loading
Ga naar inhoud
Gast Videobot

Emile De Roy van Zuidewijn bouwt vanuit de Jordaan een schitterend bedrijf!

Aanbevolen berichten

Emile De Roy van Zuidewijn, oprichter en eigenaar van talk&do.tvThuiszorg Emile

. Thuiszorg Emile bestaat uit een 40-tal mensen die 800 uur dienstverlening per week verzorgt bij ouderen en hulpbehoevenden.

 

Edo, ik wist niet dat je dus eigenlijk loonslaaf bent! ;) Gevalletje "Ongelukkige Copy-Paste"?

 

Cheers mate,

 

Ruben

Link naar bericht
Delen op andere sites

thx! één van de onhandigheden bij het linken naar video's is dat ik het achteraf niet meer kan aanpassen. de mod's gelukkig wel.

Ruben, Frans, dank voor de service.

 

Loonslaaf: onmogelijk! ;D


Pitch Coach | Pitch Trainer | Public Speaker | Sparring Partner | Mentor | Pitcholoog (c)

"Your product, idea or business deserves a great pitch. I love to help you!"

Link naar bericht
Delen op andere sites

Ondernemerschap loont voor thuiszorgorganisatie Emile.nu

Emile de Roy van Zuydewijn genomineerd tot Zorgheld door het ministerie van VWS

 

In de nabije toekomst dreigt een groot tekort aan arbeidskrachten in de zorg. Door de vergrijzing neemt de zorgvraag toe, terwijl de beroepsbevolking afneemt. Toch zijn er zijn personen en instellingen die dit probleem op een inventieve manier benaderen en daardoor de juiste mensen weten aan te trekken. Eén van hen is Emile de Roy van Zuydewijn (26). Hij begon na zijn studie HBO-V een eigen thuiszorgorganisatie, Emile.nu. Emile heeft momenteel veertig studenten in dienst. Zijn organisatie groeit snel. Door mond op mond reclame melden zich steeds nieuwe cliënten, en is er zelfs een wachtlijst ontstaan van studenten die voor Emile.nu willen werken.

 

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) heeft Emile genomineerd tot Zorgheld binnen het thema ‘Werken in de Zorg’, het vierde onderzoek in de Werken aan de Zorg reeks. Emile laat met zijn werk namelijk zien dat er in de zorg ruimte is voor ambitieuze ondernemers. Zelfs in de moeilijke thuiszorgmarkt is het Emile gelukt een nieuwe instelling tot bloei te brengen en voldoende geschikt personeel te werven.

 

De veertig medewerkers van Emile werken in drie zelfstandig opererende teams met elk één coördinator, een teamer. Uitvalsbasis is een klein winkeltje in de Amsterdamse Jordaan. Voor Emile is de thuiszorg niet alleen waardevol en inspirerend, hij kan er ook nog eens al zijn ondernemingszin in kwijt. Hij wil uitbreiden naar andere Nederlandse studentensteden. ‘We hebben hier allemaal het idee dat we de wereld aan het veranderen zijn, dat we aan het begin staan van misschien wel iets heel groots.’

 

Het ondernemen lijkt Emile gemakkelijk af te gaan; hij begint gewoon en dan lukt het. Of niet. ‘Ik doe alles fout. Niet dat iemand daar de dupe van is, maar ik leer er wel van. Die praktijk maakt het juist leuk.’

 

Wie jongeren wil interesseren voor een baan in de zorg, moet van deze tijd zijn, vindt Emile: ‘Je moet er niet zo zwaar aan trekken. Het is gewoon een leuke baan, en best cool eigenlijk. Eerst is het vies. Dan kom jij. En dan is het weer schoon. Toch is alles daaromheen eigenlijk nóg belangrijker… Je maakt zo veel mee als je bij de mensen thuis komt, en daar leer je ontzettend veel van.’

 

Campagne

De andere genomineerde Zorghelden binnen het thema ‘Werken in de Zorg’ zijn Nicolette Horn, projectleider bij Zorg voor Werk, een programma dat allochtone vrouwen aan een baan in de zorg helpt, en Emma Bruns, student geneeskunde aan de UvA. Op www.werkenaandezorg.nl stellen zij zich voor. Daar kan tot 15 april gestemd worden. Op 27 april wordt tijdens de bijeenkomst ‘Werken in de Zorg’ de definitieve winnaar bekend gemaakt.

 

Werken aan de zorg

De verkiezing van de Zorgheld maakt deel uit van Werken aan de Zorg. Er zijn grote veranderingen gaande in de zorg. Het ministerie van VWS heeft opdracht gegeven tot zes inventarisaties naar de resultaten van het beleid. Iedere inventarisatie heeft een eigen thema, waarbinnen telkens een nieuwe Zorgheld wordt verkozen. Hun aanpak kan oplossingen bieden voor problemen waar anderen tegenaan lopen. De inventarisatie ‘Werken in de Zorg’, de vierde in de reeks, gaat over de vraag hoe het dreigende arbeidstekort in de zorg kan worden opgevangen.

 

Emile, gefeliciteerd met je nominatie, goed bezig!

 


Pitch Coach | Pitch Trainer | Public Speaker | Sparring Partner | Mentor | Pitcholoog (c)

"Your product, idea or business deserves a great pitch. I love to help you!"

Link naar bericht
Delen op andere sites

"Emile heeft momenteel veertig studenten in dienst. Zijn organisatie groeit snel. Door mond op mond reclame melden zich steeds nieuwe cliënten, en is er zelfs een wachtlijst ontstaan van studenten die voor Emile.nu willen werken."

 

Ja dat heb je nu eenmaal met mond op mond reclame. Daar kan geen mond tot mond reclame tegenop. ;)

 

Ik vraag me wel af waarom succesvolle organisaties in dit soort sectoren vaak voornamelijk draaien op studenten. Is het omdat zij goedkoop zijn, omdat zij gemotiveerder zijn, omdat zij geen inkomensalternatieven hebben als bijstand? Hoe dan ook, petje af voor Emile al die studenten die bereid zijn om dit kennelijke gat in de markt te vullen!


Douwes Fiscale Diensten: Meester in Fiscaal Maatwerk www.douwesfiscalediensten.nl

Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen

 • Breng jouw businessplan naar een higher level!

  Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

  • Stel jouw ondernemersvragen
  • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
  • > 65.000 geregistreerde leden
  • > 100.000 bezoekers per maand
  • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
  •  Altijd gratis

 • Wie is er online?

  Er zijn 9 leden online en 220 gasten

  Bekijk volledige lijst    
 • Ook interessant:

 • OndernemerspleinNL

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké