijdig gebruik te maken van uw herroepingsrecht. Wij kunnen hier niet aansprakelijk voor gesteld worden. U verwijst in het screenshot naar een kwestie die los staat van uw lidmaatschap. Wij zullen niet inhoudelijk reageren hierop, echter gaat deze kwestie over een misverstand wat de twee handelsnamen betreft. U moet ook begrijpen dat wij niet gediend zijn van valse beschuldigingen. Zodoende zullen we verdere contact stalken en de incasso procedure starten ingeval van uitstaande betaling. Wij vertrouwen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groeten, Kirsten de Jong Ook wij gaan NIET betalen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept