Jump to content

Hector Knutselaar

Junior
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Hector Knutselaar

 1. Hallo SE2012. Dank je. ik zal je vanvond een pm sturen.
 2. Dank je Ron. Nee ik moet me niet schamen. Maar toch erg onzeker geworden. Ik probeer zeker wat tijd voor mezelf te nemen. Bijvoorbeeld door weer te sporten. Qua vergoedingen zit dit wel goed. het is alleen zo dat elke gesprek me werkelijk anderhalve dag kost. Ik stort helemaal in. En met een behandeling van 3 dag delen per week kan ik strx niet aan de slag. Ik vraag me af welke mogelijkheiden er zijn om op adem te komen op het niveau van de gemeente, of welke instantie dan ook. De schulden zijn niet zo hoog want ik heb een hoop al afbetaald. Maar mijn energie is er niet meer.
 3. Hallo. Ten eerste ben ik een grote fan van deze forum. Al jaren lid maar post nooit. Voor privacy redenen heb ik besloten Mijn gegevens te wissen op deze account. Er zijn zeker een paar mensen hier die mij persoonlijk kennen. Zoals de titel het al aangeeft ben ik radeloos en zoek advies. Een stappenplan om terug te vechten. Ik ben sinds 2001 Zzp-er. Afgestudeerd in de cultureel sector als kunstenaar in 1997. Ik heb eerst jarenlang geëxposeerd in binnen en buitenland. Veel werk, weinig verdiensten aangezien ik altijd ongesubsidieerd te werk ging. Eigen keuze dat weet ik. Een paar jaar later ben ik begonnen met het ontwerpen voor de music industry. Merchandise, Hoezen, Illustraties en zelf een heuse online winkeltje. Na een aantal jaren werd dit zelfs een begrip. Naast het exposeren en ook als muzikant actief in binnen en buitenland werd dit een full time gelegenheid. 7 dagen per week aan het werk of reizen naar het volgende optreden. Alles op eigen kracht. Geen booker, geen agent en geen subsidie. In 2009 richtte ik een VOF en met behulp van een BBZ lening ging ik investeren. Immers hoe groter de inkoop hoe groter de marges zouden worden. Jullie raden het al. Crisis. Wellicht verkeerde keuzes. Uiteindelijk gaf ik in 2013 de VOF op en verloor alles inclusief mijn stock en belande met geen werk en veel schulden. Ik ben nog steeds bezig op te krabbelen. Mijn huisarts roept al 2 jaar dat ik een burn out heb. Sinds November zoek ik hulp bij PsyQ (Nare herinneringen komen naar boven uit mijn jeugd. Ik ben in 1988 gevlucht naar NL). Ik heb woede aanvallen, depressief klachten, lichamelijk en geestelijk op. Ik zie mijn dochter, vriendin, ouders en vrienden al maanden niet meer. Ik schrijf dit omdat ik niet meer weet waar ik kan beginnen. De instanties die ik bel zeggen niet zoveel te kunnen doen zolang ik mezelf als persoon niet failliet verklaar. Of zeggen helemaal niets. Ik kan niet eens aan een behandeling bij PsyQ beginnen omdat ik toch moet werken om o.a. mijn huur te betalen. Ik hoop hier advies te kunnen krijgen. Waar heb ik recht op? Waar kan ik beginnen? Ik denk niet zo helder meer en zie de toekomst somber aan. (Zucht. Schaam me ook dood)
 4. Hallo; Nog een paar opmerkingen: - Inderdaad! Hier moet een detail pagina komen voor elke shirt. - Uit eigen ervaring: Je shop moet in het engels. Al is deze genre populair in Nederland. Hier zul je niet zo snel iets verkopen. - Kijk of je nieuw bands kan promoten door hun shirts op je site te verkopen. Kijk dsnoods naar Trashmark in Duistland. Zij drukken tshirts voor bands on tour in Europa. Meestal americans. Wat de band overhoudt kunnen ze terug geven en dit gaat op hun weshop. Wellicht kan je een aantal shirts dan overnemen en dit exclusief presenteren op je site. - Myspace myspace myspace myspace. Hierdoor heb ik zelfs tussen de 26000 en 14000 hits per maand. - Bedenk vooral dat de klant verwend is. Al kennen ze je webshop zullen ze niets kopen zolang ze niet bij de hand genomen worden ;-) - Laat iemand op een aantal festivals staan. Flyeren en laten zien dat je er bent. Succes!!
