loading
Ga naar inhoud

bglvanb

Junior
 • Aantal berichten

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door bglvanb

 1. @Joost, dank, helemaal vergeten. Over je vraag; inkomens optimalisatie. En ja, uiteindelijk beland je bij een adviseur aan tafel maar wil vooraf ruwweg weten over welke scenario’s het handig is te overleggen. De gemeente wil meewerken met een benb bestemming, er zit een douche in en keukenblok.
 2. Zo kom ik ook aan 770 berichten De overigen dank ik hartelijk voor de inhoudelijke bijdrage. Waarschijnlijk is het handiger om de verhuur onder parriculiere naam onder te brengen om zo aan te kijken hoe het loopt. Waar ik geen zin in heb is het tuinhuisje op de balans van de bv te zetten. En is het acceptabel om in de huurovereenkomst aan de bv een paragraaf op te nemen met een x aantal dagen dat het huisje niet beschikbaar is?
 3. In mijn vrije tijd heb ik een tuinhuisje in de achtertuin gebouwd. Nu de verbouwing tot zijn eind komt, begin ik na te denken over het gebruik. Ik heb al langer een bv waar ik enkele jaren geen activiteiten in heb ontplooid. Maar het begint weer te kriebelen, vooral nu ik een mooie locatie heb om ongestoord te kunnen werken (naast mijn baan in loondienst). Ook is het tuinhuisje geschikt voor verhuur (bijv. Via Rbnb) omdat het een eigen opgang heeft en een toilet. Is het mogelijk om de unit te laten taxeren en hier een marktconforme huurprijs voor vast te stellen zodat ik het tuinhuisje zakelijk kan inzetten naar eigen inzicht (dagen als werkplek en als Rbnb)? Zijn er andere overzichtelijke alternatieven die zeker in overweging genomen moeten worden? Hoor graag jullie mening.
 4. Hoi Samanthavdwal, weet je zeker dat je zelf wilt gaan starten met een webshop of is er nog ruimte om in te stappen op een online verkoopkanaal dat een deel van de SEO/SEA voor haar rekening zal nemen? Dropshipment is wellicht een tussenvorm waarbij je altijd kunt kiezen om min of meer te investeren in SEA en SEO om de verkopen via partnerplatformen te boosten. De online markt is in mijn ogen erg vol en het zal volgens mij daarom lastig zijn om met een beperkt assortiment op een eigen online platform genoeg te converteren om zelfstandig traffic aan te trekken. Met een heel sterke USP en niche kun je het avontuur via een eigen platform aan gaan omdat je dan gerichte SEA en SEO kunt voeren. Ik zou afgaan op sterke reverenties omdat goede bureaus zeldzaam zijn.
 5. Ondernemingsplan voor een rendabel kleinschalig groenteteelbedrijf is een aardig voorbeeld rondom groenteteelt. Eentje rondom dieren (houden/fokken) heb ik helaas nog niet gevonden.
 6. Beste forumgenoten, ik ben al een tijdje op zoek naar een database met daarin kleinschalige agrarische bedrijfsplannen. Ik kom op verschillende plekken mogelijkheden tegen voor gefinancierde trajecten voor bestaande agrarische ondernemers om hun bedrijfsplannen duurzaam te maken. Bijvoorbeeld het subsidietraject duurzame landbouw van Rijksdienst van Ondernemend Nederland en LTO Noord die gratis bedrijfsplan en advies geeft bij het omvormen van bestaande bedrijven. Kent iemand een openbare database met verschillende scenario's rondom kleinschalige duurzame agrarische bedrijfsplannen? Of zijn er deelnemers die die plannen willen delen in ruil voor inhoudelijke feed back van iemand met een MARCOM achtergrond en jarenlange werkervaring in digital marketing/e-commerce? Zelf heb ik enkele voorbeelden verzameld rondom voedselbossen, op permacultuur gebaseerde landbouw en geiten fokken. De reden van mijn vraag is dat ik overweeg om 3 hectare weiland met verschillende stallen en woonvertrekken aan te schaffen en affiniteit met de agrarische sector heb. Aan de hand van een aantal scenario's wil ik beslissen of ik mijn baan kan opzeggen ;-).
NL

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké