Jump to content

brixters

Junior
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Address
  Hertog van Beijerenstraat 2, Ter Aar, 2461EM, Netherlands
 • First name
  Gerard
 • Last name
  Meijer
 • Company or organization name
  Brixters B.V.
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  netpluswork.nl

Company info

 1. Ik zie het voordeel er niet helemaal van, maar ik begrijp ook alle B2B search engines niet, dus het zal waarschijnlijk aan mij liggen. Betere beeldkwaliteit? Op Youtube zijn zat filmpjes te vinden waar de beeldkwaliteit prima van is. Ligt meer aan de uploader dan aan Youtube. En verder betere vindbaarheid, ik heb daar nog nooit moeite mee gehad op Youtube, dus dat zie ik ook niet helemaal. Ik hoop op meer reacties en het liefst ook van Edo zelf, die wat meer uitleggen en mij overtuigen.
 2. Ook in de hostingwereld geldt nogal eens dat je krijgt waar je voor betaald. Ik heb nooit begrepen dat er veel mensen zijn die qua inkomsten 100% afhankelijk zijn van hun website (zoals bij veel webshops het geval is), maar die zich totaal niet verdiepen in de hostingprovider. Het lijkt vaak of dat deel niks mag kosten. Als je een beetje redelijk draaiende webshop hebt, dan verdient een goede provider zich in 1 dagje downtime voor het hele jaar terug.
 3. Ben ik het helemaal mee eens en haal inderdaad die beoordeling eraf, want dat is wel heel doorzichtig.
 4. Escrow werkt prima, wij hebben het meerdere malen gebruikt. Inderdaad, al deze services kosten geld, maar je kunt dit altijd met de verkoper delen (of nog beter, de verkoper laten betalen).
 5. Zeker doen. Baat het niet dan schaadt het niet.
 6. Een beetje afhankelijk van wat je gaat doen natuurlijk, maar met een instelling 'we kunnen wel een paar maanden met minder' zou ik er niet snel aan beginnen. De meeste ondernemers doen het de eerste jaren met weinig en gaan daarna of failliet of worden succesvol(ler). Verder ben ik het met de rest eens. Geld is uiteindelijk wel belangrijk, maar zal denk ik zelden een drijfveer zijn om te starten. Het is meer een soort ambitie, tenminste voor mij. Als ik bij een baas werk zie ik om me heen altijd zoveel dingen die beter kunnen of die ik zelf anders zou doen. Daar kan ik nooit al te best tegen. Verder is de vrijheid (niet zozeer om te doen en laten wat je wilt, maar vooral om de beslissingen te kunnen nemen die je wilt) en de voldoening van iets dat lukt natuurlijk erg belangrijk.
 7. Ja, nu ik het terug lees deed ik dat best subtiel :) Het was alleen meer bedoeld als een pleidooi voor Adwords, dan om aan te geven dat wij Adword campagnes beheren. Ik zie dat jullie ook iets soortgelijks doen en begrijp dat je daarom de lijst gaf. Bij ons ligt de focus nu echter meer op het gebruiken van o.a. Adwords in eigen beheer voor promotie van webwinkels die wij ook in eigen beheer hebben. De klanten zijn dan de leveranciers van die winkels en zij betalen mee aan de promotie van hun concepten via die winkels. Wij gebruiken Adwords direct om bepaalde productgroepen (concepten van leveranciers) te promoten en krijgen daarvoor van die leveranciers betaald in de vorm van bijvoorbeeld een extra korting op de producten. Wat ik aan wil geven is dat wij niet zozeer op zoek zijn naar mensen die hun Adwords campagnes willen laten beheren, al is dat inderdaad wel iets wat we nog steeds doen.
 8. Dat is inderdaad waar dat soort bedrijven op speculeren. Ze kopen 1000 namen en als er 1 bedrijf het bedrag neerlegt, dan hebben ze de overige 999 terugverdiend. Het is overigens niet altijd zo dat je er niets aan kunt doen. Als een bedrijf al bestond en er is duidelijk dat een andere bedrijf de domeinnaam alleen maar gekocht heeft om erop te speculeren, dan sta je redelijk sterk bij de rechter. De meeste bedrijven laten het in dat geval niet op de rechter aankomen en geven je het domein tegen kostprijs (meerdere malen meegemaakt).
 9. Dat is nog nooit aangetoond. Dat zou namelijk betekenen dat als ik een voor Google negatieve site maak en daar links opzet van mijn concurrenten, dat ik hen daarmee negatief kan beïnvloeden en dat gaat in tegen de filosofie van Google dat dat nooit mogelijk mag zijn. Dat klopt inderdaad, maar doet niets af aan het andere verhaal.
 10. Check even bij je developer of dat kan. Een (hidden) frame kan nl. gebruikt worden voor andere dingen dan informatie tonen aan bezoekers. Dat kan ook altijd met een inline frame (iframe). Frames zijn echt nooit nodig.
 11. Er is nog nooit aangetoond dat dit waar is. Wel dat links geen effect kunnen hebben, maar niet dat ze een negatief effect kunnen hebben. Dat is wel waar. Uiteindelijk zit je te wachten op kopers, niet op traffic.
 12. Er is tot nu toe niet veel verder op ingegaan, maar Google Adwords zou voor jou wel degelijk zeer veel kunnen betekenen. Het is een van de weinige manieren waarop Google geld verdient en je bent vast wel op de hoogte van het feit dat het niet echt slecht gaat met dat bedrijf. Wij beheren Adwords campagnes voor onszelf en van andere bedrijven en we hebben zelden een ontevreden klant gehad. Dat zegt iets over ons, maar met name ook over het product Adwords.
 13. Het advies wat ik je zou geven is; verwijder de frames en gebruik ze nooit meer. Alle zoekmachines hebben moeite met frames. Verder is het bij jou op deze site ook nog eens totaal nutteloos. Als ik naar www.barafoli.nl ga zie ik hetzelfde als wanneer ik naar de pagina ga die in het tweede frame geladen wordt, nl. www.barafoli.nl/cms/index.php. Verwijderen dus.
 14. Met alle soorten van respect voor jou, maar je website is nog verre van wat het zou moeten zijn voor een goedlopende internetwinkel. Te beginnen bij het lettertype wat je gebruikt. Waarom moet dat zo dik en schreeuwerig. Verder, wat wil je nou precies van iemand die bij jou op je website komt? Zoals al eerder gezegd is je naam 'misleidend'. Niet in de zin dat je mensen wilt misleiden, maar mensen denken al snel dat je servers verkoopt of inderdaad aan hosting doet. Als mensen een maatwerk pc willen, dan moeten ze je eigenlijk gewoon bellen of mailen. Dat is niet echt geweldig natuurlijk. Waarom richt je die OSCommerce shop die je onder het kopje 'webshop' hebt staan niet zo in dat mensen daar hun pc kunnen samenstellen en bestellen? Dat is geen probleem met OSCommerce en kan zonder contributies. Als ik jou was zou ik een mooie template kopen/laten maken voor OSCommerce, en die zo inrichten dat dat gewoon je site is. Laat al die tekst die je nu hebt achter wegen, of verwerk het in je shop. En doe wat aan de naam, maar dat zal moeilijker zijn nu je flyers hebt laten maken denk ik. Succes!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept