Jump to content

RobinJB

Senior
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • First name
  Robin
 • Last name
  Bohnen
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Sprout

Company info

 • Location
  Dordrecht
 1. Hell no, deze zijn enkel veilig als ze regelmatig geupdate worden.
 2. Ik heb hem meteen vastgelegd, zodat hij niet in verkeerde handen beland, als je hem wilt mail me even, mag je hem kostenloos hebben!
 3. Kijk eens aan, wat reuzen voor de tips hier, daar hebben we wat aan! Domeinen zijn hier alles behalve core-business, wij beheren er zo'n 500. We zijn het gewoon niet eens met waar de SIDN mee bezig is. ;)
 4. Maar daar betalen de deelnemers allemaal hetzelfde bedrag voor een domeinnaam hoor, of je er nu 1 of 1.000.000 afneemt. En zo onbetaalbaar is 10.000 euro niet, mits domeinnamen je core-business zijn.
 5. Heb je nog iets meegekregen over de nummerieke domeinen landrush, de uitstelling van de EPP interface (met een jaar!), het reservekapitaal van 12 miljoen euro, en zo vast nog meer 'vreemde' dingen binnen de SIDN? Zo ver is onze emmer volgelopen, en nu loopt hij over, stromend ;)
 6. Precies, en dat vind ik het verbijsterende. Niet even de moeite nemen om er even gewoon over te praten, maar wel in no time eek 'aksiesite' in elkaar rammen en heel domeinenland mobiliseren. Lees ook even de rest van het bericht, we willen eerst weten of er mensen achter ons staan, als 90% van de deelnemers het er wel mee eens is, wie zijn wij dan om het tegen te houden.
 7. Een hoop deelnemers leven van domeinregistraties. Wij zelf niet, maar het gaat om het feit dat het oneerlijk is, en dat is gewoon ons principe. De SIDN kan hun gang maar gaan zonder enige controle, een ander punt is dat we de Raad van Deelnemers terug willen, zodat er in ieder geval ook geluisterd gaat worden naar de deelnemers.
 8. We hebben maar 3 weken totdat de tariefwijziging een feit is ;) Konden we maar wachten, of hadden ze het maar eerder aangekondigd (bij voorkeur per brief in plaats van per mail).
 9. Ik heb contact gehad met de SIDN, en de reactie was dat hun het wel eerlijk vinden. Natuurlijk gaan we eerst proberen met Roelof te praten, komen we er dan niet uit, dan gaan we andere stappen nemen. Daar ligt de klacht al, alsmede bij de OPTA en bij ICANN. Dat gaat niet werken, is al vaker geprobeerd. Iedereen is elkaars concurrent, en om dit goed op te zetten is bakken geld nodig. Als je iedereen de DRS login geeft maken er mensen misbruik van, en als je er een applicatie voor wilt zetten, moet je diep in de buidel tasten.
 10. Albert Heijn kan kiezen waar het haar producten inkoopt. Daarnaast wordt dit 'opeens' ingevoerd, hoeveel jaar bestaat SIDN al, en hoeveel jaar is iedereen al gelijk? ;) Andere TLD's doen dit niet trouwens, daar koopt iedereen voor dezelfde prijzen in zover ik weet.
 11. Het probleem is dat wij als kleinere deelnemers niet eerlijk meer kunnen concurreren omdat we andere inkoopsprijzen hebben. Als ze de prijzen zoals ze altijd hebben gedaan netjes gelijk houden, hebben wij de keus of we op prijs willen concurreren of niet. Nu kunnen we het niet eens meer.
 12. Ik heb ze maar vriendelijk doch dringend verzocht om onze (gratis) vermelding te verwijderen.
 13. Kan je zelf niet vooraf contact opnemen met het hotel, en daar ook afspraken mee maken? Mochten ze dan zelf boeken, dat je toch gewoon je percentage krijgt doordat je ze feitelijk hebt aangebracht? Daarnaast kan je natuurlijk contractueel vastleggen dat je deze opdracht hebt gekregen. En in hetzelfde contract uitsluiten dat ze zelf contact mogen leggen met een door jou voorgestelde accomodatie.
 14. Vanmiddag bericht van de bank dat de gevraagde financiering verstrekt wordt, toch wel een YES moment omdat we direct behoorlijk kunnen groeien ;D
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept