Jump to content

Roy van Peufflik

Super Senior
 • Content Count

  156
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Address
  Monsterstraat 4 i, Oss, 5341EB, Netherlands
 • First name
  roy
 • Last name
  v peufflik
 • Company or organization name
  No limit handelsonderneming
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 1. Geef het even wat tijd vaak komen mensen pas als ze problemen hebben. Je zult met dit soort advertentie's ook eigenlijk om te twee weken moeten adverteren. Nu is het wel zo dat het response op dit soort advertentie vaak heel laag is. Dus verwacht niet dat je door 100 mensen gebeld wordt je mag blij zijn als 1 of 2 klanten je door deze advertentie bellen.
 2. Zo is inderdaad een flinke brand geweest gelukkig dat het niet overgeslagen is.
 3. \sascasme modus aan: En nog even en we moeten als bedrijf gaan zitten wachten tot ze met jou contact opnemen want je mag ze niet meer bellen en niet meer mailen. Dus we wachten ze thuis/op het bedrijf maar op omdat we ze anders niet te pakken kunnen krijgen. \sarcasme modus uit
 4. Denk dat het heel lastig wordt om op prijs te winnen aangezien de grotere webshops met marge's werken tussen de 1 en 3 procent op veel producten. En laat dat nu vaak net het verschil tussen jou en hun zijn wat ze aan korting krijgen omdat ze in het groot inkopen. Denk dat je inderdaad je beter kunt richten ( zoals hier boven ook al gezegd ) op het gebied van kennis en service dan op het gebied van prijs.
 5. Hans die heeft geen tijd om te reageren, is nu druk bezig alle goede dingen die genoemd zijn in dit topic. Om die in de praktijk uit te voeren.
 6. Vabel Denk dat dropshippen nog niet een slecht idee is hoor je moet alleen zorgen dat je wel een betrouwbare partner daar in vind zodat je weet dat ze de kennis in huis hebben om je goed te helpen. Voordeel van dropshippen is dat je een groter assortiment hebt met voorraad en dat er toch de volgende dag geleverd kan worden. Nadeel is dat je nooit zeker weet of het goed gaat aangezien je geen invloed hebt op het verzend proces en dat je vaak niet de enigste aanbieder bent dus exclusief ben je dan vaak niet.
 7. Let wel op ik meen dat facebook het zelf niet zo meer op like en winactie's heeft dat ze hier iets tegen gedaan hebben zodat bijna niemand dit meer doet. Lees even goed de voorwaarden bij facebook door.
 8. Bol werkt niet op die manier die hebben een eigen voorraad, maar kijk je naar een speler als centralpoint die draaien uitsluiten op dropshipments en dat is toch ook geen kleine speler.
 9. Heel simpel gezegd als je als nieuwe klant binnenkomt krijg je nooit meteen de scherpste prijs. Aangezien de groothandel niet weet met wat voor klant hij van doen heeft. En geloof me zijn heel veel bedrijven die beloven veel te kopen en dan 1 order per maand plaatsen. Dus groothandels geven niet meteen de beste prijzen je zult eerst moeten laten zien dat je ook daadwerkelijk de omzet bij hun gaat doen die je zegt te gaan doen. Dus zoals al eerder aangehaald je zult eerst moeten laten zien wat je kunt voor je kunt gaan onderhandelen over prijzen.
 10. Facebook add is een leuke elke keer krijg ik de melding promoot je bericht extra tot je het gaat doen. Dan krijg je de melding dat dit niet kan vanwege de content :)
 11. Nee heb het na gevraagd was echt 119 euro ex btw voor 2 jaar.
 12. Ik kreeg van de week een mail van kortingsplek.nl om daar op te adverteren maar kan helemaal nergens wat vinden over deze partij terwijl ze al vanaf 2012 actief zijn. Nu deden ze aanbod om voor 119 euro ex btw daar te adverteren en dit was dan voor 2 jaar en dan kon je onbeperkt advertentie's zetten. Ze schermen er ook mee dat ze al klanten hebben als kruidvat en etos en dat soort partijen en dat ze een samenwerkingsovereenkomst hadden met audax. Nu klinkt het allemaal heel mooi maar ben toch een beetje wantrouwend aangezien ik nergens iets van ze kan vinden zowel negatief als positief s
 13. Ben het niet helemaal mee eens dat je het met een 13 in dozijn webshop het niet redt hangt van meer dingen af dan alleen hoe de webshop er uit ziet. Maar als je zelf veel moet aan passen en het allemaal maar half werkt omdat je niet weet hoe of wat. Haken de mensen sneller af dan dat het gewoon goed werkt en ze het bij een 13 in een dozijn webshop moeten kopen.
 14. Het kan bij bepaalde producten ook negatief werken. Ik weet nog dat op de sokkensite van een HL lid een retourrecht van 60 dagen stond en ik toen de vraag stelde of ik dan sokken in huis kan krijgen die daarvóór al 60 dagen bij een ander in huis hebben gelegen. Maar wat dan nog als de klant na 60 dagen de sokken netjes terug stuurt wat maakt het voor jou dan uit dat jij die sokken krijgt ? Wie weet hebben ze wel een jaar ergens in een stoffig magazijn gelegen voor ze naar de klant gestuurd zijn. Zolang ze niet gedragen zijn en gewoon netjes verpakt zijn zou dit toch geen prob
 15. Ook zou ik zeker even bij Biedmeer gaan kijken of cmspecialist
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept