Jump to content

Ard-Sc

Legend
 • Content Count

  2,312
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

218

Personal info

 • You are:
  adviseur
 • Gender
  Male
 • First name
  Ard
 • Last name
  Ramaekers
 • Company or organization name
  YG
 • Website address
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

 1. Omdat eenvoudige besparingen zeker in de vakantietijd altijd welkom zijn geef ik even een kick aan dit topic. Een paar jaar geleden reeds de electriciteitsaansluting meer in lijn gebracht met het werkelijke gebruik (besparing honderden euro's per jaar). Voor wat betreft het gas was dat lastiger. Stedin vroeg destijds meer dan 800 euro om de gasaansluiting te wijzigen, dat betekende dat je een terugverdientijd had van minstens 3 jaar voor je die terug verdiend had. Blij dat ik dat toen niet gedaan heb. Want inmiddels is Stedin blijkbaar met een of andere actie bezig. Kort sameng
 2. Precies Raoul, dat was ook mijn gedachte. Stel dat je de auto (accu) 's ochtends leeg rijdt en je 's middags na de lunch de andere auto meeneemt is het zakelijk nuttig om er 2 te hebben. Het argument van redundantie kan ook van toepassing zijn. Om 1 werkende Fyra-trein te rijden, moet je er 6 op de balans hebben staan.
 3. Wisseling van de wacht. De hotels en b&b's kunnen natuurlijk een arrangementje maken, maar welke kansen voor ondernemers zie jij?
 4. Naast de tip van de proefplaatsing kan het wellicht ook zinvol zijn om navraag te (laten) doen of deze kandidaat recht heeft op de No-Risk-Polis vanuit het UWV.
 5. Weeronline geeft zelfs een 7 voor het barbecueweer morgen! Helaas (voor mijzelf) kan ik er niet bij zijn. Graag wens ik iedereen een inspirerende dag toe morgen.
 6. Goed gevonden Highio. Dan is het denk ik meer wijsheid als ik het alvast daar doe. Dan komt er ook weer beweging in een topic wat al 6 jaar stil staat.
 7. Ik heb onlangs een zakelijk boek gelezen wat voor veel ondernemers een actueel thema bevat. Ik zou daar best een korte review over willen schrijven. Is dat iets voor die plek of kan dat beter als een gewoon topic?
 8. Eens gaan zoeken op uitzendbureau/uitzendburo?
 9. @Danny: misschien eens een A/B test houden met verschillende verpakkingen? Bv plat doosje tov envelop. Wel of geen logo's zichtbaar etc. Ik vind het idee van Wouter ook erg sterk. "Nederlandse postbode's erg tevreden over FT sokken ..."
 10. Ik geef alleen even feedback over "het eerste gevoel": mooie site! Mooi qua kleurgebruik en fotowerk. Dus lekker met de tips van de anderen hier aan de slag. Dit is in ieder geval een site waar het zinvol is om er extra moeite voor te doen. Veel succes!
 11. Uitstekend punt Ties. Regeltjes kunnen "de burger" echter maar slecht beschermen. Of het boefje nu Vie d'Or heet, Easy Life, DSB, ING of Aegon, de onwetende burger wordt een loer gedraait waar hij bij staat als het draait om financiële producten. Regels of niet, toezicht of niet. Ik geloof in het zelfreinigend effect van crowdfunding. Je kunt je van te voren zelf een mening vormen aan wie je geld geeft tegen welke condities. Veelal zijn de bedragen te overzien. Spant iemand zich onvoldoende in om zijn afspraken na te komen dan wordt hij feitelijk publiekelijk (in de crowd) aan de sch
 12. Hoeveel doelpunten zijn er inmiddels totaal gemaakt? Daar krijg je ook behoorlijk wat bonuspunten voor. En de topscoorder?
 13. Ik wens Frans en Peter een mooie wedstrijd toe.
 14. Mooi initiatief! Waar ik alleen van op kijk (gezien het kaliber van de participanten), is de naam van het hele gebeuren: "Certificeerbare Eenheid Ondernemerschap"
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept