Ga naar inhoud

voorbeeld ondernemersplan lunchroom

Geplaatst:

Melissa

Hallo,

Ik ben bezig om diverse formules in 1 zaak te stoppen. Hoofdzaak wordt verkoop van broodjes.

Ben bij concurrenten geweest en ik heb daar een beeld gekregen van de aantallen wat er verkocht wordt.

Dit heb ik zelf aangepast naar wat ik denk op mijn lokatie om te zetten.

Nu geeft de bank aan dat mijn cijfers afwijken van de trend en cijfers van het bedrijfsschap.

Heeft iemand een tip hoe ik dit kan aanpakken om de juiste cijfers te krijgen?

 

Alvast bedankt

marco

Featured Replies

Geplaatst:

Merkava

Hallo Marco, welkom op dit forum

 

Voor de cijfers, kijk eens bij

Rabobank cijfers en trends

 

Lees je ook eens in op dit forum.

Er staat zo links en rechts heel wat nuttige informatie.

 

Suc6

 

 

Geplaatst:

Melissa

  • Auteur

Ik heb de cijfers van de rabobank bekeken, en vergeleken met die van mij dan kloppen die van mij niet. Maar`deze cijfers zijn toch niet alles bepalend?

 

Ik surf nog steeds door het forum, gewoon top hoe iedereen elkaar probeerd te helpen.

 

marco

Geplaatst:

FransH

Hey melissa, Marco

 

Ik neem aan dat jou cijfers hoger uitvallen dan de branche-specifieke cijfers. Weet je ook waar dit door komt? Want als je deze cijfers wilt handhaven dan moet je ze ervan kunnen overtuigen waarom die cijfers voor jouw geval wel kloppen en waarom ze dus hoger uitvallen dan uit de branchegegevens blijkt!

 

Ga je meer verkopen vanwege je prijs?

Zit je op een betere locatie?

Neem je en bedrijf over en heb je al goodwill?

Heb je een betere kwaliteit?

 

Dus als je de cijfers wilt handhaven zul je voor jezelf een goede beargumentatie op moeten zetten waarmee je de bank kan overtuigen! Want als je dat niet doet ben ik bang dat je bot vangt!

 

Succes

Some are born great, some achieve greatness and some have greatness thrust upon them

Geplaatst:

jwkeus

Beste Marco,

 

Altijd lastig om toekomstige omzetten te bepalen!

 

Ik ben zelf ook bezig met een horeca formule. Veel informatie om een omzetprognose te doen is te vinden bij KHN Koninklijke Horeca Nederland en natuurlijk het bedrijfschap horeca en catering.

 

Laat ook wat experts naar je plan kijken. Uiteraard wil ik er ook wel een blik op werpen.

 

Suc 6

Coffee-star | espressobars

www.coffee-star.nl

Quote: Kijk niet naar wat vandaag kan, maar denk aan wat morgen mogelijk is.

Geplaatst:

Melissa

  • Auteur

Ik wordt nu ook begeleid door een adviesbureau. Maar om de omzet in te schatten is inderdaad lastig en dat is het hele punt, daarom wil ik dus voorbeelden hebben om zo een omzet te kunnen bepalen.(of te zien of het overeen komt.

 

ik ga nogmaals met bedr horeca bellen

 

bedankt

 

 

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.