Ga naar inhoud

Professionele gastkeuken bij opstart horecaproduct tijdelijk inhuren?

Geplaatst:

PI-020

Ik ben een startende ondernemer met een goed idee/plan. Omdat ik een fysieke locatie een brug te ver vind qua investering en financiële drempel, denk ik eraan om eerst te starten als ‘dark kitchen ‘/‘ghost kitchen ‘.  Dus met weinig middelen onderzoeken of je product interessant genoeg is om aan de man te brengen. In Amsterdam zijn er iig drie opties: Dishmix, Yourkitchen en Kitchen Republic. 

Heeft iemand als startende ondernemer ervaring hiermee? En is het de moeite waard qua kosten, organisatie, omzet?

 

Bij voorbaat dank :)
 

aangepast door Mikky Vrolijk
Titel aangepast

Featured Replies

Geplaatst:

RubenT

  • Moderator
27 minuten geleden, PI-020 zei:

Heeft iemand als startende ondernemer ervaring hiermee? En is het de moeite waard qua kosten, organisatie, omzet?

Zouden die dark kitchens je wellicht enkele namen van hun klanten willen geven, zodat je daarmee in gesprek kan om hun ervaringen te horen?

 

 

Geplaatst:

PI-020

  • Auteur

Dat is maar erg de vraag ivm privacy etc. Maar wel een goeie vraag idd. Dank, ik ga erachteraan.

Geplaatst:

Mikky Vrolijk

Op deze site zie je onderaan wat ondernemers (met doorlink naar hen bedrijf) die er gebruik van hebben gemaakt. Die kun je ook alvast benaderen voor hen ervaring.

Netwerken: Het gaat er niet om wie je bent, maar wie je kent !

  • Mikky Vrolijk changed the title to Professionele gastkeuken bij opstart horecaproduct tijdelijk inhuren?
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.