Ga naar inhoud

Excel template voor break even berekenen horeca

Geplaatst:

jeroendrunen

Ik heb een maand geleden een horecazaak geopend en zou graag even de cijfers goed op een rijtje zetten om zo te berekenen wat nou echt mijn break even punt is. Heeft iemand daarvoor een goede excel template? Heb er wel naar gegoogeld maar kon niks echt bruikbaars vinden.  

 

 

Featured Replies

Geplaatst:

Hans van den Bergh

  • Moderator

Je hebt ooit aangegeven dat je met een Excel ging stoeien, maar ken je de formules? Als je daarmee kunt werken, is daar toch wel een Excelletje van te maken?

Succes & Groet, 

Hans (J.H.) van den Bergh, MSc BEc I Innovatiestrategieën Ontwerper I HL-Deelnemer en -Moderator I Gediplomeerd Specialist Arbeidsrecht I Bedrijfsidee? Toets het Grátis: HIERMEE!

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.