Jump to content

chp23

Junior
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Branch
  Financiering & bankwezen
 1. Dank voor de snelle en inhoudelijk goede reacties. Ik zal hier proberen puntgewijs te reageren: [*] Plaatjes worden met een aantal weken helemaal vervangen wanneer alles er weer wat groener uitziet buiten. [*] Spelling gaan we doen. [*] Foto van mijzelf op de website vind ik weinig toevoegen daarbij komt dat ik alleen ben. Wanneer je met meer dan twee pers. bent misschien wel. [*] Lettertype vergroten gaan we proberen. Het idee achter deze activiteiten, wat hopelijk antwoord geeft op de overige vragen: Er zijn in Nederland veel partijen die "grondbeleggingen" aanbiede
 2. Hallo, Even geleden heb hier op forum wat vragen gesteld of ik naast de zakelijke markt ook de particuliere markt voor het beleggen en investeren in grond zou kunnen bedienen. Ik heb maar even doorgepakt en de website is inmiddels online http://www.grondwaardering.nl. Ben zeer benieuwd naar jullie reacties op de website in het algemeen maar ook of je als je op het punt zou staan om te investeren in grond via deze weg een second opinion zou willen over de aan jou aangeboden grond. Groet, Maurice
 3. Tot op dit moment adviseer en bemiddel ik voor mijn zakelijke klanten, ben hierin geen contractspartij. Ik verwacht over een week of twee alles in de lucht te hebben, ik zal via het forum dan is vragen om de website te beoordelen.
 4. @ djluc: Of ik nu een zakelijke of een particuliere klant adviseer, dat maakt m.i. niet zo heelveel uit het vraagstuk is hetzelfde. Wel denk ik dat je voor particuliere klanten zaken eenvoudiger/uitgebreider moet omschrijven. Ik wil absoluut kwaliteit leveren en blijven leveren zowel aan de zakelijke als particuliere klanten. Wanneer dat niet meer kan moet je voor jezelf een keuze maken of je of doorgaat met de zakelijke tak of met particuliere tak. Personeel is op dat moment ook een optie maar dat is toekomst. Maar goed: wat zou zoiets mogen kosten en wel of niet linken aan m
 5. Beste forumleden, Sinds 1 november van vorig jaar houd ik me als zelfstandige bezig met adviseren van en bemiddelen bij de aankoop van gronden die in de toekomst is aanmerking komen voor de ontwikkeling van bedrijventerreinen en/of woonwijken. Zie voor uitgebreide info mijn profiel en website. Voordat ik als zelfstandige aan de slag ging heb ik hetzelfde werk ruim 3 jaar in loondienst gedaan. Maar doordat een participatie in het bedrijf waar ik werkte nergens op uitliep heb ik mijn activiteiten zelfstandig voortgezet. Ondanks de huidige economische situatie nog geen moment spijt van
 6. Ik kan jullie mening volledig onderschrijven. Heb geen presentaties bijgewoond.
 7. Ben er vanmiddag even geweest en als net gestarte starter had het voor mij niet veel toegevoegde waarde. Denk dat als je je nog echt aan het orienteren bent over hoe en wat het een uitstekende kans is om verder te komen.
 8. Beste forumleden, Aanstaande zaterdag is het weer landelijke startersdag bij de KvK, ik heb mezelf hiervoor opgegeven. Wie is hier al welleens eerder geweest en kun je er iets mee? Oftewel top of flop? Gegroet.
 9. Rudolf, Afgaande op de lijst van geweigerde merken ben ik benieuwd of je mijn bedrijfsnaam uberhaupt al geregistreerd wordt. Gaan we proberen. Gegroet.
 10. Nils, Mijn insteek is dan ook zo kort mogelijk leasen/huren en als er middelen beschikbaar zijn een auto kopen waar je (een aantal) jaren mee vooruit kunt. Snap nu waarom bij mijn laatste werkgever alle auto's in eigendom waren. Leasen is echt te duur, Gegroet.
 11. Nils, In mijn geval speelt een stukje representativiteit ook een rol. Daarbij komt in mijn ogen de kans groot is dat ik met een dieseltje van 3k met een beetje pech in 1 jaar ook 3 keer voor een aanzienlijk bedrag bij de garage sta. Groet.
 12. Beste forumleden, Ik wil mijn bedrijfsnaam vast gaan leggen voordat een derde, bijvoorbeeld mijn voormalige werkgever, dit voor mij doet. Ik heb inmiddels al wel begrepen dat een geregistreerde merknaam voor een handelsnaam gaat ook al is de handelsnaam ouder. Graag correctie hierop als dit niet klopt, scheelt mij mijn registratiekosten. Nu wil zit ik met het volgende: ik heb een pakkende naam en een pakkende pay off. Als voorbeeld: Friet van Piet - Gewoon de lekkerste [*] Kan ik zowel de bedrijfsnaam als de pay off in 1 registratie vastleggen? En kan een derde daar
 13. Virtual office van Regus is top. Edit: ik heb geen belangen in of bij Regus.
 14. @ Norbert (en ook een beetje @Karel) Het is misschien naief om zo bezig te zijn van mij maar ik ben bezig om in no-time mijn bedrijf je uit de grond te stampen. Ik zit een tijdje geleden bij een boekhouder/administrateur voor een kennismakings gesprek. Het klikte en de beste man rekent een schappelijk uurtarief dus ik heb gezegd jij wordt mijn boekhouder. Heb gelijk de andere twee afspraken die ik had staan met twee wat grotere en regionaal werkende accountantsclubs afgebeld. Dus ik vraag aan die beste man weet jij nog iemand die mijn verzekeringen kan regelen, ja dat wist ie.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept