Cornelie

Senior
  • Aantal berichten

    39
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Cornelie

  1. Dames en Heren, mag ik jullie enorm bedanken voor het meedenken? Ik moest het even laten bezinken, maar uiteindelijk heeft Highio me overtuigd; het wordt seQretary! Highio; thanks! :) Erg fijn dat dit topic er is. Ik zal het met regelmaat lezen en proberen anderen te helpen aan een functionele naam.
  2. hmmm ja dat Actionwoman doet niet zoveel voor me. Ad-Hoc zeker wel maar is allemaal al bezet. Backing bekt niet lekker ;) Wat geweldig dat je zo meedenkt Highio! Dank!
  3. @Annedien daar is íe weer, die positionering ;D. Ik wil me voornl. positioneren op mijn persoonlijke benadering en op ad-hoc klussen. Ik heb het idee me vooral te richten op eenpitters, zodat zij zich kunnen richten op hun core business. Uit mijn (kleinschalig) marktonderzoek blijkt daar genoeg behoefte aan te zijn, maar in de praktijk moet dat natuurlijk nog blijken. Ik denk bv. aan het klaarmaken van gegevens die naar de accountant gaan (rubriceren van bonnetjes, declaraties ed) etc. voor de eenpitter. Ben nog steeds niet helemaal tevreden met de naam die ik nu bovenaan mijn short list heb 'Out of Hands'
  4. Secr-Eet, Secrate, Seccuraat, Supportief, Hands-on, Handsome, Somehands, MijnSecretaresse.nl, ... whahahaha, Secr-Eet. Helemaal mijn humor, maar laat ik me inhouden ;-) Supportief en Seccuraat gaat op mijn shortlist. Mijn dank is groot :-K
  5. Zoiets zoek ik idd, dank voor je suggesties. Dit is me nog iets te wollig, maar dat komt denk ik omdat ik een allergie heb tegen dat 'Cor'-gebeuren (vroeger werd ik met regelmaat 'Corrie, Corretje etc' genoemd ;) Ik brei hier op door op mijn lijstje!
  6. Dank voor je snelle reactie Highio. Ik wil idd beide activiteiten ver van elkaar houden, ze hebben vrijwel niets gemeen. Ik neem actionwoman mee op mijn lijstje, vind ik wel grappig. Moet even nadenken over wat ik daarmee uitdraag.
  7. Hai HL-ers, naast mijn huidige werkzaamheden als Eetcoach, wil ik beginnen met het aanbieden van secretariële klussen. Denk aan afspraken maken, acties nabellen, agendabeheer, mailings verzorgen, adressenbeheer, correspondentie, uitzoek werkzaamheden en zo kan ik nog veel meer bedenken ;) Maar nu de naam... ik heb de url assistentopafstand.nl al gereserveerd en dacht verder aan 'Uit Handen', maar die bestaat al. Out of Hands dan, maar daar ben ik toch minder enthousiast over. Ik hou wel van kort en Krachtig maar wil wel dat het iets zegt over mijn diensten. Wie helpt mij verder op weg?
  8. Hallo HL-ers, ik ben sinds ca. een half jaar een praktijk aan het opbouwen waarbij ik kinderen en jongeren begeleid die kampen met overgewicht. Dat gaat goed! Omdat ik htet gevoel heb dat er meer in mij zit én omdat ik er een groter succes van wil maken, heb ik behoefte aan een mentor/coach. Iemand die met mij wil sparren, mij mijn 'dode hoeken' wil laten zien en met mij meedenkt hoe dit project uit te bouwen. Waar vind ik zo iemand? Is er wellicht hier iemand die hier interesse in heeft? :)
  9. Errug ja ;D Hoe kómen mensen er op? Ik bedoel; gaat men er dan meteen maar vanuit dat je niet de baas bent en waaróm dan? Ach ja, jurk weer ophijsen en maak ze gek 8)
  10. Zo en nu even een serieuze reactie. Wat vervelend allemaal Romano. Ik zie dat je al aan het switchen bent naar eea; verschuiving van zzp-ers naar kinderen met overgewicht. Het enige dat ik je wil meegeven, neem eens een stapje terug, probeer nog eens goed te kijken naar wat jouw kracht is en ga daar mee verder. Ik zag op het BGN forum dat je probeert licenties aan te bieden voor jouw workshops voor peuters, kleuters etc maar vergeet niet dat er al zó vreselijk veel van dat soort werkbladen zijn ontwikkelt (google maar eens, je wordt overspoeld door zgn, lespakketten). Daarin ben je niet uniek (verre van zelfs) en moet je toch ook weer kunnen onderscheiden. Waarmee ik niet wil zeggen dat het geen goed idee is hoor, maar het zou jammer zijn als je straks weer in een zelfde situatie zit. Probeer eens bij het begin weer te beginnen; wie is Romano en wat kán hij allemaal? En bouw van daaruit weer eens verder. Kom je dan weer uit op hetzelfde? Super! Wie weet doe je zo ook weer een hernieuwe visie op. Of misschien kom je op verrassende andere paden uit. Geen idee of je er iets aan hebt hoor, ik probeer alleen even mee te denken. Het lijkt me iig een rotsituatie Succes Romano!
  11. *proest* sorry, lees even bij en kom echt even niet meer bij :) Sorry voor deze niet-bijdrage ;)
  12. Mijn allereerste keer in dit onderwerp (Yihaa!) Voor mijn nieuwe activiteiten (Loft Verkoopstyling) afgelopen woensdag een groot interview met mij op de middenpagina van de Stentor (Zwolle): http://www.loftverkoopstyling.nl/stentor2.pdf En naar aanleiding van dit stuk was ik zaterdag 10 min. live te horen op Zwartewater FM, jaja. Hopelijk levert het wat op! Groetjes, Cornelie
  13. helemaal niet te perfectionistisch hoor, heb er al even naar gekeken. Bedankt voor het meedenken wederom Romano.
  14. Ik begrijp eigenlijk niet zo goed wat je bedoelt? (hoezo leek *kuch*) Ik gebruik idd geen Google Analytics, maar heb keurig alle zoektermen in mijn site gezet (zie broncode), heb een sitemap gemaakt (was ik al trots op haha), aangemeld bij alle zoekmachines, links op allerlei startpagina's. Maar naar ik van jou begrijp lang niet voldoende en nog veel te verbeteren? Vertel!
  15. Hallo HL-ers, allemaal een fijne Kerst gehad (en teveel gegeten ;)) Bedankt voor alle interessante antwoorden. Ik ben er nog steeds niet qua positionering. Maarrr ik ben wel een heel stuk verder en heb de 2e week van januari vol staan met een aantal bestaande én nieuwe klanten :-) Ik ben op de goede weg dus. Het leuke is dat ik gaandeweg merk dat het me ook steeds duidelijk wordt hoe ik me wil onderscheiden. Ik ben recent mijn 2 uitdaging gestart, in de vorm van een bureau voor verkoopstyling (ik ben gecertificeerd verkoopstyliste) en daarvoor is het positioneren nog belangrijker omdat er 2 concurrentes in de directe omgeving zitten. Leuke uitdaging ;D Nog steeds zijn alle tips vanzelfsprekend welkom en ik hou jullie op de hoogte. Ik waardeer jullie input zeer!
  16. Hi Ewout, ik heb er juist meer zin in zo hoor (of zou het een plaat voor mijn hoofd zijn ;)) Ben er mee aan de slag, maar of ik het resultaat nog eens 'durf' te posten.... 't is duidelijk niet mijn sterkste punt ;) Leuk om iets in je hoofd te hebben, maar als die vertaalslag niet makkelijk gaat is dat best frustrerend. Affijn, neemt niet weg dat het bijzonder leuk is om er mee bezig te zijn. Ik ben er van overtuigd dat het een helder en overtuigend 'verhaal' zal zijn straks.
  17. oh eh.. op http://www.jouweetcoach.nl dus ::)
  18. Ik heb jullie opmerkingen ter harte genomen en een heleboel herschreven. Ben ook calimeromarketing aan het lezen :) Romano, dank voor je tips! Met het lidmaatschap van BGN (ben nl gewichtsconsulente) ben ik bezig en dus ook met de vergoedingen. Is inderdaad erg belangrijk en ik ben het met je eens dat dat professioneel is. Ik kies er voor me, buiten mensen met overgewicht in Zwolle en omgeving, me te richten op gezinnen. Ik heb volgende week een aantal afspraken bij huisartsen en oa het consultatiebureau. Natuurlijk hoop ik dat zij dan mensen die hiervoor in aanmerking komen naar mij doorverwijzen. Ben een (heldere en bondige!) presentatie aan het maken. Ben benieuwd of mijn site momenteel al meer duidelijkheid verschaft t.o.v. wat jullie eerder lazen op mijn site? Annedien, de depressieve vrouw is ook verdwenen ;D Groetjes, Cornelie (alias Fiene)
  19. OK, ik begrijp dat mijn info niet persoonlijk genoeg is en dat er veel onduidelijk uit blijkt. De tips zijn oa om een specifiekere doelgroep te kiezen en/of meer te doen met personal branding. Nou had ik idd al wat over calimeromarketing gelezen, maar niet het boek dus dat ga ik zeker doen. Blijft dat ik het lastig vind om die vertaalslag te maken. Dus ik heb wel herkenning in wat ik lees, ik snap wat er staat :), maar die vertaalslag.... Vooruit, ik ga eerst voor mezelf mijn meerwaarde nog eens goed bepalen. Dat lijkt me wel stap 1. Pfff, ik vind het niet makkelijk hoor ;D (gelukkig hou ik wel van een uitdaging)
  20. Poeh, een hoop om over na te denken. Ik dacht dat ik dat al veel had gedaan maar ik kan hier écht een hoop mee. René, ik ga eerst eens zitten voor mijn antwoorden op jouw vragen. Ik laat jullie meer weten als ik zo ver ben. Overigens Romano, als je kijkt onder 'contact', zie je mijn foto en wat andere gegevens over mij. Niet goed gekeken dus :) Heel, heel veel dank voor jullie waardevolle reacties!
  21. Beste HL-ers, ik blijf moeite houden met het kort en bondig omschrijven van mijn positionering (bv. voor een advertentie). http://www.jouweetcoach.nl; hier kun je meer lezen over wat ik doe. Die moeite komt denk ik ook doordat ik 'bang' ben een gedeelte van mijn doelgroep te missen. Mijn doelgroep; iedereen die wil afvallen of aankomen. En daarbij wil ik me ook vooral graag richten op de achtergronden van de niet gewenste eetgewoonten. Ik denk echter dat ik ook de mensen die niet goed weten waarom ze niet afvallen (doordat ze niet goed genoeg weten wat echt gezond is en/of omdat ze juist te weinig eten) Nu wil ik graag wat reclame maken, maar ik heb dus moeite met een goede uiting. Qua budget heb ik niet de mogelijkheid een hele grote adv. te zetten, maar ik denk ook dat een krachtige uiting die nieuwsgierig maakt zodat men op mijn site gaat kijken, voldoende is. Ik ben al een tijdje aan het brainstormen met een aantal mensen, eea gelezen hierover, maar ik blijf steken op Jouw Eetcoach; baas over je eetgedrag. Hoe kom ik hier nou mee verder? Dank voor jullie meedenken vast! Groetjes!
  22. Oh nee he? Ik had juist her en der, links en rechts gevraagd en toen kwam SF er positief uit. De voorbeeldsites zagen er ook aardig uit, ik dacht dat ik daar wel een professionele shop van kon maken.... Ze hebben een 30 dagen-niet-tevreden etc garantie dus.... Heb je een suggestie voor een beter programma? Of iets anders gebruiksvriendelijks om een webshop me te maken (een kant en klare shop of een betaalbare op-maat shop...) Groet, Fiene
  23. Het doet het al meteen niet >:( >:( Vanmorgen eindelijk besloten Shopfactory te kopen. Dus gedownload maar erg ver ben ik niet gekomen. Het is geinstalleerd op mijn laptop met Vista maar SF wil niet openen. Ik krijg niet eens de káns om mijn serial in te voeren Ik krijg de volgende melding als ik SF op start: 'Shopfactory werkt niet meer. Er wordt naar een oplossing gezocht....' (Alsof 'ie het ooit heeft gedaan, tsss) en dan: 'Shopfactory werkt niet meer. Er is een probleem opgetreden waardoor het programma niet goed meer werkt. Het programma wordt gesloten en u krijgt een melding als een oplossing beschikbaar is' Wie weet wat het probleem kan zijn??? Wat moet ik nou?? (Of iemand enig idee hoe ik Shopfactory kan bereiken? Ik probeer Easyaddin als steeds te bellen maar ze zijn niet bereikbaar (ondanks dat ik ze bel op de aangewezen tijden volgens hun website) Of iemand anders die meer van SF weet?) Getver, ik wilde juist snel aan de slag, hier heb ik nou zo'n hekel aan. Hopelijk hebben jullie een tip. Alvast veel dank!! Groetjes, Fiene
  24. He? Begrijp ik het nou goed? Ik ga een kinderinterieurwinkel beginnen dat de eerste 2 jaar weinig salaris op zal brengen. Maar ik zou daarmee toch een BV op kunnen starten in mijn eentje? Nou, ik ga HL weer eens verder afspeuren! Bedankt voor de tip, Nils! Ik vind dit trouwens wel heel erg slordig dan van de accountant. Ik heb er specifiek naar gevraagd en dit is toch een goed bekend staand kantoor :-\ Groet, Fiene
  25. Nee, maar je betaalt wél belasting over het minimale DGA salaris wat je moet hebben in een BV. Dat is me 2 weken geleden uitgelegd door Alfa Accountants. En aangezien dat bedrag zeer aanzienlijk is, is een BV oprichten voor mij al niet haalbaar.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.