Jump to content

wHiTeHaT

Junior
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-5

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Address
  Gijs van Aardennestraat 34, Herten, 6049HV, Netherlands
 • First name
  Henry
 • Last name
  Withoot
 • Company or organization name
  Flyerwall
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketi
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Roermond
 • Phone number
  0629258645
 • Branch
  Innovatie & concepten

Vision

 • I'm looking for people who
  interesse hebben in advertentie technieken en deze willen uitwerken in groepsverband ,. zodat hierdoor bestaande adverteer bedrijven niet de monopolie hebben.
 • My opinion about entrepeneurship
  werk is werk
 • My opinion about innovation
  het kan niet nieuwer.
 1. Waar ik zelf wel gerust iets over kwijt durf is het volgende. Op het moment suprême , stel ik krijg die financiëring rond. Dan moeten bij mij alle bellen gaan rinkelen, om dan die adverteerder over te halen , hoe je dat doet, hoe je m zover krijgt , ook al is het maar 100,- , wat niet veel klinkt. Hier komen vertegenwoordigers kwaliteiten bij kijken, ongeacht je kennissen kring, ongeacht die paar extra klanten die via je kennissen nog eens extra aangeleverd worden, uiteindelijk moet je toch een strategie uitwerken. Tuurlijk.. ik besef dat een goede start je niet gelijk windeieren legt voor de toekomst. Dit is een punt waar ontiegelijk veel aandacht aan besteed dient te worden, en niet uiteindelijk , maar eigenlijk vooraf. Toegegeven, hier scheelt het nog aan, maar ik weet dat er wetende zijn die mij hierbij kunnen helpen.( ik heb een goed vrouwtje die wel wat overtuigingskracht heeft , daarnaast zijn we zelf ook niet de beroerdste) Is het niet zo dat ik mij hiervan bewust ben , en een deels antwoord hierop heb, ik mijn eigen vraag beantwoord of oplos? Dat ik dus weet dat je als ondernemer er niet alleen voor staat? Er andere ondernemers zijn die je behulpzaam kunnen zijn? Of dat nu hier gratis is, of er uiteindelijk zelfs voor gaat betalen , en soms ook nog graag. sorry.. maar als ik nou iemand anders zijn berichtje zou lezen met bovenstaande, dan denk ik toch...da's nog niet zo'n verkeerde...kuch..kuch ;D
 2. Hallo Merkava Je eerste vraag beantwoord ik niet , maar om je niet met totaal onbeantwoorde vragen te laten lopen.. zeg ik.. denk eens na.. in welke markt begeef ik mij.. ok.. hou het voorjezelf ;) In principe zou dit al met 1 scherm kunnen , maar kom op, ik wil toch wel serieus genomen worden. de optie van spoon zou best kunnen , laten we zeggen dat ik er een gewone werkweek van zou kunnen maken , 5 dagen dus ,mijn markt heeft een X aantal koopzondagen, zaterdag is overal open , daarnaast richt mijn markt zich op het publiek , als ondernemer is het niet ongebruikelijk om ook na zessen te werken. Over de marges maak ik mij geen zorgen , punt is , input is laag, omzet is hoog. Je vraag mbt vraag van dienst. In de advertentie sector bestaat geen vraag, adverteren is iets wat je als ondernemer gewoon moet doen, er zijn er altijd die zeggen het niet nodig te hebben, vergetende dat kleine berichtje. Daarnaast is het een vernieuwend concept, mede door de lage prijs creër ik een instap model. Wat is nou 100 euro voor een ondernemer met het oneindig kunnen aanpassen van zijn reclame. Ken jij de prijzen van de huidige aanbieders , schandalig is nog teveel type werk ervoor.
 3. precies spoon , zo dacht ik ook, maar helaas pindakaas , die bkr die ik heb opgelopen in de periode van het ontslag draait me hier de nek om. De dag van de posting heb ik nog een aanvraag ingediend voor een krediet. Nog niks gehoord iig. Welteverstaan , het gaat hier om een registratie van een postorder bedrijf , ik weet geen eens welke , vrouwtje had iets besteld. Ik heb persoonlijk nog geen navraag gedaan bij het bkr over de status/code van de registratie. wel kan ik je vertellen dat mijn vrouwtje toen ik ben gaan werken, een scootertje heeft kunnen leasen ( zonder mijn medeweten , zodat ik optijd op mijn werk kan komen), dus ik weet even niet meer de werkwijze van dergelijke krediet instanties.Natuurlijk zou een bank kritischer kunnen zijn hierin.
 4. Precies , de schermen, te weinig ervan , idd veel potentie, en juist het leuke eraan is het leuke. Het punt is juist om de toko's over te halen zo'n scherm te plaatsen zonder kosten voor hun , daarnaast hoef ik deze niet over te halen , anders zou ik het me alleen maar moeilijker maken. Financiëel sta ik heel slap , na een ontslag van mijn vroegere werkgever en een salaris tegoed van pakweg 8000,- ben ik faliekant in de problemen gekomen. Sinds vorig jaar mei heb ik weer zin gekregen om te gaan werken , ik was super anti-werken geworden door het ontslag , ik had geen vertrouwen meer in werkgevers. (vorige werkgever heeft zich 1 week na uitspraak van de rechter faliet laten verklaren). Zoals eerder aangegeven mag ik dit jaar een een financiële meevaller ontvangen van de BD. Theoretisch ben ik dan "schuld vrij" . En kan ik eindelijk eens rustig slapen. Daarnaast werk ik nu 6 dagen van de week , dus gewoon als werknemer. Ik heb op dit moment handen tekort , ik ben namelijk bezig om een nieuwe website op te zetten, als zijnde product van de website waar je net geweest bent. Hier bied ik dan mijn service nog goedkoper aan. Ondernemers kunnen dan niet meer om de prijs heen. De huidige website dient dan ook nog aangepast te worden , en zal een vorm aan gaan nemen tbv instore-digital-signage , dus voor de eigen producten. Er komt dan een link naar de nieuwe site die mijn nieuw concept herbergt. Aangezien ik eigenlijk alleen maar hardware benodig en bevestigings materialen, en een beetje fatsoenlijk gereedschap , is mijn financiële behoefte heel simpel te verdelen onder deze. Omdat ik eerst in mijn eigen regio hiermee wil starten dacht ik in eerste instantie aan zo'n 10.000,- . Wanneer dat slaagt het eerste jaar ben ik in principe direct financiëel onafhankelijk. Ik zou hiermee dan zo'n 10 ( 2 heb ik er al) schermen kunnen lanceren , regionaal adverteren in dagbladen tv-krant e.d , daarnaast ook van mond-op-mond reclame en vooral de kennissen kring. Natuurlijk wil ik uitbreiden en mijn intuïtie zegt mij dat ik dan wanneer het loopt, er niet te lang ermee moet wachten. als voordeel heb ik dat ik ook nog naar het grensgebied kan uitwijken. Geografisch bevind ik mij hiervoor op een perfecte locatie.
 5. Indien u uw bekende toch wilt onthouden van het aangifte doen, adviseer ik u eens een incasso-bureau in te schakelen en hieraan de situatie eens voorlegt, ik kan mij heel goed voorstellen dat dit voor dezen niet de eerste keer zal zijn dat zoiets gebeurd. Deze mensen zijn vaak heel duidelijk en ongeremd in het opstellen van betalings verzoeken, en zullen uw bekende heel duidelijk kunnen maken in welke situatie hij zich op dit moment bevindt. aangezien het een bekende betreft kan het idd zo zijn dat deze U niet serieus neemt omdat hij uw zwakte erkent. Wanneer u hem deze mogelijkheid nog een laatste maal bied behoud u uw eigen eer en handelt u naar geweten voor de volle 100%. U kunt dan alsnog altijd aangifte doen.
 6. Persoonlijk zou ik zeggen.. blijf ervan af. Maar.. het zou natuurlijk ook kunnen dat dit een neven bedrijf is van een grote speler op de hosting markt. Dit soort bedrijven heeft dan zoveel bandbreedte over en tot haar beschikking dat men een hogere omzet probeert te behalen via dit soort acties, in dit geval is de onbekendheids-factor , de strategie. Wanneer er een bepaald punt bereikt is word de actie stop gezet of gewijzigd . De inkomsten worden geïnvesteerd in nieuwe apparatuur, innovaties , energie kosten e.d. slimme zet dan zou ik zeggen ;) Grtzz wHiTeHaT
 7. Ik weet niet of het wettelijk toegestaan is , maar waarom één bank? Omdat je pas begint is mijn eerste ingeving , maak gebruik van de gratis Ideal service van de postbank , en maak dan aan het eind van de maand alles over naar bv de rabobank? Vanuit hier doe je je eigen betalingen. Grtzz wHiTeHaT
 8. Ik zoek helemaal geen medewerker? ( ik hoop nu dat het een en ander duidelijk is en dat er bepaalde dingen waarschijnlijk onbewust verdraaid zijn geworden, en u nu ook waarschijnlijk mijn commentaar hieromtrent geheel of deels , hierop gemaatstaafd ziet) Een partner zou nog enigszins mogelijk zijn, maar dan niet een die hetzelfde doet als ik. Bv met een grafisch ontwerp bureau of reclame-bureau die zich bezig houd met naamborden, drukwerk enz , maar dan niet in digital signage. Sta ik helemaal voor open. De reden dat ik dit topic gestart ben is omdat ik diezelfde avond vluchtig een topic had gelezen waarbij iemand een reactie had gezet dat deze zijn ondernemingsplan had opgesteld samen met zijn , als ik het goed gelezen had, verzekeraar of accountant. Tevens ben ik ook op site's beland waarbij er tegen betaling een ondernemersplan vervaardigd werd. Vandaar ook dat ik mijn vraag helemaal zo gek niet vond klinken. Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat dit "samen" op papier gezet moet worden en uitgebreid besproken dient te worden , ik mag toch hopen dat dit sowieso al voorop staat.
 9. Beste spoon , er is tot nu toe nog nergens gevraagd hoever ik met mijn plan ben. Maar allee, ik heb deels een ondernemingsplan zelf geschreven , een spontane , niet een volgens de richtlijnen. Deze heb ik een aantal mensen laten lezen, ook ondernemers. Het punt is , velen die ondernemer zijn die ik ken, hebben nooit naar de bank hoeven gaan , die konden of hadden de financiële middelen zelf. Dus ik vertrouw hier eerlijk gezegd niet zo op. Desalniettemin is het een heel consequent plan, het zegt waar het op slaat en ik kan ook heel veel do's en dont's opnoemen. Mijn bedrijfje bestaat ook al, waarschijnlijk is dit een aantal mensen hier ontschoten , maar het komt niet tot zijn recht omdat er een financieel gebrek is. Aangezien er dit jaar een financiële meevaller is , kan ik ook met rechte rug naar een bank toe stappen, en zal ik niet direct op mijn huidige financiële toestand geprofileerd worden.
 10. Indien u dat bij mij bespeurt, zal ik dat niet ontkennen. Zoals ik al eerder aangaf heb ik mijn doel nog niet bereikt, deze topic is nog geen 48 uur oud. Daarbij , het jaar is net begonnen. Maar het lijkt mij verstandiger om het een beetje on-topic te houden. Ik zal mij verder van alle andere commentaren onthouden. Grtzz wHiTeHaT ;)
 11. Ik weet waarom ik mijn doel nog niet heb bereikt. Dank U! Grtzz wHiTeHaT
 12. Nee ,dat heb ik niet, ik heb er wel weer van geleerd. Jammer dat het een en ander uit zijn verband werd gerukt. Ik dien nog eventjes te bekoelen van het een en ander. Op dit moment ben ik nog het een en het ander op een rijtje aan het zetten. Realiserende dat de benodigde financiën waarschijnlijk iets in te drukken zijn. MvG Henry
 13. Beste Ties, Bedankt voor je informatie. U heeft er waarschijnlijk begrip voor hebben kunnen opbrengen dat ik even mijn tandjes moest laten zien. In mijn optiek voelde ik een bepaalde minachting , wanneer men sommige reply's naleest kunt u dat ook wel terug vinden. Ik moet zeggen dat ik me toch nog netjes gedragen heb. Bovendien ben ik van mening dat mijn vraag zo gek nog niet is. Een ondernemingsplan opstellen is niet altijd iets wat je allen moet of kunt doen. Het moge toch duidelijk zijn dat men goed beslagen ten ijs gaat. Tevens wanneer er iemand meegaat die enige ervaring op dit gebied heeft, is het handig dat deze in kan springen op bepaalde zaken , en geeft tevens een wat zakelijkere uitstraling. De reden dat ik doel op no cure no pay moge toch ook wel duidelijk zijn voor wie enige wijsheid beschikt. Ten eerste is de inzet van de hulp veel groter dan wanneer ik vooruit betaal. No cure no pay is toch heel duidelijk, als ik de lening/krediet niet krijg.. dan krijgt de hulp ook niets. Ik verwacht dus gewoon 100% inzet en goed overleg, natuurlijk zal er eerst gekeken worden of alles überhaupt wel zinvol is , ook voor de zekerheid van de hulp. Ik sta er echt van te kijken dat sommigen hier hersenloos direct op reageren. Indien u een werknemer in dienst heeft en die komt iedere dag een half uur te laat, betaald u hem dan het volle uur? en nou niet zeggen .. dan kiep ik hem eruit ( geen oude schoenen weg voor je nieuwe hebt, laten we het voor het voorbeeld hier even op houden). Daarnaast hoe je het ook keert of wendt , ja uiteindelijk ben ik de baas, ik ben het die beslist over wat er met mijn zaken gebeurd en niet gebeurd , wat is hier zo vreemd aan? En ten slotte.. Wanneer men een vraag stelt is het belangrijk dat deze duidelijk is.Vooral in een forum, er vanuit gaande dat de vraag niet vreemd zal klinken bij hun members die zich associëren, zijnde ondernemers. Desondanks zal ik hier niemand iets kwalijk nemen, ook niet de sarcast, en hoop bij deze dat het een en ander nu ook voor sommigen iets duidelijk is , zodat ook deze hun begrip uiteindelijk tot uiting mogen laten komen. Grtzz wHiTeHaT
 14. Is het niet zo dat dit forum u de mogelijkheid biedt uw geschriften te "deleten" .
 15. Dat zou best eens kunnen. Helaas kan ik uit principiële redenen mij niet van deze toon distantiëren. Uiteindelijk ben ik de baas. Geloof mij , er zijn mensen die goed zijn in wat ze doen, en het graag doen. En ook vast vullen dezen de lotto iedere maand in. Dat wil niet zeggen dat omdat zij het systeem begrijpen, zij ook maar zelf een lotto beginnen. Probeert gij het maar eens! Is toch ook winstgevend , en zeg mij nu niet, dat u niet weet hoe u een lotto zou kunnen opzetten. desgewenst zet ik mijn versnelling een trapje lager, en ga ik mij ook in uw ogen waarschijnlijk in de wat meer "schunnige" niveaus begeven. Niet alle oren waarderen een Mozart.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept