Jump to content

Rijder42

Senior
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Man
 • Address
  Balladestraat 337, Nijmegen, 6544 WS, Netherlands
 • Country
  Netherlands
 • First name
  Martijn
 • Last name
  Muller
 • Company or organization name
  Quick Food Delivery
 • Email
  martijngamer@gmail.com
 • LinkedIn
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  ondernemingsplannen
  juridische en fiscale zaken
  innovatief ondernemen

Company info

 • Location
  Nijmegen
 • Phone number
  0615693565
 • Branch
  Horeca
 • Branch 2
  Vervoer & transport
 • Branch 3
  Webwinkel
 1. Vorderingen op zowel een VOF als een eenmanszaak kunnen op elk van de eigenaren verhaald worden, ook na het ontbonden van de onderneming. Afhankelijk van de omstandigheden zijn schuldeisers vaak wel gewillig om mee te werken met een voorstel, maar juridisch blijft iedereen aansprakelijk totdat de schulden zijn afgelost en is het aan de schuldeisers bij wie ze aan willen kloppen.
 2. Hier zou ik serieus geld voor over hebben. DIt soort ideeën gaan voor mij altijd mank als je je telefoon daadwerkelijk voor belangrijke zaken nodig hebt (en dat kunnen soms ook sociale media zijn - groepsapp van werk, of berichtjes van collega's/werknemers, contact met klanten via Facebook (messenger)).
 3. Hier in Nijmegen hebben we een pannenkoekenbakker op Deliveroo en Thuisbezorgd, dus het is niet ongehoord. Maar je zult of voor heel goedkoop moeten gaan, of voor hele speciale pannenkoeken. Maar in plaats van losse pannenkoeken zou je ook kunnen denken aan een stapel pannenkoeken voor de hele familie voor een tientje of zo.
 4. Er zijn aan het ingeschreven zijn op zichzelf ook geen kosten of werk verbonden. Het enige wat je zal moeten doen is eens in de 3 maanden (of één keer per jaar als je het de Belastingdienst lief vraagt) even inloggen om aan te geven dat je niet aan te geven hebt voor je aangifte btw.
 5. Excuses, het was een (voor mij wel grappige) gedachte die ik dacht dat wel pastte binnen "wandelgangpraat en smalltalk". Lock away boys!
 6. Volgens Google: "een bachelorscriptie heeft tussen de 7.000 en 12.000 woorden en een masterscriptie is meestal tussen de 12.000 en 20.000 woorden lang". Contracten, algemene voorwaarden, en dan natuurlijke voor alle partijen. Het is wat schrijfwerk (en dan moet het ook nog nagekeken worden door een jurist), maar goed, dat hoort er bij. Misschien eens kijken of ik dit straks ergens in kan leveren als thesis bezorgologie en er een mooi papiertje aan over houden. "Uw pizza wordt bezorgd door Drs. Martijn Müller, Phd in bezorgologie".
 7. De laatste keer dat ik het er over had met een restaurant specifiek over Thuisbezorgd was vorig jaar, dus daar kan ik nu niet uit quoten, maar ik weet dat één van de andere 'grote drie' voor restaurants die zelf de bezorging doen ook de volgende clausule heeft: "Het restaurant gaat er mee akkoord dat de prijzen van de Menu-items die het Restaurant verstrekt voor weergave op het Platform gelijk zijn aan de op de menu’s in het Restaurant vermelde prijzen;" Of is dat een bluf die ze wettelijk niet kunnen handhaven? (edit: Jeroen heeft deze vraag net beantwoord, maar ik zal het origine
 8. Waar woon je, als ik vragen mag? Om gelijk transparant te zijn, ik ben op dit moment bezig met het opzetten van een concurrent van Thuisbezorgd (e.a.) met een sterke focus op ondernemen vanuit de bezorgerskant (ipv een multinational die top-down alles bepaalt) en daardoor ook korte lijntjes houden met de restaurants. Als je dit ook interessant lijkt, stuur me dan een berichtje en dan lijkt het me interessant om eens te praten. Om ook antwoord te geven op je vraag hier: Naar mijn weten verplicht Thuisbezorgd restaurants om dezelfde prijzen te hanteren als in d
 9. De vraag is in hoeverre jij aannemelijk kunt maken naar welke ratio het gebruik zakelijk en hobbymatig is. Ga je een paar rondjes over het circuit en dan de motor tentoonstellen in de pitbox of op de paddock, of ga je ook een hele dag hobbymatig circuitrijden? Dit is de vraag die jij aan de belastingdienst moet kunnen beantwoorden. Dat betekent natuurlijk niet dat je geen plezier mag hebben in je werk, zolang dat jij goed kunt verantwoorden dat alle kilometers die je maakt zakelijk zijn, of een overtuigende ratio tussen zakelijk en hobby kunt beargumenteren.
 10. De gangbare regel voor wat betreft alcohol is geen alcohol onder de 18 jaar , identificatie tonen onder de 25 jaar. Als ik de Drank- en Horecawet er op na sla dan staat daar uiteraard de leeftijd van 18 jaar genoemd, maar komt er niets terug over de identificatieleeftijd van 25 jaar. Er staat enkel "De vaststelling [...] blijft achterwege, indien het een persoon betreft die onmiskenbaar de vereiste leeftijd heeft bereikt." Mijn vraag: Is er ergens een aanvulling op deze wet die 25 jaar verplicht als identificatieleeftijd, of is dit enkel de uitwerking van afspraken binnen supe
 11. De eerste vraag is, heb je algemene voorwaarden, en staat daar iets in wat dit zou kunnen coveren?
 12. Mijn feedback meer gericht op het idee / platform op zich. Als nieuwe partij heb je nu nog 0 bezoekers. Een maand op proef is leuk, maar hoe weet ik als deelnemer hoeveel bezoekers je over een maand hebt? En hoeveel van die bezoekers relevant zijn voor mij? Wat is je marketing- en groeiplannen? Hoe ga je het precies aanpakken om bezoekers -specifiek bezoekers uit mijn regio- naar je site te halen en ze met de deelnemers bekend te maken. Wellicht kan je het achterwege laten voor de informatiefolder, maar ik zou op de website wel graag duidelijke en transparante informat
 13. Een hele interessante invalshoek waar ik nog niet eens aan had gedacht, bedankt!
 14. Nog even los van dat het rekensommetje verlies draait, een vrij rode vlag voor mij is "kan groeien volgens de vorige eigenaar", helemaal als er niets over winst gezegd is. Al kan het groeien naar winst, dan zou ik eerst een hele goede onderbouwing willen zien op basis waarvan hij denkt te kunnen groeien.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept