Jump to content

Lucas local

Junior
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 1. Bedankt voor de uitzetting, dit helpt mij natuurlijk verder. Ik ben natuurlijk niet van plan om actief te zijn in de brouwerij branche, ik gebruikte dit louter als voorbeeld. Zou je mij misschien een boek of handboek of andere lectuur kunnen aanraden die wat dieper gaat over dit onderwerp?
 2. Kent u enige lectuur over dit onderwerp dat hier dieper op ingaat?
 3. Hey, Ik probeer voor mijn toekomstige onderneming de markt beter te begrijpen, ik wil volgende zaken te weten komen, maar heb totaal geen idee waar ik deze informatie kan vinden, misschien is er hier iemand die me verder kan helpen. 1. Hoe groot is de markt van mijn product, bijvoorbeeld de "doe het zelf brouwerij" markt. 2. Hoeveel interesse is er potentieel voor mijn dienst of product, ik weet dat je dan moet gaan testen op een kleine groep mensen, maar ik heb schrik dat ze met mijn ideeën gaan lopen. Misschien ben ik paranoïde, misschien niet. Dus
 4. Beste leden, [VRAAG 1] Ik zou graag willen weten wat eigenlijk de basis vereisten zijn, op gebied van kennis, voor elke ondernemer, dus niet de specifieke kennis waar mijn, potentiële bedrijf, zich mee bezig houdt, maar echt de basis voor elke ondernemer bv. marketing, accounting... En als jullie mij zouden kunnen helpen met waar ik deze informatie kan vinden, zou het nog idealer zijn. Ik heb natuurlijk zelf research gedaan, maar ik vind tegenstrijdige informatie, dus zou ik het appreciëren om jullie input te lezen. [VRAAG 2] Verder vroeg ik mij
 5. Ik ben bezig met het oprichten van een bedrijf, en hierbij is het de bedoeling dat ik eerst bij de klanten thuis iets ga ophalen, en later terug aflever. Nu probeer ik de kosten van transport te berekenen maar ik weet niet waar ik moet beginnen. Trouwens, ik ben er nog niet uit, twijfel tussen zelf de leveringen doen, of een pakketjes bedrijf inschakelen. Alvast bedankt!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept