Jump to content

Tom 2021

Junior
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  financiering
  ondernemingsplannen
  juridische en fiscale zaken
  expert advies

Company info

 • Location
  Utrecht
 • Branch
  Communicatie & marketing
 • Branch 2
  ICT/ automatisering
 • Branch 3
  Zorg & welzijn

Vision

 • I'm looking for people who
  vragen hebben over ondernemerschap
 1. haha dat neem ik zeker mee misschien moet ik het eens gaan uittesten in een goede "workaction" als het weer mag
 2. ik ben er redelijk achter gekomen dat ik eigenlijk het overgrote deel van mijn werkdagen niet eens in Nederland hoef te zijn om mijn werk goed uit te kunnen voeren. Ik heb ondertussen ook wat zitten rekenen en 1 keer in de 2-3 weken naar NL voor een paar dagen moet genoeg zijn. De rest van de tijd werken vanaf een zonnige veranda met een mooi uitzicht moet gewoon kunnen. Ik durf nu nog niet, maar wie weet grijp ik over een paar jaar de mogelijkheid
 3. Ik sluit me bij Hans aan. Ik zou beginnen te bekijken wat men ongeveer betaalt voor soortgelijke kleding van soortgelijke kwaliteit. Dan kan je daarna volgens mij vrij snel wat scenario's uittekenen wat dit betekent voor je kosten bij een bepaalde afzet. Uiteindelijk gaat het erom wat de koper ervoor wil betalen natuurlijk.
 4. Hi Sophie, Over welke aantallen/bedragen heb je het? Wanneer je een doosje van het een of ander prive hebt gekocht en die nu bij je webshopvoorraad voegt lijkt me daar niet zo gek veel mis mee. Je mag volgens mij gewoon privé zaken inbrengen in je bedrijf. In de regel is het echter niet echt aan te raden om met prive euros voorraad aan te schaffen. Deze netto euro’s zijn ooit al belast en dus in die zin een stuk ‘duurder’ dan zakelijke euro’s. Richting de toekomst zou ik je aanraden om het zakelijk te (gaan) bestellen. Linksom of rechtsom: heb je geen zeecontainers vol gekoch
 5. Volgens mij noemen ze het midden vaak het 'geografisch zwaartepunt'. Het daadwerkelijke midden is soms wat lastig te bepalen namelijk. Dat brengt me met een korte google tot dit online tooltje: https://www.stapeltellen.nl/middelpunt Misschien heb je er iets aan :)
 6. Hoi allemaal, Ik ben Tom. Ik onderneem sinds een jaar of 5 in Nederland en heb zeker bij mijn start meerdere keren gebruik gemaakt van HL als informatiebron. Nu ben ik wat verder en ben ik door schade en schande wat wijzer geworden . Ik hoop hier zo nu en dan te kunnen bijdragen aan vragen die mensen hebben en ter gelijke tijd zelf tips&tricks en ideeën op te doen. We spreken elkaar!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept