Jump to content

Dvb

Junior
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  student
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.salesonline.nl
 1. Niet om – wie dan ook- te ontmoedigen, maar is de tijdschriften markt niet verschrikkelijk verzadigd.. ???
 2. Heb je al een demo/proefexemplaar? Of hoe dit ook precies in de tijdschriftenmarkt moge heten..
 3. Je kan ook naar een aantal scholen bellen (nu misschien wat lastig), vaak hebben ze een lijst waarop je bedrijf geplaatst kan worden en die door de studenten wordt doorgekeken. Of op de websites van hogescholen een aanmeldingsformulier invullen. Als je belt kan je ook vragen of ze een advertentie voor je op een prikbord willen hangen (voor een bijbaantje/stage) of dat ze er een bulkmail voor je uitgooien. Mij in ieder geval laatst op die manier gelukt.
 4. @Jeroen; dat was inderdaad de gedachte. Nu is de tour de france een miljoenengala maar ook de lokale voetbalvereniging wordt gesponsord... en als ze daar elke week op de vuist gaan, lijkt mij dat toch niet erg bevorderlijk voor het sportieve imago dat ondernemingen proberen te creeren door sportsponsoring.
 5. Ik ben benieuwd naar de mening van de aanwezige ondernemers over het sponsoren van sport… en dan doel ik eigenlijk een beetje op de Rabobank: wat zou de Rabobank wat u betreft moeten doen gezien de laatste ontwikkelingen in de "tour de dope"? En heeft u wel eens een dergelijke situatie bij de hand gehad?
 6. Verloot een dagje cabrio rijden ;D
 7. Ik ben het wel eens met Mhennink waarom clichématig met kerst? Een grote brillengigant stuurt bijvoorbeeld een kaartje op je verjaardag (vond ik stiekem best leuk). Of misschien leuk om iets te doen in de zomer? Je stuurt toch ook naar familie een vakantiekaartje?
 8. Het valt me op (misschien ligt dat aan mij) dat er bijzonder veel mensen hardlopen zijn (en momenteel met de tour ook aan het wielrennen..), en dat een groot aantal in een oud shirt rondloopt (vermoed dat je niet in een nieuw merkshirt gaat hardlopen). Dus als je nu eens een mooi shirt heb (bepaalde stof) waarom ga je ze daar dan niet eens uitdelen? Misschien een idee.
 9. Dvb

  Enquete afnemen

  Ik ben benieuwd hoe je uiteindelijk respons hebt gekregen van 100 MKB directeuren? In mijn onderzoek gaat het om horeca-ondernemers.
 10. Ice mobile is een Nederland bureau dat het op dit gebied goed doet - voor nog wat inspiratie - http://www.icemobile.com/content.html
 11. Nou als je het echt grappig maakt zou ik het wel kunnen waarderen. Ik vind alleen dat men al erg vaak probeert je naar een website te lokken, een beetje een overload aan website adressen.. en als ik eenmaal achter de pc zit ben ik het adres meestal alweer vergeten.
 12. Jullie laten in ieder geval zien sportieve jongens te zijn bij jullie bedrijf, maar toch bekruipt bij mij een beetje hetzelfde gevoel als auto's met internetadressen ..to much
 13. Toevallig vandaag begonnen aan calimeromarketing van Karen Romme en zij geeft relaties haar eigen boek - kost wat tijd :o
 14. Is inmiddels gratis http://hinc.databank.nl/?marktanalyse
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept