Jump to content

Friso_HK

Junior
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  student

Recent activities

 1. Bedankt voor de reactie! Leuk om te lezen dat je zelf al het traject ben aangegaan, hoe bevalt het tot nu toe? Wij gaan binnenkort langs de hypotheekadviseur om ons te laten adviseren, bedankt!
 2. Beste Hans, Bedankt voor je reactie. Ik ga zeker verder op onderzoek uit na al deze reacties. Je hebt goede voorbeelden gegeven voor uitdagingen die wij tegemoet zullen komen. Door deze uitdagingen weet ik wel dat het 'idee', steeds en steeds lastiger is om uit te voeren en hiervoor dus een goed onderzoek nodig is en een goede voorbereiding. Ik ga nog verder onderzoeken om het idee te realiseren. Bedankt voor de inzichten Hans!
 3. Goedemorgen Olaf, Zoals ik eerder al in een reactie liet lezen, heb ik niet mijn eigen onderzoek goed gedaan en te snel hier een bericht op geplaatst, of misschien had ik dit bericht moeten plaatsen als 'idee'. De tip die je geeft gaan we zeker volgen. Bedankt voor het reageren en het nieuwe inzicht.
 4. Bedankt voor het reageren Hans, Klopt, we sparen met ons allemaal geld op om dat te investeren in vastgoed. Het zoeken naar een rechtsvorm doen wij niet als eerst, ik kan begrijpen dat je dat denkt omdat ik het als eerst benoem, echter was dit ook een 'idee'. Uit alle reacties begrijp ik ook dat ik veel te snel een bericht hierop heb gezet en niet mijn eigen onderzoek heb gedaan. Leermoment.
 5. Beste, Onlangs hebben ik en een paar vrienden het idee gekregen om een pand aan te kopen om, voor een langer termijn, een passief inkomen te genereren. De reden is dat we dit met vrienden willen doen is om ons later meer financiële zekerheid te geven. We zijn allemaal tussen de 19 en 20 jaar oud. Zelf probeer ik hier nu enige informatie over te vinden om een plan als dit, gestructureerd en georganiseerd op te zetten en daarvoor vraag ik jullie om advies of om ervaringen! Hieronder zal ik het idee in grote lijnen beschrijven hoe wij het nu in ons hoofd hebben.
 6. Beste mensen, Dank voor de reacties. Ik sta op het punt om mijn boekhoudpakket te annuleren en mijn zakelijke rekening te cancelen.
 7. Beste Rik, Klopt, opnieuw aanvragen is zo gedaan. Echter gaat daar weer enige tijd overheen en kost het ook 50,-. Met in de toekomst bedoel ik tijdens mijn studie, die aankomend schooljaar begint, om een 'side hustle' te creëren, wanneer deze op mijn pad komt.
 8. Beste ondernemers, Ongeveer 2 jaar geleden ben ik mijn, wat impulsieve, avontuur gestart met een online business. Nu na veel wikken en wegen heb ik besloten om er mee op te houden, redenen tot daar aan toe. Nu heb ik enkele vragen omtrent het stop zetten van het bedrijf, maar met behoud van mijn KVK nummer en BTW nummer. Deze vraag stel ik omdat, mocht ik in de toekomst nog een idee krijgen qua onderneming, ben ik al voorzien van een KVK nummer en een BTW nummer. Wat zijn jullie ideeën hierover? Mij compleet uitschrijven en als ik weer wil ondernemen dan weer inschrijve
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept