Geplaatst: 14 maart 200520 j zara 1 berichten 0 Trofeeën 0 Reputatie hallo allemaal, binnenkort start ik mijn eigen horecabedrijf, een restaurant/tapasbar. hebben jullie meer informatie over goede leveranciers? bedankt! zara
Geplaatst: 14 maart 200520 j msteer 1.7k berichten 8 Trofeeën 97 Reputatie het hangt er vanaf wat voor welk soort producten je leveranciers zoekt, hoe je je wilt profileren en in welke omgeving je zit, maar als warm voorstander van slowfood zou ik je de tip willen geven om in je eigen omgeving te zoeken naar kleine authentieke leveranciers. loop gewoon eens binnen bij molens, boerderijen enzovoort. de meeste sterren-restaurants doen het zo. maar goed, daar moet je dan ook maar net zin in hebben. Routeplanner voor meerdere adressen
Geplaatst: 14 maart 200520 j nonex.nl 3k berichten 8 Trofeeën 31 Reputatie Een interessante link (niet over slow-food, wel de toepassign van biologisch voedsel in fastfooderstauranten): http://www.milieudefensie.nl/campagnes/voedsel/publicaties/inventarisatie%20fastfood.pdf Geeft een beetje zicht op de toeleveranties van de grootste ff-ketens, en hun mening daarover. Interieurarchitect voor horeca,retail en hotel
Geplaatst: 15 maart 200520 j XYZdotCLUB 765 berichten 8 Trofeeën 14 Reputatie Natuurlijk zijn er de bekende (Horeca) Groothandels en Speciaalzaken waar je zelf je producten kunt halen of ze kan laten bezorgen. En zoals msteer al aanhaalde zou ik ook in je omgeving kijken of er goede leveranciers voor bijv. vlees / groente en fruit / serviesgoed / etc. zijn.
Geplaatst: 15 maart 200520 j TwaBla 22.7k berichten 6 Solutions 9 Trofeeën 1.4k Reputatie Spaanse tapas? Hiep hiep hoera: honderd jaar A4 (DIN = Duits Instituut voor Normalisatie)
Geplaatst: 15 maart 200520 j jwkeus 212 berichten 8 Trofeeën 0 Reputatie Hai Zara, Ik ben momenteel ook in de fase van oprichting van een bedrijf. Ik kan je adviseren een aantal leveranciers te benaderen. Ze hebben vaak verschillende (lever) condities. Zelf heb ik zeer goede ervaringen met de Sligro (vers groothandel). Zij hebben ook goed vis en vlees. Hoe zit het met inventaris? vaak kan je daar ook wel overhandelen. Suc6 JW Coffee-star | espressobars www.coffee-star.nl Quote: Kijk niet naar wat vandaag kan, maar denk aan wat morgen mogelijk is.
Geplaatst: 15 maart 200520 j howanche 78 berichten 6 Trofeeën 0 Reputatie Hangt af waar je zit : -voor vis is Jan van As in Amsterdam heel goed. Sashimi-kwaliteit blauwvin tonijn etc. -inventaris/keuken is grootst/voordelig Hakvoort in Amsterdam -voor kant en klare Tapas groothandels als Sligro/Kweker/lukas klamer/makro Aurum Jin He BV Import & Export Verpakkingsmaterialen Business Market
Geplaatst: 20 juni 200619 j The Robster 13 berichten 4 Trofeeën 0 Reputatie Een goede leverancier van vers producten selecteer je op basis van de kwaliteit die jij zelf in je keuken wilt voeren, en aan jouw klanten wilt voor schotelen. In de opstartfase van je bedrijf zal de keuze hier snel vallen op leveranciers als de sl ig ro / ve n. Zij bieden een redelijke prijs-kwaliteit-verhouding. Mocht je een hoog niveau willen bereiken dan kan je niet met een tapenade van de Sli gro aankomen, dan maak je deze zelf met verse ingredienten (wat overigens verschrikkelijk makkelijk is). De voordelen van het werken met een 'duurdere' leverancier van versproducten (wat overigens in elke branche zo is), is dat je op safe speelt en dat er aandacht gegeven wordt aan jou, je producten en jouw bedrijf! - Ik denk dat deze wijze van werken typerend is voor top-restaurants. Overigens is goedkoop vaak duurkoop. Probeer eens wat leveranciers uit; goede detailiisten gaan door het vuur voor je en dan merk je zelf wel waarom zij kunnen concurreren tegen grootgrutters als Sli gro. Bestel je fruitmanden op www.Fruitstuk.nl Communicatie- en projectmanagement www.bwcommunicatie.nl - Rotterdam
Geplaatst: 21 juni 200619 j djluc 4.6k berichten 8 Trofeeën 118 Reputatie Heb je die serie Herman zoekt chef! gezien? Wat betreft inkoop heeft hij een goed inzicht in de keuze's die gemaakt moeten worden. Bezoekhetziekenhuis.nl: Eenvoudig bezoeken plannen aan de patiënt en communiceren met patiënt, familie en vrienden. ! Maak een account aan als een familielid in het ziekenhuis ligt en je kunt gezamenlijk de bezoektijden inplannen.
zara
hallo allemaal,
binnenkort start ik mijn eigen horecabedrijf, een restaurant/tapasbar. hebben jullie meer informatie over goede leveranciers?
bedankt! zara