Sinds enige tijd ben ik bezig met het opstarten van een horeca-zaak, nu is het feit dat op dit pand een nieuwe horeca vergunning moet komen. Ik ben al bij de gemeente geweest, dit past binnen het bestemmingsplan.
Het nadeel van dat dit opnieuw moet is, dat je alles moet aanpassen aan het nieuwe bouwbesluit, denk hierbij aan 5,6 maal luchtverversing per uur, het plaatsen van een vetafscheider, dit zijn dure investeringen.
Nu ben ik bezig met de vergunningen, drank en horecavergunning, exploitatievergunning, terrasvergunning en een omgevingsvergunning. Ook de Buma-Stemra moeten we niet over het hoofd zien.
Volgens mij heb ik zo (buiten de reguliere dingen) aan het meeste gedacht, iemand nog dingen waar ik aan zou moeten denken?
We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.
TWJDW
TWJDW
Hallo,
Ik hoop dat jullie mij verder kunnen informeren.
Sinds enige tijd ben ik bezig met het opstarten van een horeca-zaak, nu is het feit dat op dit pand een nieuwe horeca vergunning moet komen. Ik ben al bij de gemeente geweest, dit past binnen het bestemmingsplan.
Het nadeel van dat dit opnieuw moet is, dat je alles moet aanpassen aan het nieuwe bouwbesluit, denk hierbij aan 5,6 maal luchtverversing per uur, het plaatsen van een vetafscheider, dit zijn dure investeringen.
Nu ben ik bezig met de vergunningen, drank en horecavergunning, exploitatievergunning, terrasvergunning en een omgevingsvergunning. Ook de Buma-Stemra moeten we niet over het hoofd zien.
Volgens mij heb ik zo (buiten de reguliere dingen) aan het meeste gedacht, iemand nog dingen waar ik aan zou moeten denken?
Groet Tom
[titel aangepast - mod]
Link naar reactie
https://www.higherlevel.nl/forums/topic/42328-nieuwe-horecavergunningen-op-een-bestaand-winkelpand/Delen op andere sites
Aanbevolen berichten
6 antwoorden op deze vraag