 5. Ik denk dat het erg moeilijk wordt de belastingdienst te overtuigen dat deze persoon geen belasting hoef te betalen op mijn inkomsten. toch een debitcard in nederland? ..{Op vrijdag 19 januari 2007 heeft Visa in Amsterdam de introductie van V PAY aangekondigd. Daarmee betreedt Visa in samenwerking met Equens de Nederlandse markt voor debet betaalkaarten. Met V PAY hebben de Nederlandse banken, consumenten en winkeliers een aantrekkelijk alternatief.}
 6. Mmh! Hou wel van zwart. Dit doet me denken aan bekende italiaanse mode sites met een uniek collectie. Fris een vrolijk gaat meestal toch snel naar Hema, Bijenkorf ...etc. Welke producten verkocht worden en je doelgroep moeten de sfeer van je site bepalen. Wat ik niet goed vind is je logo. Omdat sommige letters "versierd" zijn is de kerning er tussen belabberd. Niet dat het gelijk moet zijn maar voor het oog iets meer een geheel word. Tip: Maak de laatste A net zo groot als je begin letter ( V ), en zorg dat de letters daartussen iets meer een geheel vormen. Ook de motto eronder moet kleiner. Nooit breder dan je logo. Zie het als een platform of ondersteuning waarop je je logo op zet. By the way, 1 keer fade is genoeg... daarna wordt het irritant. Succes
 7. By the way. Ik heb dus op 06 - 04 - 07 mijn site online gezet. Zoals ik verwachte heb ik een hoop orders binnen maar allemaal vragen ze Paypal. Misschien toch een PSP bedrijf gebruiken anders kan ik naar al het geld gewoon fluiten. Weet iemand een redelijk bedrijf met niet al te hoge tarieven?
 8. Nee; Paypal zegt dat ze verbonden zijn aan de Nederlandse regelgeving en dus kunnen ze niets anders voorstellen dan toch proberen een creditcard ergens vandaan te halen.
 9. Ik heb inmmidels mijn limiet bereikt bij Paypal. Dus moet ik nu een credit card invoeren. Een virtuele creditcard is voor mij onbekend. Ik zal hiernaar kijken. mmmh! Kan dit? En is dit een nummer dit ik gewoon kan laten registreren bij Paypal? Ik hoef trouwens niets te kopen ermee. Alleen een registratie bij Paypal. Ik ben vaak in het Buiteland (band) dus het hoef geen vakantie te zijn. ;) ps: Dank voor de reacties trouwens
 10. Ik heb het al 2 keer aangevraagd! Niet gelukt omdat er niet genoeg zou omgaan op mijn rekening (heb ik sinds kort dus kan dat inderdaad niet als ik niets kan verkopen). Bij de BKR is niets te melden dus zal dit wel goed zijn. Een betaaldienstverlener is toch geen optie. Als je op mijn site kijkt zie je dat wat ik verkoop bedoelt is voor een select groepje liefhebbers. Ik zal nooit meer dan 200 shirts per ontwerp maken omdat het exclusief is en niet bedoelt om heel veel mensen te bereiken. Dus 100 euro abonnementskosten per maand naast de kosten van het drukken, royalties ....etc zijn te hoog.
 11. hallo; Ik ben nieuw hier en vond deze site omdat ik op zoek ben naar informatie over een creditcard. Ik ken het probleem van Jelmer goed. Ik ook kan geen creditcard krijgen omdat ik geen vaste inkomen heb. Dit is wel een vereiste bij de meeste banken. Met een zakelijk rekening moeten (bruto) hoog bedragen per maand omgezet worden wil je in aanmerking komen voor een card. Dit is begrijpelijk maar ook erg lastig voor een kleine bedrijf. Zodoende is het me nu gelukt om Ideal voor nederland te registreren maar de meeste van mijn kopers wonen buiten Nederland. Dus als ze merken dat ik geen Paypal accepteer bv. gaan de orders vaak niet door. Iemand ervaring hiermee. de KVK weet geen oplossing een het lijkt alsof je in Nederland geen mogelijkheden hebt om een webshop te beginnen zonder een behoorlijk inkomen of een lening. Maar misschien vergis ik me.. Overigens is dit mijn site, online sinds gisteren. Ik heb al 7 orders binnen maar allemaal amerika of Europa. Allemaal vragen ze een paypal account. [promotie verwijderd door mod]Je kunt je website vermelden in je profiel!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept