Jump to content

RoyM

Senior
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Male
 • First name
  Roy
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.zibb.nl
  www.biz

Company info

 • Location
  Maasbracht
 1. Hallo, Een tijdje geleden heb ik ook een site laten vertalen door een tekstschrijver. Je betaald ca. 2 cent per woord. Je kunt deze o.a. vinden op www.sitedeals.nl Je kunt hier meerdere freelancers vinden. Ik ben zeer tevreden met de resultaten. Mvg, Roy
 2. @ Micha van Veen, Zlata, Harrie, Alwie, Highio en Krek. Bedankt voor de comments. We gaan de website weer eens in het geheel aanpassen, naar aanleiding van de vaak voorkomende comments en tips. O.a. homepage, meer content en woningen op de homepage. Teksten / layout aanpassen van de pagina's; over ons, regio en het contactformulier. Nogmaals dank!
 3. Iedereen alvast bedankt voor zijn reacties! Aan deze opbouwende kritiek hebben wij iets! @ MartinM: Bedankt voor de tip betreffende de optie maak hier uw keuzen in het contact formulier. Dit hebben wij ook direct gewijzigd. Aan de algemene voorwaarden en privacy beleid word aan gewerkt. @ J H (Hans) van den Bergh Bedankt voor de opmerkingen, wij hebben er extra voor gekozen om met de knop aanbod te beginnen. In dit geval, in het menu helemaal link. Op onze vorige website stond hier in de home button, maar door veel reacties op dit forum het aan te passen en om te beginne met ons aanbod (daar men eerst de woningen wil zien) hebben wij dit aangepast. Vandaar dat wij voor deze menu indeling gekozen hebben. @ Sander DS-Finance Bedankt voor je reactie. Het is momenteel inderdaad een gedeelte van ons aanbod, daar we op dit momenteel veel woningen hebben, en nog niet over een CMS systeem beschikken, moet het allemaal handmatig gebeuren. Dit willen wij echter op korte termijn aanpassen. Je kan inderdaad bij ons terecht voor financieringen, wij werken samen met verschillende banken en hypotheek adviseurs. Wij gaan onze tekst "over ons" aanpassen, met kortere teksten meer alinea's en kopjes er boen om het wat duidelijker aan te geven. En zodat het sneller te "scannen" is. Ook wat meer details betreffende onze service. Sommige foto's zijn door een fotograaf gemaakt, andere hebben wij zelf gemaakt, en de foto van die villa in La Torre is inderdaad gemaakt met aparte lens door de fotograaf. Je krijgt zo veel meer van een kamer op de foto. @ WaltervL Bedankt voor je tip. Wij gaan dit direct aanpassen en zullen een regio kaartje toevoegen. Eventueel ook een aparte pagina met meer uitleg over de omgeving. Bedankt nog voor je link! Het klopt inderdaad, onze klanten zijn o.a. mensen die de regio al kennen, en de laatste tijd ook steeds meer mensen die een huis in Spanje zoeken, maar nog geen voorkeur hebben voor een bepaalde regio. We gaan hier nu ook meer op inspelen. @ florida-living Bedankt voor je reactie. Wij gaan de tekst over ons aanpassen, en zullen hier rekening mee houden. We gaan ook kijken naar de mogelijkheden betreffende google maps. Bedankt voor je link!! @ ProRi Bedankt voor je reactie, wij gaan onze tekst "over ons" aanpassen, en zullen rekening houden met je tips. Dit zijn reacties daar kunnen wij wat mee! Zou je iets specifieker kunnen aangeven wat je bedoelt met de trigger , heb je een voorbeeld of een tip hiervoor? Of waar mis je dat, op het contact gedeelte over juist op de andere paginas? Of zelfs op de homepagina? Graag zou ik hier wat meer over willen weten. Verder iedereen bedankt voor de complimenten! :)
 4. Omschrijving van je concept: Beste Higherlevel leden, Sinds kort is onze geheel nieuwe website online. Dit is het resultaat van veel reacties op een oude post van onze oude site destijds. We hebben het ontwerp/lay-out en indelingen teksten etc. compleet veranderd. Klik hier voor de website Wij hebben al veel positieve reacties gehad bij onze kennissen / klanten. Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: We hebben veel gebruik gemaakt van meningen van mede ondernemers (o.a. hier op higherlevel en kennissen). Tevens hebben we veel research gedaan op internet. (tips etc. om website te optimaliseren) Aan de hand van aanpassingen hebben we gekeken naar resultaten in onze statistieken, zodat deze ook beter werden. Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: We hebben het idee dat de teksten beter kunnen, duidelijker, overzichtelijker etc. Zodat men daadwerkelijk de teksten ook gaat/blijft lezen. We zien dat de bezoeker nu langer op de website blijft kijken en meerdere paginas bekijkt. Ook zien we dat de onderdelen OVER ONS en REGIO maar heel kort worden bekeken. Vandaar dat we ook denken dat dit absoluut beter moet kunnen. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Via onze site willen we meer gebruik gaan maken van videos zoals nu over de regio, maar op korte termijn ook van modelwoningen. Zodat men een veel duidelijker beeld heeft van de woningen en de omgeving. Wat voor feedback hoop je te krijgen: We hopen door tips en opbouwende kritiek onze teksten beter en duidelijker te maken. Zodat men deze met interesse leest en de gewenste actie onderneemt.
 5. @ Anoniem5: We gaan een plattegrond van de omgeving plaatsen onder regio. Bedankt!
 6. @ Papierdump: Het is toch een algemene term in de Makelaardij :) @ Fred Wiersma: Bedankt voor de link!
 7. Bedankt voor de tip. Iemand ervaring hoe je Google Maps op je site kan plaatsen? Zodat men kan zien waar de locatie is van een bepaalde woning.
 8. Hallo Peter, Al enige progressie? Heb je inmiddels al een aankoop gedaan? Groet Roy
 9. Bedankt voor je tip! We vinden die kaarten van google wel goed. We gaan dit eens uitzoeken hoe dit werkt...
 10. Beste Remy bedankt voor je reactie! Ziet er idd stuk beter uit. Maar inmiddels hebben wij onze nieuwe design etc klaar. Gisteren is onze nieuwe website gelanceerd. zie www.nibos.nl Ben graag benieuwd naar jullie reacties! Wij hebben rekening gehouden met alle bovengenoemde comments. Nogmaals dank iedereen voor de reacties en tips!
 11. Ten eerste dank voor je tips/comments! Gelukkig gaan we het nieuwe design nu wel gebruiken (wij vinden het zelf ook veel beter :) ) We hebben van alle feedback van jouw en de andere Higherlevel leden gebruik gemaakt. - Lettertype groter en zwart (zodat het beter leesbaar zal zijn) - Fotos zullen klikbaar zijn en tevens veel beter te navigeren. (dus niet foto aanklikken, popup, sluiten, nieuwe foto aanklikke etc) - Korte tekst op homepage en call to actions toegevoegd! - Bredere layout/resolutie gebruikt - Video's toegevoegd via youtube ( dus geen irritante extra plugins etc, en niet meer automatisch beginnen met afspelen) - Tevens is er voor een andere opmaak gekozen bij de projectenlijst en de projectpagina ( verbeterde weergave, grotere fotos en andere opmaak van tekst) - Op elke projectpagina is onderaan een duidelijk link gemaakt met een call to action (zodat mensen bij interesse contact opnemen en automatisch worden doorgelinkt naar de contact pagina, hier kunnen ze dan zelf kiezen of ze bellen / mailen of contactformulier invullen. - We beginnen niet meer met OVER ONS, maar met ons AANBOD - foto's van het team en tevreden klanten met testimonials zullen ook volgen. Wij hopen dat na aanleiding van al deze aanpassingen dat onze website inderdaad een beter vertrouwen uitstraalt! En natuurlijk dat we de bezoeker zijn aandacht trekken zodat dat diegene niet meteen de site verlaat. Iedereen nogmaals dank voor jullie reactie's. We hebben er veel profijt van gehad! Wij verwachten de nieuwe website met alle aanpassingen deze week nog online!
 12. Interessant onderwerp :) Zelf zat ik ook al enige tijd te denken of het niet interessant zou zijn voor ons bedrijf, om de auto te gebruiken voor promotie. Onze branche Vastgoed; wij verkopen Spaanse woningen in NL / België en komen veel op Golfbanen, klanten etc.. Wat is jullie mening?
 13. Hallo Dennis, Bedankt voor je comments... Klopt idd, ben het na nader inzien ook ermee eens! Maar zoals gezegd gaan we dit ontwerp niet meer gebruiken, maar juist deze layout http://www.nibos.nl/dann/design.jpg Wat de video betreft dit zullen op de nieuwe site er meerdere worden, ook van modelwoningen. Deze worden allemaal youtube video's. Dat gaat sneller, geen extra apple plugin voor nodig en bij de meeste wel bekend. Groet, Roy
 14. Beste Bas Bedankt voor je reactie. Dit is nog de oude site die momenteel online is. We zijn nu hard aan het werk met ons nieuw ontwerp. http://www.nibos.nl/dann/design.jpg Deze zal snel online komen... :)
 15. Nogmaals dank iederen voor ze tips en comments!! :) We hebben het nog enige tijd kunnen volhouden met ons huidige design. Toch hebben we alsnog gekozen om het vernieuwde design te gaan gebruiken. Hier zal nu aankomende dagen aangewerk worden, zodat deze zo snel mogelijk online komt!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept