Ga naar inhoud
 • 0

Unieke biomedische geneesmiddelen

Junior     7 0

Ten eerste heb ik een bericht gezet met als doel participanten te zoeken voor bedrijf met nieuwe ontwikkelde biomedische geneesmiddelen, maar dat mag niet en is verwijderd. Dat wist ik niet.

 

Wij zijn momenteel een bedrijf, zonder activa, alleen bedrijfsnaam dat jarenlang R&D heeft gedaan, zelfstandig en onafhankelijk, zonder tussenkomst van partners, universiteiten of academie. Wij hebben geprobeerd om partners te vinden maar helaas zonder resultaat. Helaas zijn er ook geen financien anders waren wij allang begonnen. In feite zitten wij met de handen in het haar. We weten dat wij wat hebben maar hoe verder...

 

Wij overwegen zelfs biomedische wetenschappers als participanten die ons verder kunnen brengen, bijvoorbeeld het opzetten van gratis wetenschapppelijk onderzoek etc. etc.

 

In ieder geval alle hulp is welkom.

 

tnx

Link naar reactie

Aanbevolen berichten

13 antwoorden op deze vraag

 • 0
Junior     7 0

Ik wist niet dat slakkenslijm een biomedisch geneesmiddel was? Een nog onontdekte innovatie die voorhanden is? Waauw snel patenteren...

 

By the way, we hebben het hierover geneesmiddelen tegen een paar huidziekten zoals Eczeem, Psoriasis en Vitiligo en geneesmiddelen tegen Hooikoorts en Astma.

 

 

Link naar reactie
 • 0
Junior     7 0

Zelfs Biopartner.

 

Kom er niet in wegens geen academisch achtergrond. Zoals ik al zei, er schuilt achter de medicijnen uniekheid en innovatie en ze zijn ontwikkeld met een heel ander approach dan de gangbare medische denkwijze!

 

Een wetenschappelijk onderbouwd onderzoek is nodig om het te laten bewijzen, maar wie gunt je die kans en ons netwerk is niet zo groot vandaar.

 

Link naar reactie
 • 0
Retired Mod     5k 325

Je schrijft dat het een middel is dat tegen eczeem werkt.

Kun je hierover iets meer vertellen ?

Eczeem komt van binnenuit, veel zogenaamde medicatie is een symptoon bestrijder maar doet niets aan bepaalde voedselintoleranties.

Ik ben benieuwd op welke wijze jullie medicijn hier een oplossing voor bied.

Link naar reactie
 • 0
Junior     7 0

Als je de oorzaak weet van een ziekte dan kun je gericht medicijnen ontwikkelen die de oorzaak aanpakken. Doe je dat niet dan blijft het helaas alleen maar bij symptoombestrijding. Voorbeeld Eczeem: plaatselijk de huidplekken bezalven, het verlicht misschien voor een tijdje maar het komt weer terug. Daarbij komt nog bij dat de zalf die je gebruikt synthetisch is bereid, bijv. corticosteroid. Als je dat gebruikt dan hou je misschien nierschade aan over.

 

Wat wij vinden:

 

De oorzaak van Eczeem is de ophoping van lichaams-afvalstoffen. Door die afvalstoffen wordt de weerstand te laag waardoor de defense system te hoog wordt. De T-cellen worden te hoog en maken een storing in de immuunsysteem. Hierdoor worden de immuunsysteem en de stofwisseling ontregeld.

 

Dus je moet allereerst die afvalstoffen uit je lichaam halen. Maar hoe doe je dat en ook bewijzen dat het ook daadwerkelijk gebeurt?

 

En dat is de 'secret' van ons medicijn(en).

 

Wij beweren dat wij daadwerkelijk die afvalstoffen kunnen afvoeren. En dat gebeurt via de urine of ontlasting. Na 4 dagen gebruik van die medicijn kan iedereen zelf controleren of er afvalstoffen uitkomen, en dat kan men doen als men urine verzameld en laat bezinken. Je zult zien dat onderin vlokjes worden opgehoopt en dat zijn afvalstoffen. Je hebt ook afvalstoffen die gekristalliseerd zijn!

 

En tegelijkertijd gebruikt men een zalf met de bedoeling om de huidcellen weer stabiel te maken.

 

Dieet hierbij: geen alcohol, chocolade, scherpe kruiden, koffie en mayonaise o.a.

 

Ik hoop dat het een beetje duidelijk is voor je.

Link naar reactie
 • 0
Super Senior     136 5

Het bewijzen lijkt me wel van essentieel belang, mocht je product kans maken in de markt.

 

Hoe je dat kunt bewijzen lijkt me nogal simpel ; Door een wetenschaper e/o een laborant. De kans dat die het gratis doen of voor weing acht ik niet groot. Heb je wel eens aan de universiteiten gedacht? En zoek dan eens met name in België (Leuven bijvoorbeeld).

 

Succes ermee!

 

Met vriendelijke groet,

Ruud Menting

Link naar reactie
 • 0
Retired Mod     5k 325

Dieet hierbij: geen alcohol, chocolade, scherpe kruiden, koffie en mayonaise o.a.

 

Ik hoop dat het een beetje duidelijk is voor je.

 

Uhm nee , het is er alleen maar onduidelijker op geworden.

Als je naast "medicatie" ook op een dieet voorschrijft waar alle bekende stoffen die voedselintollerantie veroorzaken niet inzitten dan is het niet verwonderlijk dat het medicijn "werkt".

 

Link naar reactie
 • 0
Moderator     8,7k 9 839

Dieet hierbij: geen alcohol, chocolade, scherpe kruiden, koffie en mayonaise o.a.

 

Ik hoop dat het een beetje duidelijk is voor je.

 

Uhm nee , het is er alleen maar onduidelijker op geworden.

Als je naast "medicatie" ook op een dieet voorschrijft waar alle bekende stoffen die voedselintollerantie veroorzaken niet inzitten dan is het niet verwonderlijk dat het medicijn "werkt".

 

 

Ik ben het deels met Technico's stelling eens, maar ook voor het andere is wel wat te zeggen. Als je het even niet dieet noemt, maar bijvoorbeeld 'niet te gebruiken in combinatie met ...' dan is dat iets wat wel vaker voorkomt en wordt voorgeschreven, bijvoorbeeld: bij deze antibioticakuur wordt het gebruik van alcohol afgeraden, enz...

 

Het wegzetten van urine en na enige tijd kristallisatie en bezinking waarnemen, overtuigt mij weer niet zo.

Als ik met dit droge, winderige weer te weinig vocht tot me neem, heb ik geheid wat meer bezinksel in mijn urine en bij voortduring zou dat weleens in de nierbekken al een gekristalliseerd natrium niersteentje kunnen vormen (noot: de echt vervelende nierstenen zijn van een hoog calcium gehalte).

 

Maar dat brengt mij op het volgende punt: is het wel een medicijn? Is het niet iets wat je onder een goede reformformule op de markt kan zetten? Of bevat het daarvoor nog teveel onzekerheden in de samenstelling? Of misschien als een nieuwe methode tegen genoemde aandoeningen?

 

Je hebt blijkbaar een wetenschappelijk gegeven benut (over de T-cellen) en vanuit dat denkmodel zeg jij bewijsbaar de positieve werking te kunnen voorspellen. Dat is op zich vrij wetenschappelijk benaderd.

 

Maar... heb je de wetenschap wel echt nodig om e.e.a. in de markt te zetten?

 

Succès en groet,

 

Hans


Succes & Groet, Hans van den Bergh, A.C.T.I.V.E. (Adviseur, Coach, Trainer, Inbrenger Van Expertise)-Consultant, Hospitality & Leisure Ondernemer 'In Ruste', Gediplomeerd Specialist Arbeidsrecht (arbeidsrechter.nl), MSc-Student Design Driven Innovation (nhlstenden.com); (Let Op: Mijn reacties als vrijwillig Moderator zijn op basis van toetsing aan de Forumregels, als forumlid zijn deze op persoonlijke titel)

Link naar reactie
 • 0
Junior     7 0

I.p.v. dieet bedoel ik echter "niet te gebruiken met", want die stoffen vertragen de werking en kunnen een contra-indicatie veroorzaken.

 

Elke keer dat je via je urine de bezinking overhoudt en dat is in het begin minimaal, kun je aardig later wat afvalstoffen bij elkaar sprokkelen. Als je dus al die afvalstoffen afvoert dan gaat het inwendige lichaamsmechanisme vanzelf weer beter werken. Want die afvalstoffen zorgen elke keer weer voor een blokkage.

 

Wij vinden dat onze medicijnen echte geneesmiddelen zijn, met nadruk op genezen! En dat is wat wij voor elkaar willen krijgen...een echte geneesmiddel op de markt zetten.

 

En ja, het bewijs kan geleverd worden door wetenschappelijk onderbouwd onderzoek, mbv universiteiten of dergelijks. Dus als hier een kans voor is pakken wij die ook aan.

 

p.s. wil je afvalstoffen voelen...ga met je vinger over je scheenbeen langs de ader en je voelt wat bobbeltjes. Dat zijn afvalstoffen die her en der getransporteerd worden en uiteindelijk bij het eindpunt komen, namelijk onderlaag benen of bij je polsen. Daarnaast zijn er ettelijke afvalstoffen die verspreid zitten en uiteindelijk storing veroorzaken.

Link naar reactie
 • 0
Retired Mod     7,8k 145

Beste Biomed,

 

Als je middelen op de markt wil brengen met een gezondheidsclaim met onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek aangetoond worden. Als je een geneesmiddel op de markt wil brengen moet dat als zodanig toegelaten worden. Voor Europa gaat het op een CE toelating en voor Amerika moet de FDA goedkeuring verlenen.

 

Kan je aangeven welke werking wetenschapelijk is aangetoond en welke goedkeuring je hebt of hoopt te verkrijgen om je geneesmiddel op de markt te brengen?


Heeft mijn antwoord je goed geholpen? Dan is een reusje nooit weg.

 

Iedere vrijdag in Utrecht, gratis uurtje "sparren" met ervaren ondernemers en investeerders. www.innosquad.nl

 

contact: www.dewitte.org | Innovation + Business + Finance

Link naar reactie
 • 0
Junior     7 0

In feite hebben wij onze eigen proof of concept gedaan en de medicijnen zijn in beperkte kring uitgeprobeerd met uitstekende resultaten. Daardoor zijn wij overtuigd van de werking en van de veiligheid ervan.

Dit is gebeurd na een jarenlang R&D. Ontwikkelingskosten zijn door ons persoonlijk betaald.

 

Er is momenteel geen geld om het wetenschappelijk onderzoek te verrichten. En voor een duidelijk bewijs moeten wij gewoon beginnen met Phase I (20-80 pat.) om de veiligheid, dosering en de event. bijwerkingen te evalueren. Dit is met een klein budget redelijk te doen en na aanleiding hiervan kan men zien of het nut heeft om door te gaan naar Phase II.

 

Wij willen gewoon wetenschappelijk onderzoek op onze middelen verrichten en doorgaan voor een erkend registratie als geneesmiddel.

Link naar reactie
 • 0
Moderator+     11,2k 478

Geeft BioPartner ook geen gehoor?

Daar zijn toch juist met name de BioPartner Centers voor opgetuigd? Of geldt dit alleen als je aan de universiteit gerelateerd bent?

 

Misschien dat Yelsnet je op weg kan helpen met het zoeken naar het juiste netwerk? Een geschikte kerel met ervaring in de Bio-sector en heeft min-of-meer met hetzelfde bijltje gehakt als jij (?), is Victor Schut. Victor is entrepreneur van Proteonic.

 


Netwerken: Het gaat er niet om wie je bent, maar wie je kent !

Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Verberg sidebar
 • Wie is er online?
  0 leden, 32 Gasten

 • Breng jouw businessplan naar een higher level!

  Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

  • Stel jouw ondernemersvragen
  • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
  • > 65.000 geregistreerde leden
  • > 100.000 bezoekers per maand
  • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
  •  Altijd gratis

 • Ook interessant:

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.