Jump to content

PC-Group

Junior
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Jesper het komt op het zelfde neer, ze verdwijnen net zo snel als ze gekomen zijn. Echter hield ik hosting en domeinen ook uit elkaar. Alleen niemand die zit te wachten op nog een domein registratie dienst.
 2. Als er dan zo'n grote markt voor is ? waarom verdwijnen ze dan net zo snel weer als ze gekomen zijn ? juist ze gaan kapot door de lage prijzen en de hoge eisen. Zins ResellerSRS/openregistrar kapot is gaat er op de nl domein markt heel war rompslomp om in de domein wereld omdat die klote ondernemingen domeinen enz niet meer vrij geven of terwijl ondertussen bedenken vele zich wel voor ze met iemand in zee gaan,. Vandaar dat vele zich nu al direct bij sidn aansluiten, wat overigens vele vergeten is dat het niet alleen om sidn draait en er nog een hoop bij komt kijken. En niet om lullig te zijn maar vele minderjarige die dit tegenwoordig starten kunnen inderdaad geen € 175 per kwartaal veroorloven. Voor een onderneming die een goed ondernemingsplan heeft en een mooie strategie is € 175 p/k niet zoveel. Waarom schieten er zoveel hosting bedrijven uit de grond ? juist omdat het er makkelijk uitziet en het goedkoop kan. Waarom verdwijnen ze weer ? omdat ze er te makkelijk over denken.
 3. Ligt er aan hoe je het gaat aanpakken, er zijn er al vele en allemaal floppen ze 1 voor 1.
 4. Gaat het om .nl domeinen ? of .com zoja aantallen '? Een voorbeeld www.registrant.nl echter geen aanrader heeft niks in orde niet bereikbaar en stuurt verkeerde facturen met domeinen die je niet geregistreert heb en registraties komen niet aan.
 5. Om hoeveel domeinen gaat het die je wilt reggen tegen een paar euro ? , Er zijn er wel een stel nog alleen over service en goede facturering niet te spreken ;)
 6. niemand van de 67 bekijkers van dit topic op dit moment die mij kan helpen ?
 7. Even een vraag ivm met me administratie. Hoe zit het met stage lopers ? indien je deze een vergoeding geeft per uur/ of achteraf hoe ziet de belasting dit als loondienst ? of zit dit anders in elkaar ?
 8. Mocht je je inschrijven bij de kvk en freelance aan het werk gaan neem even contact met mij op, zit te springen om nieuwe en goede freelance webdesigners voor een aantal opdrachten.
 9. Tja gemiddeld 500 E-Mails die er hier omgaan per dag bij mij alleen dan heb ik nog een collega ook.
 10. Toch lijkt mij dit niet slim, mensen die nu al op jou site komen krijgen denk ik geen erg postitieve indruk door een design niet erg proffesioneel overkomt. Het wordt 100x moeilijker om deze mensen dan nog aan je te binden op het moment dat er wel een mooie design komt, een eerste indruk slaat iemand toch op in ze geheugen ;) En inderdaad hoe heb je de logistiek geregeld nu ?
 11. ;D Eigenlijk bewaar ik zelfden E-Mails, ::) dat kost of heeeel veel papier of heel veel hardeschijven :P
 12. Zijn er scholen in alkmaar die daar intresse voor hebben getoond ?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept