Ik heb een idee voor een nieuw voedingsmiddel in blik. Het betreft een voedingsmiddel (wil er nog niet te veel van prijsgeven ) dat al wel in instant poedervorm (maar niet erg lekker) bestaat, maar nog niet in blik zodat je het alleen hoeft op te warmen. Ik zou dit dan op traditionele manier willen bereiden met verse ingredienten, en het dan inblikken. Dus op een soort van ambachtelijke manier. Ik weet dat er een markt voor bestaat, en ik zou dan aan de groothandel leveren.
Mijn idee is om achter ons huurhuis een ruimte te bouwen (als dat mag van de woningstichting), waar ik het dan zou kunnen bereiden in redelijk grote hoeveelheden. Ik heb alleen geen idee hoe ik het dan moet inblikken, en of dat wel kan met kleine hoeveelheden (ca. 200 blikken per dag). En wat de wettelijke regels hiervoor zijn.
Als het dan goed verkoopt, zou ik evt. een ruimte kunnen huren of kopen. Ik zou graag van jullie horen wat jullie hiervan vinden/
En wie weet of het ook mogelijk is om dit bij een al bestaande voedingsmiddelenproducent te introduceren. Wie heeft hier een voorbeeld van?
Graag had ik jullie reacties hierop, zowel negatief, positief alsook opbouwend.
We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.
Naka
Naka
Ik heb een idee voor een nieuw voedingsmiddel in blik. Het betreft een voedingsmiddel (wil er nog niet te veel van prijsgeven ) dat al wel in instant poedervorm (maar niet erg lekker) bestaat, maar nog niet in blik zodat je het alleen hoeft op te warmen. Ik zou dit dan op traditionele manier willen bereiden met verse ingredienten, en het dan inblikken. Dus op een soort van ambachtelijke manier. Ik weet dat er een markt voor bestaat, en ik zou dan aan de groothandel leveren.
Mijn idee is om achter ons huurhuis een ruimte te bouwen (als dat mag van de woningstichting), waar ik het dan zou kunnen bereiden in redelijk grote hoeveelheden. Ik heb alleen geen idee hoe ik het dan moet inblikken, en of dat wel kan met kleine hoeveelheden (ca. 200 blikken per dag). En wat de wettelijke regels hiervoor zijn.
Als het dan goed verkoopt, zou ik evt. een ruimte kunnen huren of kopen. Ik zou graag van jullie horen wat jullie hiervan vinden/
En wie weet of het ook mogelijk is om dit bij een al bestaande voedingsmiddelenproducent te introduceren. Wie heeft hier een voorbeeld van?
Graag had ik jullie reacties hierop, zowel negatief, positief alsook opbouwend.
Dank jullie wel alvast!!!!
[titel aangepast - mod]
Link naar reactie
Aanbevolen berichten
4 antwoorden op deze vraag