marvino002

Senior
  • Aantal berichten

    88
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door marvino002

  1. En oh ja, nog meer met je gezondheid bezig zijn: http://www.drinkembodi.com/ (misschien iets voor Nederland)
  2. Mijn voorspellingen voor 2009: - kleine ondernemers krijgen ook meer kansen, omdat de 'grote' nu niet liquide genoeg zijn om in te grijpen/ mee te doen - mobiele branche (mobile advertising & mobile internet) gaat nog meer toenemen - meer internationale samenwerkingen - handels blokkades worden meer opgeheven - VS gaat 'hopelijk' een nieuwe fase in, met een intelligente president
  3. Juist Wesley, zo zie ik het dus ook. Een vriend van mij werkt in de containerhandel en vertelt ook over lege verzendingen. Er wordt veel vanuit China geimporteerd, maar niet veel naar geëxporteerd. Zij zijn daar heel erg bezig met alternatieve energie opwekking bijvoorbeeld. Het is een werelwijde hype. Kijk naar dit voorbeeld: http://www.ecovativedesign.com/products.html Als je al ziet wat bedrijven per dag verbruiken. Dit wordt grotendeels verbrand en eigenlijk niet veel mee gedaan. Elders in de wereld kan hier heus iets mee gedaan worden. Dat denk ik!
  4. Hallo allen, Wat vinden jullie van bovenstaande stelling? Ik denk wel degelijk dat dit realistisch is. Je kunt vandaag de dag geld verdienen aan de handel in "afval". http://www.ad.nl/buitenland/2689905/Front_tegen_illegale_handel_in_afval.html http://archief.fembusiness.nl/2001/03/24/nummer-12/Handel-in-afval.htm http://www.indianfeelings.nl/uitvoer-afval-vanuit-nederland-gegroeid.html Graag hoor ik jullie visie!
  5. Maar dat is het juist. Dat heb ik al gedaan, ik heb ook geprobeerd wijzigingen door te voeren, maar het script matched niet op een of andere manier. Ik krijg allemaal fouten en heb er 2 weken over gedaan om de website weer normaal te krijgen. Ik moet dus op zoek naar iemand met veel verstand hiervan, vandaar dat ik me afvraag of er iemand is die zulke mensen kent? ;D
  6. Hallo allen, Er staat al erg veel in dit topic over SEO. Mijn webwinkel is nu enige tijd actief, maar wil nog niet echt lopen! Het is geimplementeerd met osCommerce op de achtergrond. Nu heb ik zelf geprobeerd contributies van osCommerce te implementeren op mijn website, om url's SEO vriendelijk te maken. Maar dit liep uit op heel groot fiasco. Allerlei elementen klopte (en kloppen) niet meer. Geen succes dus. Nu ben ik bezig om personen in te huren voor SEO optimalisatie, maar dit wil nog niet echt vlotten. Het script schijnt redelijk ***** te zijn, waardoor een aantal mij niet kunnen helpen. Hebben jullie tips voor mij of kennen jullie personen die hier wel bedreven in zijn? Dit wetende uit eigen ervaring ofzo? Dank je wel!
  7. Hallo allen, Mijn webwinkel is nu enige tijd actief, maar wil nog niet echt lopen! Nu ben ik bezig om personen in te huren voor SEO optimalisatie, maar dit wil nog niet echt vlotten. Het script schijnt redelijk ***** te zijn, waardoor een aantal mij niet kunnen helpen. Hebben jullie tips voor mij of kennen jullie personen die hier wel bedreven in zijn? Dit wetende uit eigen ervaring ofzo? Dank je wel!
  8. Ja, maar hoe krijg je de spiegels op maat? Dan kunnen wij toch niet allemaal zelf doen? Zou een sociale werkplaats dat bijvoorbeeld kunnen?
  9. Hallo forumgenoten, Ik ben voor school bezig met een mini onderneming. Nu hebben wij iets verzonnen, maar wij lopen een beetje vast. Het idee is om op een lenzendoosje een spiegeltje te bevestigen. Eerst wilde wij dit doen middels een spiegelsticker. Ik kan hier echter geen info over vinden. Dan had ik het idee om een spiegel op maat te laten maken. Deze kunnen wij altijd gebruiken aangezien de afmetingen van de doosjes nagenoeg identiek zijn. Maar ik kan bijna geen leveranciers hiervan vinden. Hebben jullie tips voor mij mbt zoeken naar dit soort leveranciers? Of kennen jullie toevallig personen die mij verder kunnen helpen? Of heb je wellicht een ander idee om spiegels hierop te bevestigen of een element hiervoor te maken. Ik hoor het wel, alvast heel erg bedankt.
  10. Allemaal heel erg bedankt voor de goede reacties. Ik heb inderdaad contact gehad met Remco (ook actief op dit forum) en hij vertelde mij dat het niet haalbaar is ivm de kosten en dergelijke. Wij hebben een max. van 1000 á 2000 euro, dan is dit niet mogelijk. Wat betreft: Is dat niet hetzelfde laken een pak? Is dat ook niet zo'n duur proces om dat te maken. Ik had zoiets inderdaad al in mijn hoofd, maar ik werk in een team. Toch wil ik me hierin gaan verdiepen, ik dacht namelijk dat zij (http://www.difraxshop.com/nl/product.jx?axstoreout_productGUID={89088227-1F03-4795-BE84-21E5A3373F21}) al zoiets hadden ontworpen. Maar is dat niet hetzelfde materiaal, dus hetzelfde proces? Iemand met verstand hiervan?
  11. Dat bananengeval loopt juist wel goed. Het is op verschillende websites uitverkocht en het product is in veel landen verkrijgbaar. Wat is er fout aan een ouderwets koffiezetapparaat? Toch ook niks, waarom is de Senseo dan zo'n succes? In ieder geval bedankt voor je reactie!
  12. Hallo mede forum genoten, Ik ben op dit moment bezig met een onderzoek voor 'ons' product. Wij zijn bezig met een mini onderneming via school en hebben een product idee. Op dit moment bestaat er al de Bananaguard (http://www.bestelkado.nl/scripts/prodview.asp?idProduct=2156), maar daar houdt het dan bij op. Echter zijn er meer fruitsoorten welke kapot gaan in je tas, denk aan nectarines, pruimen, enz. Wij willen nu graag een soort gelijke guard ontwikkelen, maar dan voor ander fruit. Ik las dat de Bananaguard gemaakt is van duuraam kunststof. Ik denk ook aan kunststof voor ons product. Ik heb via google gezocht, maar nog niet mijn antwoord gevonden. Ik heb een aantal advies bureau's gevonden, maar nog geen daadwerkelijke producent. Hebben jullie tips of wat helemaal mooi is, namen van bedrijven? Super bedankt voor jullie hulp.
  13. Ja, in principe is het zo simpel, maar inderdaad die andere variabelen zijn ook interessant. Daarbij weet ik niet of iemand tips heeft hoe ik goed inzicht krijg in mijn ROAS. Want het is wel een tool wat werkt, een vast budget voor Adwords hoeft er dus niet te zijn. Als je maar voldoende inzicht heb in je ROAS. Net zoals het maximale bod op een zoekwoord. Kan dat ook individueel via Google. Ik weet alleen dat het in zijn totaliteit kan, maar niet per zoekwoord.
  14. Hallo forumgenoten, Ik heb het boekje finest 50 e-commerce 2008 laatst aangeschaft en las daar het een en ander in over ROAS. Nu heb ik geprobeerd dit via internet duidelijker te krijgen, maar ik kan er niet veel over vinden. Ik weet dat Hunkemoller hier veel gebruik van maakt en het een goede methode is voor adverteren. Kennen jullie wellicht kenners of mensen met tips mbt dit onderwerp. Dank je wel! :-[
  15. Beste forum-genoten, Ik heb op dit moment al een website, de link is al te vinden op dit forum (zal niet nog een link plaatsen). Nu wil ik mijn aanbod van lingerie uitbreiden. Ik heb net een paar uur gezocht, maar kom maar bij 2 leveranciers uit. Dit zijn: http://www.2bsens.nl/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 http://www.daysofwild.nl/ Voor de rest vind ik er geen één (ja, met flut lingerie kwaliteit van niks). Ik ben dus op zoek naar lingerie net als deze website bijvoorbeeld: http://www.prettyyou.nl/catalog/ http://www.just4woman.nl/ http://www.chiquelingerie.nl/ Ik heb ook al op dit forum gezocht, maar ben niet veel wijzer geworden. Marktrapporten heb ik al gelezen mbt lingerie (via HBD.nl). Hebben jullie wellicht tips of tricks of betrouwbare adresjes in het buitenland? Het gaat dus wel om kwalitatieve lingerie. Hartstike bedankt!
  16. Hartstikke bedankt Helen1. Het is inderdaad gelukt, ik heb de gewichtsinstellingen alleen op een iets andere manier ingesteld. Maar zo moet het wel lukken. Groeten Marvin
  17. Bedankt allen voor jullie reacties. Ik begeef me inderdaad in een niet al te gemakkelijke branche, maar ik zie wel kansen. Op dit moment komen de mensen vooral via advertenties en niet via zoekmachines. Dat probeer ik wel te ontwikkelen. Ik ben nu tevens bezig met Google Adwords en hoop daar meer 'doelgericht' publiek mee te krijgen. Wat betreft mijn lay-out: De interactie en samenstelling van mijn website zijn niet helemaal naar mijn wens. Zo is de SEO niet goed met dit programma, waardoor ik heel slecht producten aan zoekmachines kan koppelen. Daarbij kan ik niet rechtstreeks naar het product koppelen vanuit Google Adwords. Doe ik dit wel, dan zijn mijn deelvensters niet meer te zien. Daar stoor ik mij gigantisch aan!
  18. Beste Vossie, Heb je een link naar deze post?
  19. Super bedankt voor het goede advies. Dat is dan mijn probleem, dit gaat niet lukken bij mijnwinkel.nl. En ik heb nog steeds geen bestellingen na 200 unieke bezoekers in 1 week tijd. Is dat normaal?
  20. Die geven er dus ook geen antwoord op. Ja, 1 antwoord: 'Dat weten wij ook niet!' Maar ik vraag of dit met een opensource module wel mogelijk is. That's it!
  21. Hallo allen, Ik een webshop op dit moment. De software loopt via mijnwinkel.nl, maar niet erg naar mijn zin. Weet jullie of je via een (andere) bepaalde verzendkosten kunt specificeren. Dus: DVD 2,50 verzendkosten Rest 5,50 DVD + Rest = 5,50 Mijnwinkel.nl telde de verzendkosten bij elkaar op dus 8,00. Dat was een flinke tegenslag voor mij! Weet iemand of OsCommerce, Zencart dit wel toestaat?
  22. Dit probleem heb ik dus ook. Ik heb een webwinkel: http://www.allsexstuff.nl Ik heb redelijk wat bezoekers per dag. Ben nu pas bezig, maar heb nog niks verkocht. Weten jullie wellicht, kijkende naar mijn website, hoe dit komt? Zien jullie een 'REDEN' om niks te kopen? Graag hoor ik van jullie.
  23. Allemaal hartstikke bedankt voor het meedenken. Ik heb toch besloten om het op dit moment met mijnwinkel.nl te gaan proberen. Mocht het allemaal niet werken, dan ga ik zeker met jullie tips aan de slag. Ik heb immers toch al voor hun diensten betaald.
  24. Dat vraag ik me dus ook af. Maar als iemand met een mooi en goed voorstel komt dan weet ik het nog niet. Ik heb natuurlijk al een website staan, die moet alleen intern verbeterd worden. Er moet geen hele nieuwe ontwikkelt worden.
  25. Dat weet ik ook. Daar heb ik al met meer personen over gehad, maar ik heb er toch vertrouwen dat ik meet 'duidelijke' website en de juiste promotie toch wel mensen naar me toe kan trekken. Maar ja, zeker weten doe je nooit! Daarom vind ik het belangrijk dat mijn website naar mijn wens is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.