Jump to content

NLServers

Super Senior
 • Content Count

  110
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • First name
  Pim
 • Last name
  de Greef
 • Company or organization name
  NLServers
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

Recent activities

 1. De AV gelden wanneer ze op de juiste wijze van toepassing zijn verklaard. Het opvraagbaar laten zijn is volstrekt onvoldoende, maar daar is in andere draadjes al meer dan genoeg aandacht aan besteed. Ja ok. Maar de offerte laten tekenen lijkt me inderdaad logischer dan de AV laten tekenen. Ik zeg niets meer ::)
 2. Tekenen? AV gelden altijd mits je ze niet onredelijk zijn of in strijd met de wetgeving en je het vermeld in je offerte dat ze opvraagbaar zijn (of afdrukken op de achterkant).
 3. Als het echt in plaatjes moet zijn, sleutelwoorden in de kleur van de achtergrond zetten in de HTML code is dan een optie.
 4. Kan je aangeven waar je dit vandaan hebt, heb namelijk eerder eens daarover geinformeerd maar kreeg toen te horen dat er nergens wettelijk is vastgelegd dat er perse 2 aanmaningen verplicht zijn voordat een vordering naar een incasso/deurwaarders bureau mag. Volgens mij is die bewering niet juist. Er moet minimaal een factuur en één laatste aanmaning/sommatie gestuurd worden. De tussentijdse herinneringenen/waarschuwingen zijn een kwestie van klantvriendelijkheid en doen vziw juridisch gezien niet ter zake. Bedankt voor de reacties. Maar nu weet ik het niet meer. Wat zij
 5. Dat is vreselijk, 4ton schuld door stelend personeel? Maar goed, welkom! Waar ben je nu mee bezig, een transportbedrijf weer?
 6. Ik zou eigenaar, maar eigenlijk liever niets erop zetten. Wat betreft de achterkant: blank lijkt me het mooist. De volgorde ziet er goed uit (de algehele opmaak sowieso) en een adres en alle contactgegevens zou ik er sowieso oplaten. Da's wel zo netjes en betrouwbaar overkomende.
 7. Zijn dat particuliere klanten? Ik betaal mijn loodgieter altijd prompt... (trek je van die zeurpieten niks aan - ik heb je een reusje gegeven ter compensatie) ;) Ja particulieren, maar ik kan amper een indicatie geven van de kosten omdat je soms aantreft dat er een stekker uit is, letterlijk en soms ben je uren bezig. Zodoende heeft men niet altijd *genoeg* geld contant in huis. Bedankt voor het reusje he :) maar toch, wat is alvs?
 8. Ik ook niet. Ik heb er 8 dagen van gemaakt vanaf heden, en het meeste laat ik vooruitbetalen. Alleen met reparaties gaat dat niet, en als men geen geld in huis geeft zal ik het vertrouwen gewoon moeten geven natuurlijk. De een maakt het op z'n net gerepareerde PC direct over maar de ander is waarschijnlijk te druk om z'n pc activiteiten weer te hervatten. Bedankt allemaal voor de adviezen. P.S. ik kreeg een kneusje met de motivatie 'Na alle discussies over alvs snapt hij er nog steeds niks van' Wat is alvs? Niet iedereen kent hier alle termen.
 9. Het is geen lening, je moet gewoon 18K inleggen bij de inschrijving.
 10. Herinneren is meer een kwestie van klantvriendelijkheid en beleid, dan van 'mogen'. Een sommatie stuur je nadat alle normale zakelijke contact niet tot betaling heeft geleid en de laatst geboden termijn royaal is verstreken. Ik houd zelf een tijdschema van 30-90 dagen aan. Dus ik mag ook 8 dagen aanhouden en na, pak 'm beet, 12 dagen een aanmaning/herinnering sturen?
 11. Ik hoop dat ik het goede subforum heb. Ik heb een klant die over de 14 dagen zit van de factuur (mag dat eigenlijk korten? bijv. 7 dagen?). Ik wilde weten hoevaak en wanneer ik herinneringen en uiteindelijk een sommatie mag versturen? Edit: even naar dit forum verplaatst. Automatisering en internet was niet echt het onderwerp. [titel aangepast - mod]
 12. Ik weet niet bij welke KvK je bent geweest (ik bedoel dit niet verkeerd) maar een van je ouders moet toch ECHT garant voor je staan.
 13. Bedankt voor de felicitatie. Tja, ik vond het ook vervelend, maar ze moeten ergens een lijn trekken he. En dat is 18. Hiervoor moet je bij de staat zijn.
 14. Ik ben vandaag 18 geworden. Ik weet als GEEN ander dat je pa of ma toch echt bij je inschrijving aanwezig moet zijn. Of je moet een handlichting krijgen van een rechter, maar ja, toch weer die verdomde ouders he. ::)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept