Jump to content

BuKoDa

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Company info

  • Location
    Valkenswaard
  1. Goedemorgen iedereen, Als zijnde een klein startend bedrijf drukken de kosten natuurlijk zwaar op de organisatie. Met het oog op nationale groei en verzending door heel NL, is het belangrijk dat verschillende verzenders goed vergeleken worden. Zijn er hier mensen met goede ervaringen over bepaalde pakketverzenders en zijn en tips & tricks om de verzendkosten per pakket omlaag te halen? Is dit puur en alleen door slimme afmetingen van de doos & gewicht? Speelt gewicht een grote rol? Of zijn er zaken die ik totaal over het hoofd zie die juist het verschil gaan maken?
  2. Goedemiddag iedereen, Mijn eerste vraag op het platform... Ik ga beginnen met de verkoop van een eigen drankje. Nu is het eindelijk zo ver dat we alles geregeld hebben, behalve een product- & barcodes. Er zijn heel veel verschillende barcodes en heb totaal geen idee wat het makkelijkste werkt. Het moet in ieder geval een kleine barcode zijn aangezien er weinig ruimte voor is op het etiket. Ik ben daarnaast dus ook op zoek naar een systeem/platform/werkwijze om onze voorraad te organiseren. Heeft iemand hier suggesties/tips/handigheidjes voor? Dankje!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept