Jump to content

vrouw

Junior
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Female
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Vision

 • I'm looking for people who
  ook een eigen zaak hebben.
  mensen die weten hoe het is om in financiele crisis te zitte of me er mee kunnen helpen.
  Mensen die intresse hebben in een winkel pand.
 1. banken heb ik overigens ook geprobeerd. Maar daar is het als je 10 euro nodig heb bijwijze van spreken dan moet ik ook 10 euro hebben. Dus ik heb geen borgstelling voor hun. Vandaar dat dit niet lukt
 2. We hebben een financiering nodig om openstaande posten weg te werken. De omzet is de afgelopen tijd tegen gevallen door verschillende oorzaken. Er zit wel levensvatbaar heid in ze zaak dat blijkt uit de cijfers van voorgaande 8 jaar. Dus als de bbz rond zou zijn dan zou ik iets meer lucht krijgen. Maar ben nog steeds in afwachting wat ze van plan zijn. Het punt is dat is over 3 mnd als gevestigde word gezien en dat zou veel gunstiger zijn voor mij.
 3. bbz regeling. Een soort krediet/lening maar dan via je gemeente.
 4. Ik hoop dat ik het nog ga vol houden allemaal. Ik heb zo veel energie en tij erin gestopt het zou zonden zijn als dit verloren gaat. Bedankt voor je advies
 5. Ik heb een gesprek gehad voor een bbz. Op zich was de man postifief over ons concept en over ons ondernemer schap. De winkel zelf bestaat ook 9 jaar en uit voor gaande jaren was ook te zien dat de winkel goed kan lopen alleen de laatste 1,5 jaar gaat het vanwege verbouwingen in het centrum wat minder. waardoor ik achter ben gaan lopen bij leveranciers en nu ook nog is veel nee verkoop heb omdat mijn collectie niet up to date is. Wij zelf hebben de zaak onlangs over genomen. Maar omdat we nog maar 1 jaar en 3 maanden bezig zijn worden we als starter gezien en dus kom je in aanmerking voor een lager bedrag. als we 3 mnd verder waren zouden we als gevestigd worden gezien en zouden we wel meer krijgen en dus gered zijn. Omdat het bedrag wat aan starters uitgekeerd word net niet genoeg is krijgen we dus waarschijnlijk geen bbz. [titel verduidelijkt - mod]
 6. Bedankt allemaal voor jullie reacties ! Ga is kijken en bellen. Want het zou zonde zijn dat ik ten onder ga omdat het lang duurt. Had ook pech dat mijn gegevens die naar het imk moesten kwijt waren bij de post. En ik dus nieuwe moest sturen. En dat de des betreffende hulp vanuit de gemeente wegens prive omstandigheden er niet is en daar geen inval voor is. Dus ja dat zijn ook zaken die het vertragen natuurlijk. En daar kan niemand wat aan doen. groetjes
 7. Heel erg bedankt voor jullie reacties. Maar ik ben niet de enigste ondernemer die er last van heeft . We hebben met de winkeliers verenigingen al steen en been geklaagd. Maar de gemeente heeft geen compassie en zegt het komt wel goed als het klaar is. Dus kortom je ziet het maat vol te houden. We blijven in goede moed !!!!!
 8. bedankt voor u reactie. Er zit een makelaar tussen mij en onze huur baas. Die zou het te huur zetten maar tot als nog niks vernomen. groetjes
 9. Maybe is dat een optie ja. Ik ben al een actie begonnen heb mijn klanten een mailing gestuurd dat er een extra uit verkoop is. Verkoop kleding en schoenen.
 10. Ik heb net al gemaild naar ze dat mijn parter ook al werk naast onze zaken heeft wat geld inbrengt ( dit komt over een paar mnd pas bij uitlevering ). Zodat ze in zien dat we de bbz echt als overbruging nodig hebben. Je komt toch in aan merking als ze zien dat er wel betere tijden in het voorruit zicht zijn. Tevens is over een half jaar de verbouwing klaar die voor omzet daling zorgt. Maar ik heb nog geen reactie hierop terug gehad. Heb ook al meerdere keren gebeld over het feit dat er schuld eisers dreigen de tent dicht te doen en dat er dus haast is. Maar degene bij de gemeente die me helpt is vrijwel nooit aanwezig en er is dan niemand die voor haar waar neemt. En het imk belt me voor een afspraak als hij alle gegevens heeft door genomen.
 11. De verbouwingen in het hart van centrum. De verbouwing duurt 2 jaar. zit nu op hellft. Deze verbouwingen zorgen voor forse omzet daling. Wat nu ?
 12. Ik heb een aanvraag bbz gedaan. Waarom duurt dit zo lang ? Als het nog langer duurt dan besta ik niet meer en is de hulp te laat ? Wat nu ?
 13. we zitten in het zelfde schuitje zie ik x
 14. Ik heb 2 winkels en het zou beter zijn als ik met 1 filiaal stop. Nu dacht ik er over een paar mnd uit te kunnen maar nu blijkt dat ik een opzeg termijn van een jaar had. Nu is mijn contract weer voor vijf verlengd. Hoe kan ik als ondernemer nu een jaar van te voren weten dat het beter is om te stoppen. Mag men een opzeg termijn van een jaar eisen ? Zo ja hoe vind ik snel een andere huurder zo dat ik er als nog uit kan ?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept